âŠegy utolsĂł ellenĆrzĂ©s:
Nem gondoltam, hogy mĂ©g lehet kapni. ĂrĂŒlök, hogy âkifogtamâ:
âDiscovery Mild Sevenâ Kellemes vasĂĄrnapot!:
âŠegy utolsĂł ellenĆrzĂ©s:
Nem gondoltam, hogy mĂ©g lehet kapni. ĂrĂŒlök, hogy âkifogtamâ:
âDiscovery Mild Sevenâ Kellemes vasĂĄrnapot!:
LĂĄm,a tĂŒrelem meghozta a gyĂŒmölcsĂ©t!
2 tripoddal nyomod vagy mi @Zolika
Tudod,egy tank nem tankâbetartom a modokkal is
persze tudom Ă©n megĂ©rtemânekem mĂ©g a kicsi gyĂĄri drip tippet kell szokni a tankon amĂșgy jok ezek a tripodokâ
meg a leves fogy el benne hamar,lehet kĂ©ne egy nagyobb palĂĄst erre a tripodra valahonnanâ
De az ott a Yeti orra?
UtolsĂł öt perc hozomĂĄnya , mennyivel jobb Ăzeket ad a Solub Fred Master Evolution . Frissen vattĂĄzva.
Ez a lost vape hatĂĄrozottan tetszik!
Nagyon gondolkodom egy ilyenen.
MinĆsĂ©gi mod , Ă©n kitben vettem a Solo tankkal. JĂłl kezeli az akkumulĂĄtort , mindenre hasznĂĄlhatĂł . EgyedĂŒl a tankok 510 csatlakozĂĄsĂĄra kell figyelni , betekerĂ©skor kitĂłlja a tartĂĄlyt ha hosszabb. Ăgy jĂĄrtam a Damn Vape Nitrous RDA-val szĂ©psĂ©ggyĂŒrƱ nĂ©lkĂŒl.
En is igy vagyok a tauren max rda-val, annak is hosszabb a menetes resze, kozel 1mm-t nem lehet betekerni. En egy gumi tomitessel oldottam meg, te mivel?
Lehet kapni a tank és a mod közé lapokat , ne karistolja a tetejét avval .
De a Tauren maxnak nem kevés az egy 21700?
Mivel a kĂ©pet SzlovĂĄkiĂĄban sikerĂŒlt kĂ©szĂteni, azottaz, csak is JoĆŸin lesz, a mocsĂĄrbĂłl lehetsĂ©gesen.
Szia Gabi mikor talĂĄlkoztunk Ă©s mutattad azĂłta motoszkĂĄl a gondolat a fejemben.
FormĂĄs kis masina az biztos!
Ezért is angyalok rajta egy mtl rda-val.
KĂvĂĄncsi lennĂ©k rĂĄ mit muzsikĂĄlna!
Sqounkolva legalĂĄbb megszĂŒnteti a 2mls korlĂĄtot.
Most egy ilyen tekerest csinaltam: ni80 szalhuzal, 0.4mm, 4mm mag 10 menet. Nagyon finom, es keves watton elmegy