Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Igen, lĂĄttam, hogy Ășgy is lehet, most ezt tesztelem, egyelƑre nincs ok a panaszra.

3 kedvelés

7 kedvelés

@Atis erre gondolsz?

LĂĄttam mĂ©g olyat is, hogy a vattĂĄt beĂĄztatja Ă©s felfelĂ© ĂĄllĂ­tja a vĂ©gĂ©t az etetƑk felĂ©, az is Ă©rdekesen nĂ©zett ki.

6 kedvelés

@Ispy Mintha nem lenne a tekerĂ©s kihĂșzva oldalra az afc irĂĄnyĂĄba, igaz az csak fentrƑl lĂĄtszik.

Konkrétan erre gondolok.

3 kedvelés

FĂ©lĂĄron van a vaporism-on a trio.Nem tudtam kihagyni​:joy:.ElsƑre nagyon adja!

9 kedvelés

De jó az összhang. :heart_eyes: Gratulålok.

Köszi​:blush:Kicsit fĂ©ltem tƑle az itt olvasottak alapjĂĄn,de Ă­gy elsƑre szuper

6 kedvelés

KövetkezƑre megnĂ©zem Ă­gy is. :+1:

5 kedvelés

azĂ©rt van az felaron :sweat_smile:mert könnyezik sok embernek​:joy::sweat_smile:nekem is van egy itthol.De vele lehet Ă©lni Ă­gyis nem olyan vĂ©szes az a kis kondenz.

1 kedvelés

Nekem mår nem könnyezik :grin: ennek a tanknak lelke van, rå kell érezni :blush:

6 kedvelés

akkor meg sĂșghatnĂĄd hogy pl hanyas magra mit raksz bele​:blush::wink::grinning_face:nekem csak akkor van kis kondenz ha tekergetem felĂŒl meg alul ugye a levegƑt.Ha nem nyĂșlok hozzĂĄ nem is leveses.

1 kedvelés

Az alsĂł Ă©s felsƑ levegƑzƑnĂ©l is kondenzelt, volt hogy egyszerre Ă©s volt, hogy kĂŒlön-kĂŒlön. A felsƑnĂ©l azt vettem Ă©szre, hogy lötyögött kicsit az AFC gyƱrƱ. Gondoltam összehĂșzom “rendesen” a palĂĄstot a top cap-el. MiĂłta ott nem lötyög semennyire sem azĂłta picit nehezebb tekerni, de jobban szigetel. Alul pedig annyit csinĂĄltam, hogy picit hosszabbra hagytam a vattĂĄt Ă©s Ășgy vattĂĄzom, hogy lazĂĄn ĂŒl a vĂĄjatban a vatta, de ennek ellenĂ©re mindig tele van pakolva. Így itt is megszƱnt a könnyezĂ©s. 2es magon van ĂĄltalĂĄban, nekem Ășgy adja a legjobb Ă­zeket. Így jelenleg problĂ©mamentes a Triom. :slightly_smiling_face: RemĂ©lem tudtam segĂ­teni. :heart: A tĂ©ma miatt viszont:

JĂł reggelt! :smiling_face_with_three_hearts: Új tank, Ășj nap! :heart_eyes: Ez a DotMTL isteni! :face_savoring_food:

15 kedvelés

15 kedvelés

Kis tarka munkĂĄs öszvĂ©rem​:smiling_face_with_sunglasses:Ha a szegĂ©ly festĂ©s teljesen lepereg Ășjra szĂ©p lesz​:rofl:

12 kedvelés

köszike na majd akkor meg prĂłbĂĄlom Ă©n is ugy tekerni​:blush::wink:

Ahhh Ă©s vĂ©gre megĂ©rkezett​:heart_eyes::grinning_face:
A tankra vĂĄrtam egy hĂłnapot!
Ez a Berserker tankocska igazån szemre való! Az építése könnyƱ volt, csak a vatta betuszkolasaval szórakoztam :joy:
N80-ast tekertem 2,5 mm-re 7 karikĂĄra. HĂĄĂĄĂĄt Ă­zre közepes (a doggynak jobb az Ă­ze). MĂ©g a levegozessel meg a “bizgentyĂŒkkel” kell variĂĄlnom, most olyan Ă©rzĂ©s, mintha visszatartanĂĄ magĂĄt. Fura.

10 kedvelés

2es magra 6 menet és jó lesz a legnagyobb AFC-vel. :heart_eyes:

3 kedvelés

Köszi Kinga! A következƑ tekerĂ©snĂ©l Ă­gy fogom csinĂĄlni :blush:

2 kedvelés

A véleményedre majd mindenképp kívåncsi leszek. Szåmomra az a legjobb build a Berserker V2-be, de nekem a nagy van, nem a mini. Bår élményben sok difi nem lesz szerintem. :thinking::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Rendben, majd akkor leĂ­rom! Szerintem kezdƑknek tökĂ©letes Ă©pĂ­tĂ©sre, mert pl. a lĂĄbacskĂĄkat könnyebb befogatni ebben a lyukas megoldĂĄsban, mint a sima csavar alĂĄ rögzĂ­teni! :blush: