Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Igen, láttam, hogy úgy is lehet, most ezt tesztelem, egyelőre nincs ok a panaszra.

3 kedvelés

7 kedvelés

@Atis erre gondolsz?

image

Láttam még olyat is, hogy a vattát beáztatja és felfelé állítja a végét az etetők felé, az is érdekesen nézett ki.

6 kedvelés

@Ispy Mintha nem lenne a tekerés kihúzva oldalra az afc irányába, igaz az csak fentről látszik.

Konkrétan erre gondolok.

3 kedvelés

Féláron van a vaporism-on a trio.Nem tudtam kihagyni​:joy:.Elsőre nagyon adja!

9 kedvelés

De jó az összhang. :heart_eyes: Gratulálok.

Köszi​:blush:Kicsit féltem tőle az itt olvasottak alapján,de így elsőre szuper

6 kedvelés

Következőre megnézem így is. :+1:

5 kedvelés

azért van az felaron :sweat_smile:mert könnyezik sok embernek​:joy::sweat_smile:nekem is van egy itthol.De vele lehet élni ígyis nem olyan vészes az a kis kondenz.

1 kedvelés

Nekem már nem könnyezik :grin: ennek a tanknak lelke van, rá kell érezni :blush:

6 kedvelés

akkor meg súghatnád hogy pl hanyas magra mit raksz bele​:blush::wink::grinning:nekem csak akkor van kis kondenz ha tekergetem felül meg alul ugye a levegőt.Ha nem nyúlok hozzá nem is leveses.

1 kedvelés

Az alsó és felső levegőzőnél is kondenzelt, volt hogy egyszerre és volt, hogy külön-külön. A felsőnél azt vettem észre, hogy lötyögött kicsit az AFC gyűrű. Gondoltam összehúzom “rendesen” a palástot a top cap-el. Mióta ott nem lötyög semennyire sem azóta picit nehezebb tekerni, de jobban szigetel. Alul pedig annyit csináltam, hogy picit hosszabbra hagytam a vattát és úgy vattázom, hogy lazán ül a vájatban a vatta, de ennek ellenére mindig tele van pakolva. Így itt is megszűnt a könnyezés. 2es magon van általában, nekem úgy adja a legjobb ízeket. Így jelenleg problémamentes a Triom. :slightly_smiling_face: Remélem tudtam segíteni. :heart: A téma miatt viszont:

Jó reggelt! :smiling_face_with_three_hearts: Új tank, új nap! :heart_eyes: Ez a DotMTL isteni! :yum:

15 kedvelés

15 kedvelés

Kis tarka munkás öszvérem​:sunglasses:Ha a szegély festés teljesen lepereg újra szép lesz​:rofl:

12 kedvelés

köszike na majd akkor meg próbálom én is ugy tekerni​:blush::wink:

Ahhh és végre megérkezett​:heart_eyes::grinning:
A tankra vártam egy hónapot!
Ez a Berserker tankocska igazán szemre való! Az építése könnyű volt, csak a vatta betuszkolasaval szórakoztam :joy:
N80-ast tekertem 2,5 mm-re 7 karikára. Hááát ízre közepes (a doggynak jobb az íze). Még a levegozessel meg a “bizgentyükkel” kell variálnom, most olyan érzés, mintha visszatartaná magát. Fura.

10 kedvelés

2es magra 6 menet és jó lesz a legnagyobb AFC-vel. :heart_eyes:

3 kedvelés

Köszi Kinga! A következő tekerésnél így fogom csinálni :blush:

2 kedvelés

A véleményedre majd mindenképp kíváncsi leszek. Számomra az a legjobb build a Berserker V2-be, de nekem a nagy van, nem a mini. Bár élményben sok difi nem lesz szerintem. :thinking::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Rendben, majd akkor leírom! Szerintem kezdőknek tökéletes építésre, mert pl. a lábacskákat könnyebb befogatni ebben a lyukas megoldásban, mint a sima csavar alá rögzíteni! :blush: