Igen, lĂĄttam, hogy Ășgy is lehet, most ezt tesztelem, egyelĆre nincs ok a panaszra.
@Atis erre gondolsz?
LĂĄttam mĂ©g olyat is, hogy a vattĂĄt beĂĄztatja Ă©s felfelĂ© ĂĄllĂtja a vĂ©gĂ©t az etetĆk felĂ©, az is Ă©rdekesen nĂ©zett ki.
@Ispy Mintha nem lenne a tekerĂ©s kihĂșzva oldalra az afc irĂĄnyĂĄba, igaz az csak fentrĆl lĂĄtszik.
Konkrétan erre gondolok.
De jó az összhang.
GratulĂĄlok.
Kösziâ
Kicsit fĂ©ltem tĆle az itt olvasottak alapjĂĄn,de Ăgy elsĆre szuper
KövetkezĆre megnĂ©zem Ăgy is. ![]()
azért van az felaron
mert könnyezik sok embernekâ![]()
nekem is van egy itthol.De vele lehet Ă©lni Ăgyis nem olyan vĂ©szes az a kis kondenz.
Nekem mår nem könnyezik
ennek a tanknak lelke van, rå kell érezni ![]()
akkor meg sĂșghatnĂĄd hogy pl hanyas magra mit raksz beleâ![]()
![]()
nekem csak akkor van kis kondenz ha tekergetem felĂŒl meg alul ugye a levegĆt.Ha nem nyĂșlok hozzĂĄ nem is leveses.
Az alsĂł Ă©s felsĆ levegĆzĆnĂ©l is kondenzelt, volt hogy egyszerre Ă©s volt, hogy kĂŒlön-kĂŒlön. A felsĆnĂ©l azt vettem Ă©szre, hogy lötyögött kicsit az AFC gyƱrƱ. Gondoltam összehĂșzom ârendesenâ a palĂĄstot a top cap-el. MiĂłta ott nem lötyög semennyire sem azĂłta picit nehezebb tekerni, de jobban szigetel. Alul pedig annyit csinĂĄltam, hogy picit hosszabbra hagytam a vattĂĄt Ă©s Ășgy vattĂĄzom, hogy lazĂĄn ĂŒl a vĂĄjatban a vatta, de ennek ellenĂ©re mindig tele van pakolva. Ăgy itt is megszƱnt a könnyezĂ©s. 2es magon van ĂĄltalĂĄban, nekem Ășgy adja a legjobb Ăzeket. Ăgy jelenleg problĂ©mamentes a Triom.
RemĂ©lem tudtam segĂteni.
A téma miatt viszont:
JĂł reggelt!
Ăj tank, Ășj nap!
Ez a DotMTL isteni! ![]()
köszike na majd akkor meg prĂłbĂĄlom Ă©n is ugy tekerniâ![]()
![]()
Ahhh Ă©s vĂ©gre megĂ©rkezettâ![]()
![]()
A tankra vĂĄrtam egy hĂłnapot!
Ez a Berserker tankocska igazĂĄn szemre valĂł! Az Ă©pĂtĂ©se könnyƱ volt, csak a vatta betuszkolasaval szĂłrakoztam ![]()
N80-ast tekertem 2,5 mm-re 7 karikĂĄra. HĂĄĂĄĂĄt Ăzre közepes (a doggynak jobb az Ăze). MĂ©g a levegozessel meg a âbizgentyĂŒkkelâ kell variĂĄlnom, most olyan Ă©rzĂ©s, mintha visszatartanĂĄ magĂĄt. Fura.
2es magra 6 menet és jó lesz a legnagyobb AFC-vel. ![]()
Köszi Kinga! A következĆ tekerĂ©snĂ©l Ăgy fogom csinĂĄlni ![]()
A vĂ©lemĂ©nyedre majd mindenkĂ©pp kĂvĂĄncsi leszek. SzĂĄmomra az a legjobb build a Berserker V2-be, de nekem a nagy van, nem a mini. BĂĄr Ă©lmĂ©nyben sok difi nem lesz szerintem. ![]()
![]()
Rendben, majd akkor leĂrom! Szerintem kezdĆknek tökĂ©letes Ă©pĂtĂ©sre, mert pl. a lĂĄbacskĂĄkat könnyebb befogatni ebben a lyukas megoldĂĄsban, mint a sima csavar alĂĄ rögzĂteni! ![]()