Igen, láttam, hogy úgy is lehet, most ezt tesztelem, egyelőre nincs ok a panaszra.
@Atis erre gondolsz?
Láttam még olyat is, hogy a vattát beáztatja és felfelé állítja a végét az etetők felé, az is érdekesen nézett ki.
@Ispy Mintha nem lenne a tekerés kihúzva oldalra az afc irányába, igaz az csak fentről látszik.
Konkrétan erre gondolok.
De jó az összhang. Gratulálok.
KösziKicsit féltem tőle az itt olvasottak alapján,de így elsőre szuper
Következőre megnézem így is.
azért van az felaron mert könnyezik sok emberneknekem is van egy itthol.De vele lehet élni ígyis nem olyan vészes az a kis kondenz.
Nekem már nem könnyezik ennek a tanknak lelke van, rá kell érezni
akkor meg súghatnád hogy pl hanyas magra mit raksz belenekem csak akkor van kis kondenz ha tekergetem felül meg alul ugye a levegőt.Ha nem nyúlok hozzá nem is leveses.
Az alsó és felső levegőzőnél is kondenzelt, volt hogy egyszerre és volt, hogy külön-külön. A felsőnél azt vettem észre, hogy lötyögött kicsit az AFC gyűrű. Gondoltam összehúzom “rendesen” a palástot a top cap-el. Mióta ott nem lötyög semennyire sem azóta picit nehezebb tekerni, de jobban szigetel. Alul pedig annyit csináltam, hogy picit hosszabbra hagytam a vattát és úgy vattázom, hogy lazán ül a vájatban a vatta, de ennek ellenére mindig tele van pakolva. Így itt is megszűnt a könnyezés. 2es magon van általában, nekem úgy adja a legjobb ízeket. Így jelenleg problémamentes a Triom. Remélem tudtam segíteni. A téma miatt viszont:
Jó reggelt! Új tank, új nap! Ez a DotMTL isteni!
köszike na majd akkor meg próbálom én is ugy tekerni
Ahhh és végre megérkezett
A tankra vártam egy hónapot!
Ez a Berserker tankocska igazán szemre való! Az építése könnyű volt, csak a vatta betuszkolasaval szórakoztam
N80-ast tekertem 2,5 mm-re 7 karikára. Hááát ízre közepes (a doggynak jobb az íze). Még a levegozessel meg a “bizgentyükkel” kell variálnom, most olyan érzés, mintha visszatartaná magát. Fura.
2es magra 6 menet és jó lesz a legnagyobb AFC-vel.
Köszi Kinga! A következő tekerésnél így fogom csinálni
A véleményedre majd mindenképp kíváncsi leszek. Számomra az a legjobb build a Berserker V2-be, de nekem a nagy van, nem a mini. Bár élményben sok difi nem lesz szerintem.
Rendben, majd akkor leírom! Szerintem kezdőknek tökéletes építésre, mert pl. a lábacskákat könnyebb befogatni ebben a lyukas megoldásban, mint a sima csavar alá rögzíteni!