Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Meló…

12 kedvelés

Kazán mai szerzemény, teszt alatt :grin:. Modon az ezerév jegyei vannak de tökéletesen működik :smiley:

15 kedvelés

csak azért mert van,most csináltattam a drippeket magamnak erre a 2db tankra​:blush::wink:szerintem elég jól sikerültek profi munka szokás szerint​:blush:

10 kedvelés

Taifun stílusú,de szeretem azt a szopókát​:joy::joy::joy:

5 kedvelés

Az a fekete nagyon b@szó lett, szép, nekem is már tervben rég, csak most kicsit le kell jönnöm a vásárlásokról.

4 kedvelés

nehéz le állni itt az tuti​:blush::wink:csináltasd meg szerintem jó az ha van.:grinning:

3 kedvelés

Igaz, eladtam most egy módot. :thinking:

Persze vettem egy másikat. :rofl: :rofl: :rofl:

6 kedvelés

Khm…én leálltam :joy::joy::joy::joy::joy:valaki valamilyen BIKÁT ajánlott még idénre​:grin::grin::grin:

5 kedvelés

Húha ezek nagyon szépek :slight_smile:

1 kedvelés

köszi szépen :blush::wink:

Ééés végre büszke Dániel tulaj lettem. :grin:

12 kedvelés

Gratulálok,nem fogod megbánni egyiket sem :dash: :wink:klassz kombó

2 kedvelés

Gratula jó cucc!!

1 kedvelés

Egy Voopoo nem Voopoo…

7 kedvelés

köszi :slightly_smiling_face: elsőre megmosolyogtam a méretét. Képek, videók nem adták át, hogy mennyire kis aranyos.

Újabb team member, fev 4.5, életem első párhuzamos építése, ilyen könnyű dolgom rég volt, mint ezzel a tankkal. :smiley:

Még kóstolgatjuk egymást egyelőre.

14 kedvelés

Dögöjjek meg, mosmá szerzek valahonnan egy rohatt vollamosot :laughing:

9 kedvelés

Annyira nem nagy szám, nekem túl tömény, a nagypapi krémje szvsz jobb, de azért elfogy.

6 kedvelés

Ugye hogy nem is olyan gáz vattázni ? Nekem is tetszik,de a szobából nem viszem ki mert sajnálom :joy:

6 kedvelés

Szervusz @Ispy ! Szervusztok !

Nem kötekedésképpen, de a FEV-et nem így tekerjük meg ! Az egyik oldalt ledugózzuk és a másik oldalra a lyuk elé behúzzuk a tekerést és a vattát visszahajlítjuk a bekötő oszlopra és úgy lesz tökéletes íze !
Bocsánat , hogy ide böfögtem.

4 kedvelés