Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Szörnyek évadja. :octopus:+:t_rex:+:kissing_face_with_closed_eyes::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

14 kedvelés

Egy kis esti world of tanks :smiley:

13 kedvelés

Kis esti lazulĂĄs :smiling_face:

10 kedvelés

A nap nem csak nĂ©hĂĄny fĂĄra Ă©s növĂ©nyre sĂŒt, hanem
 :sunny:

12 kedvelés

13 kedvelés

Melóban a három “tank”. Állták a sarat.:tractor::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

14 kedvelés

Kellemes hétvégét!

12 kedvelés

Egy gamernek nem mindegy :slight_smile: A fregek legyenek meg:) meg a gƑz mennyisĂ©g ha skilled nincs mindegy nem? haha

Szép estét :blush:

16 kedvelés

15 kedvelés

Szombat este a haverokkal
 :dash: :dash: :dash:

13 kedvelés

Most Ă­gy eszembe jutott a Pio-rĂłl, hogy vettem BP Mods-os vattĂĄt. Szerintem eszmĂ©letlen jĂł, pont a megfelelƑ vastagsĂĄg, ami azt jelenti, hogy valamivel vĂ©konyabb, minta fƱzƑsƑk, amiket nĂ©ha Ășgy kell ĂĄterƑszakolni a tekerĂ©sen. TĂ©vedĂ©sbƑl kicsit megritkĂ­tottam, tök felslegesen, Ășgy jĂł ahogy kitekerem a tĂ©gelybƑl. A Pioban kapĂĄsbĂłl Ășgy ĂĄllt ahogy kell, megsprĂłlotam egy kis szobrĂĄszkodĂĄs a nedves vattĂĄval :laughing:
És mĂ©g drĂĄga sem volt.

5 kedvelés

“RedƑnyössĂ©g”

Mintha egy Jean-Michel Jarre koncerten lettem volna. :wink:
(Tegnap reggeli kép.)

12 kedvelés

Nekem kicsit olyan matrixos :slight_smile: amit nagyin vĂĄrok bĂĄrcsak december 23 lenne mĂĄr :slight_smile:

1 kedvelés

Örömmel lĂĄtom mƱvĂ©szi fejlƑdĂ©sed lĂ©pcsƑfokait :slight_smile:

1 kedvelés

:winking_face_with_tongue:

14 kedvelés

Hogy muzsikĂĄl a fev? Én mĂ©g nem mertem nekiĂĄllni a vattĂĄzĂĄsĂĄnak. :sweat_smile:

2 kedvelés

Köszönöm,egĂ©sz jĂłl :blush: a vattĂĄzĂĄstĂłl nem kell fĂ©lni,a deck szĂ©leinĂ©l elvĂĄgod rikĂ­tod itatod,Ă©s Ășgy könnyebb rĂĄbizgerĂ©lni a csavarokra.
Desszerteket nagyon adja,dohĂĄnyossal mĂ©g nem prĂłbĂĄltam de mĂ©g minden lehetsĂ©ges​:grin:

3 kedvelés

Legjobb rta ever a FeV nålam,eddig mindent vitt,lassan jön egy bishop arra kívåncsi leszek még.

14 kedvelés

Szia, :blush:Milyen huzallal,levegƑzĂ©ssel hasznĂĄlod?

1 kedvelés