Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Mint a maghƑmĂ©rƑ? :grin:

3 kedvelés

@Deepfreeze , @Edina_Pogonyi olyan szemetek vagytok, semmi baj ezzel a szettel, szerintem is szĂ©p, letisztult, igaz kicsit hasonlit egy 60-as Ă©vek beli fecskendƑre, amit a nƑvĂ©rke belĂ©dvĂĄg. :joy:

5 kedvelés

Valami ilyesmire gondolsz? :smiley:

2 kedvelés

Szép tank, de a csatlakozó inkompatibilisnek tƱnik.

1 kedvelés

Jól låtjåtok, ez egy mƱszer és én egy mƱszerész vagyok. Nagyon tetszik a Cthulhu gyårtmånyok egyszerƱsége, anyaghasznålat, arculata.

Nincs tĂșlbonyolĂ­tva
pont mint jĂłmagam.:wink:

9 kedvelés

Nekem tetszik :heart_eyes:

17 kedvelés

14 kedvelés

My Name is Darth Swag, I Come from the Planet Vulcan.

(neoncsƑ akadĂĄlyfĂ©ny-vilĂĄgĂ­tĂĄs tornyokon)

6 kedvelés

Ilyen szar képet én is tudok csinålni (igazåból csak szarokat), ahol semmi sem låtszik :joy:

8 kedvelés

De ez ugye nem a valĂłsĂĄg, hanem a MĂĄtrix? :slight_smile:

3 kedvelés

Nem, ez csak zöld. :grin:

2 kedvelés

Az Ășj kis barĂĄtom, megĂ©rkezett lĂĄngos sĂŒtĂ©s közepette. Azt azĂ©rt nem gondoltam, hogy egy tank fĂŒgg egy jĂł mod tĂłl is :sweat_smile::slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Gratula, lĂĄtom vĂ©gĂŒl solo lett. JĂł ez a szĂ­n. :star_struck:

AnnyibĂłl szĂĄmĂ­t a mod, hogy milyen minƑsĂ©gben (mennyire gyorsan tĂŒzel, mennyit tud kivenni az akksibƑl) tudja meghajtani a tankot, ez sokat tud lendĂ­teni a vape Ă©lmĂ©nyen.

Akkor ha nekiĂĄllnĂ©k lĂĄngost sĂŒtni, nekem is jönne egy ilyen? :thinking: Mert akkor dupla Ă©lvezet lenne. :joy:

4 kedvelés

Köszönöm. Lassan lassan, de egyre jobb lesz a dolog, bår még szoknom kell

Mi lenne a coil 0.10​:thinking::thinking: mĂ©g eddig nem talĂĄlkoztam ilyennel. Ha kell egy jĂł lĂĄngos recept szĂłlj, hĂĄtha tĂ©ged is meglepnek közben valamivel :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Á, nem kockĂĄztatok, inkĂĄbb meghagyom apĂĄmnak a lĂĄngos sĂŒtĂ©st, mod jön anĂ©lkĂŒl is. :joy:

Mi van abban a tankban, az a 0.1 nem nĂ©z ki jĂłl :thinking: Az igencsak subohm subohmja
valami gigszer lesz ott. Tekerd le a tankot, kicsit pucold meg az Ă©rintkezƑket vagy lehet kicsit ki kellene tekerni az 510 pinjĂ©t a tanknak.

1 kedvelés

Nyugi mĂ©g rosszabb lett a helyzet gƑzöm nincs mi a gond, ez mĂĄr lehet tĂșl bonyolult lesz nekem :sweat_smile:

6 kedvelés

0.74, alakul ez, ez mår jobban néz ki, ha nem jó még az íze, egy kicsit tolhatsz fejjebb neki aprånként.

Ha régi modra rårakod mennyit ír ki?

DonĂĄt szĂ©trugja a seggĂŒnket, lehet kĂ©ne egy Ășj tĂ©mĂĄt nyitnod ennek, vagy majd ĂĄtrakjĂĄt ugyis. :grin:

3 kedvelés

Ha tényleg 0,74 akkor told fel legalåbb 18-20W-ra, mert így tényleg nem se íze, se semmije.

2 kedvelés

EstĂ©re egy ĂĄllandĂł setup Ă©s egy elƑkotort Ă­z :sunglasses:

10 kedvelés