Mint a maghĆmĂ©rĆ?
@Deepfreeze , @Edina_Pogonyi olyan szemetek vagytok, semmi baj ezzel a szettel, szerintem is szĂ©p, letisztult, igaz kicsit hasonlit egy 60-as Ă©vek beli fecskendĆre, amit a nĆvĂ©rke belĂ©dvĂĄg.
Szép tank, de a csatlakozó inkompatibilisnek tƱnik.
Jól låtjåtok, ez egy mƱszer és én egy mƱszerész vagyok. Nagyon tetszik a Cthulhu gyårtmånyok egyszerƱsége, anyaghasznålat, arculata.
Nincs tĂșlbonyolĂtvaâŠpont mint jĂłmagam.
Nekem tetszik
My Name is Darth Swag, I Come from the Planet Vulcan.
(neoncsĆ akadĂĄlyfĂ©ny-vilĂĄgĂtĂĄs tornyokon)
De ez ugye nem a valĂłsĂĄg, hanem a MĂĄtrix?
Nem, ez csak zöld.
Az Ășj kis barĂĄtom, megĂ©rkezett lĂĄngos sĂŒtĂ©s közepette. Azt azĂ©rt nem gondoltam, hogy egy tank fĂŒgg egy jĂł mod tĂłl is
Gratula, lĂĄtom vĂ©gĂŒl solo lett. JĂł ez a szĂn.
AnnyibĂłl szĂĄmĂt a mod, hogy milyen minĆsĂ©gben (mennyire gyorsan tĂŒzel, mennyit tud kivenni az akksibĆl) tudja meghajtani a tankot, ez sokat tud lendĂteni a vape Ă©lmĂ©nyen.
Akkor ha nekiĂĄllnĂ©k lĂĄngost sĂŒtni, nekem is jönne egy ilyen? Mert akkor dupla Ă©lvezet lenne.
Köszönöm. Lassan lassan, de egyre jobb lesz a dolog, bår még szoknom kell
Mi lenne a coil 0.10â mĂ©g eddig nem talĂĄlkoztam ilyennel. Ha kell egy jĂł lĂĄngos recept szĂłlj, hĂĄtha tĂ©ged is meglepnek közben valamivel
Ă, nem kockĂĄztatok, inkĂĄbb meghagyom apĂĄmnak a lĂĄngos sĂŒtĂ©st, mod jön anĂ©lkĂŒl is.
Mi van abban a tankban, az a 0.1 nem nĂ©z ki jĂłl Az igencsak subohm subohmjaâŠvalami gigszer lesz ott. Tekerd le a tankot, kicsit pucold meg az Ă©rintkezĆket vagy lehet kicsit ki kellene tekerni az 510 pinjĂ©t a tanknak.
0.74, alakul ez, ez mĂĄr jobban nĂ©z ki, ha nem jĂł mĂ©g az Ăze, egy kicsit tolhatsz fejjebb neki aprĂĄnkĂ©nt.
Ha rĂ©gi modra rĂĄrakod mennyit Ăr ki?
DonĂĄt szĂ©trugja a seggĂŒnket, lehet kĂ©ne egy Ășj tĂ©mĂĄt nyitnod ennek, vagy majd ĂĄtrakjĂĄt ugyis.
Ha tĂ©nyleg 0,74 akkor told fel legalĂĄbb 18-20W-ra, mert Ăgy tĂ©nyleg nem se Ăze, se semmije.