na ja ezzel sajnos dolgozni kell ![]()
Jah az tényleg az a gyalu kés előtt ami van kis púp az a mélységhatároló, hogy mekkorát harapjon a kés ! Arra van sablon is mekkorára szabad lereszelni ! Azt az anyagot akármivel nem is lehet reszelni olyan kemény ! Minél jobban reszeled a gyalu fogat annál kisebb lesz a mélységhatároló távolsága a fogtetőtől , és utána ha elfogy akkor már nem is vág a gép csak apró por jön forgács helyett !
azt még soha nem reszeltem le…annyit azért nem használom,hogy azt is kellett volna..
Láttam olyan embert aki legyalulta a láncnak a hevederéig a mélységhatárolót ! Röpke fél óra alatt a 268-as husqvarnát (ami 70 köbcentis kemény munkákra terveztek) legyalázta nullára ! Akácot vágott a pocok azt azt mondta a nyárfában olyan jól ment.
![]()
Ez kva jó ízeket ad ám…
És milyen a többihez képest ízben? ![]()
A arest és a hildát veri ízben. A bersi közel áll a dvarw hoz, így elsőre…
Ahhoz képest hogy első építés, és új kazán, nagyon jól duruzsol… ![]()
A tegnap este éreztem egy enyhe melegedést a deck résznél… De nm vészeset…
A Berserker Tank nem eladó? ![]()
Ajándékba kaptam, sajna nem…
Én is így vélekedtem a sorrendeden![]()
csak kell egy törpe előbb utóbb nekem is
valszeg semmit nem verne meg ízben ami nálam használatos,de stabil cuccnak tűnt mindig is![]()
![]()
Az enyém “csak” klón. De jól illeszkedik mindenhol. Ha nem is az ízek erősségében, de az ízek tisztaságában mindent visz. Persze embere válogatja, kinek mi a jó. Én olyannak érzem, amit semmi más nem tud rajta kívül. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nem kell fél percet várni, amíg a tank megtelik gőzzel, hanem azonnal jön, ami a többinél harmadik szívásra, vagy láncslukkolásra csak.
A tiéd 16os Dvarw az más kategória,annak a kis kazántere sokat nyom ízben,bár az utóbbi tapasztalataim alapján volt egy pár mtl tankom az évek során nem feltétlen a kis kazántér adja a komplex ízeket már én sem tudom néha mi a jó éppen az aktuális ízek éppen mennyire levegősen,tekerés,vatta stb..pff ez nagyon ízlés függő az az igazság,nekem még Dvarw-hoz pont nem volt szerencsém,de pl a Kree pont hasonló kazán még talán kisebb is a kazántere,mint a 22-24 es Dvarw-nak attól nem estem hasra,nem volt rossz,de annyira kiemelkedően jó sem,ha bele számolom,hogy a Dvarw alsó töltésű hát tényleg max az egyszerűsége tetszene első körben![]()