Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Lehet majd beallitom sorozat kattintasra​:laughing: azt jól van az úgy, valamelyik csak jó lesz​:rofl:

1 kedvelés

Majd meglátod, nem is beleugatni akartam, csak csináltam életemben már sok dolgot. Nagyjából tudom mi van a fényképészet mögött. :slightly_smiling_face: Sok sikert a jövő héthez, remélem mi is láthatunk párat majd. :hugs:

2 kedvelés

Oh nem annak vettem :hugs: köszi, remélem a legjobbakat! Igen majd megmutatom itt is, de csak ha elégedett leszek velük :sweat_smile:

4 kedvelés

Tudod,én bárkinek :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

A nap végén egy kis squonk-olás​:blush:

12 kedvelés

Ezzel még én is elszégyenkeznék, munkásruhában, sötétben, dűlőúton…:+1::grin:
(Egyszer lesz squonk-om issss)

4 kedvelés

Ugyan!Ezzel bevered a szöget is,ha nincs kéznél a kalapács​:joy:

4 kedvelés

Egyszerű mint a faék.

4 kedvelés

Dripper helyet rta én így kóstolom az új nedűt :slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Így SE rossz :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Szervusz János !

Nagyon jó ötlet ! Csak túl magas a kémény ! Vágj egy darabot belőle flexel , és driptip sem kell ! :wink: :innocent: :hugs: :hugs:

9 kedvelés

Szia Attila!
Nagy 5let már megérte ezt ide kitenni… :rofl:

5 kedvelés

Ugye ugye ! A sorját meg stihl laposreszelővel távolítsad el , hogy meg ne sértse a szádat mikor szívod ! :innocent: :hugs: :hugs: :hugs:

8 kedvelés

Stihl? olyanba még nem is láttam…Baleset védelmi oktatásokon látom te is részt vettél innen ez a tudás… :slightly_smiling_face: :+1:

7 kedvelés

Nekem alapból kell ! Tudod azzal szoktam a mélységhatárolót igazítani a fűrészláncon ! :hugs: :hugs: :hugs:

3 kedvelés

nekem csak valami praktikeres van a lánchoz de jó az is bár majd meglesem a stihlt mert a láncot már én is stihl-re cseréltem… :+1:

2 kedvelés

ja ez nagy duma majd be vettem a srácoknál az élezést mélységhatároló igazitánsnak hívni… :rofl: :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Hát nemhiába mondták régen a stihlre , hogy generációkra tervezve , a kisebb gépem 25 éves a nagyobb sem sokkal fiatalabb ! :wink: De az újabb stihlek nem tudják már azt amit a régi 026 , 028 , 036 stb.

2 kedvelés

Stihlszerűen mondva :grin:
Mondjuk én a Fűrészt filmben jobban csípem :+1:

2 kedvelés

még azért most is jobbak mint bármi…

2 kedvelés