Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Lehet majd beallitom sorozat kattintasra​:laughing: azt jĂłl van az Ășgy, valamelyik csak jĂł lesz​:rofl:

1 Like

Majd meglĂĄtod, nem is beleugatni akartam, csak csinĂĄltam Ă©letemben mĂĄr sok dolgot. NagyjĂĄbĂłl tudom mi van a fĂ©nykĂ©pĂ©szet mögött. :slightly_smiling_face: Sok sikert a jövƑ hĂ©thez, remĂ©lem mi is lĂĄthatunk pĂĄrat majd. :hugs:

2 Likes

Oh nem annak vettem :hugs: köszi, remĂ©lem a legjobbakat! Igen majd megmutatom itt is, de csak ha elĂ©gedett leszek velĂŒk :sweat_smile:

4 Likes

Tudod,én bårkinek :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

A nap vĂ©gĂ©n egy kis squonk-olĂĄs​:blush:

12 Likes

Ezzel mĂ©g Ă©n is elszĂ©gyenkeznĂ©k, munkĂĄsruhĂĄban, sötĂ©tben, dƱlƑĂșton
:+1::grin:
(Egyszer lesz squonk-om issss)

4 Likes

Ugyan!Ezzel bevered a szöget is,ha nincs kĂ©znĂ©l a kalapĂĄcs​:joy:

4 Likes

EgyszerƱ mint a faék.

4 Likes

Dripper helyet rta Ă©n Ă­gy kĂłstolom az Ășj nedƱt :slightly_smiling_face:

14 Likes

Így SE rossz :winking_face_with_tongue:

2 Likes

Szervusz JĂĄnos !

Nagyon jĂł ötlet ! Csak tĂșl magas a kĂ©mĂ©ny ! VĂĄgj egy darabot belƑle flexel , Ă©s driptip sem kell ! :wink: :innocent: :hugs: :hugs:

9 Likes

Szia Attila!
Nagy 5let mår megérte ezt ide kitenni
 :rofl:

5 Likes

Ugye ugye ! A sorjĂĄt meg stihl laposreszelƑvel tĂĄvolĂ­tsad el , hogy meg ne sĂ©rtse a szĂĄdat mikor szĂ­vod ! :innocent: :hugs: :hugs: :hugs:

8 Likes

Stihl? olyanba még nem is låttam
Baleset védelmi oktatåsokon låtom te is részt vettél innen ez a tudås.. :slightly_smiling_face: :+1:

7 Likes

Nekem alapból kell ! Tudod azzal szoktam a mélységhatårolót igazítani a fƱrészlåncon ! :hugs: :hugs: :hugs:

3 Likes

nekem csak valami praktikeres van a lånchoz de jó az is bår majd meglesem a stihlt mert a låncot mår én is stihl-re cseréltem.. :+1:

2 Likes

ja ez nagy duma majd be vettem a sråcoknål az élezést mélységhatåroló igazitånsnak hívni
 :rofl: :rofl: :rofl:

3 Likes

HĂĄt nemhiĂĄba mondtĂĄk rĂ©gen a stihlre , hogy generĂĄciĂłkra tervezve , a kisebb gĂ©pem 25 Ă©ves a nagyobb sem sokkal fiatalabb ! :wink: De az Ășjabb stihlek nem tudjĂĄk mĂĄr azt amit a rĂ©gi 026 , 028 , 036 stb.

2 Likes

StihlszerƱen mondva :grin:
Mondjuk én a FƱrészt filmben jobban csípem :+1:

2 Likes

még azért most is jobbak mint bårmi..

2 Likes