Lehet majd beallitom sorozat kattintasraâ
azt jĂłl van az Ășgy, valamelyik csak jĂł leszâ![]()
Majd meglåtod, nem is beleugatni akartam, csak csinåltam életemben mår sok dolgot. Nagyjåból tudom mi van a fényképészet mögött.
Sok sikert a jövĆ hĂ©thez, remĂ©lem mi is lĂĄthatunk pĂĄrat majd. ![]()
Oh nem annak vettem
köszi, remĂ©lem a legjobbakat! Igen majd megmutatom itt is, de csak ha elĂ©gedett leszek velĂŒk ![]()
Tudod,én bårkinek ![]()
![]()
![]()
A nap vĂ©gĂ©n egy kis squonk-olĂĄsâ![]()
Ezzel mĂ©g Ă©n is elszĂ©gyenkeznĂ©k, munkĂĄsruhĂĄban, sötĂ©tben, dƱlĆĂștonâŠ![]()
![]()
(Egyszer lesz squonk-om issss)
Ugyan!Ezzel bevered a szöget is,ha nincs kĂ©znĂ©l a kalapĂĄcsâ![]()
EgyszerƱ mint a faék.
Dripper helyet rta Ă©n Ăgy kĂłstolom az Ășj nedƱt ![]()
Ăgy SE rossz ![]()
Szervusz JĂĄnos !
Nagyon jĂł ötlet ! Csak tĂșl magas a kĂ©mĂ©ny ! VĂĄgj egy darabot belĆle flexel , Ă©s driptip sem kell !
![]()
Szia Attila!
Nagy 5let mår megérte ezt ide kitenni⊠![]()
Ugye ugye ! A sorjĂĄt meg stihl laposreszelĆvel tĂĄvolĂtsad el , hogy meg ne sĂ©rtse a szĂĄdat mikor szĂvod !
![]()
Stihl? olyanba mĂ©g nem is lĂĄttamâŠBaleset vĂ©delmi oktatĂĄsokon lĂĄtom te is rĂ©szt vettĂ©l innen ez a tudĂĄs..
![]()
Nekem alapbĂłl kell ! Tudod azzal szoktam a mĂ©lysĂ©ghatĂĄrolĂłt igazĂtani a fƱrĂ©szlĂĄncon !
![]()
nekem csak valami praktikeres van a lånchoz de jó az is bår majd meglesem a stihlt mert a låncot mår én is stihl-re cseréltem.. ![]()
ja ez nagy duma majd be vettem a srĂĄcoknĂĄl az Ă©lezĂ©st mĂ©lysĂ©ghatĂĄrolĂł igazitĂĄnsnak hĂvniâŠ
![]()
Håt nemhiåba mondtåk régen a stihlre , hogy generåciókra tervezve , a kisebb gépem 25 éves a nagyobb sem sokkal fiatalabb !
De az Ășjabb stihlek nem tudjĂĄk mĂĄr azt amit a rĂ©gi 026 , 028 , 036 stb.
StihlszerƱen mondva ![]()
Mondjuk Ă©n a FƱrĂ©szt filmben jobban csĂpem ![]()
még azért most is jobbak mint bårmi..