Lehet majd beallitom sorozat kattintasra azt jól van az úgy, valamelyik csak jó lesz
Majd meglátod, nem is beleugatni akartam, csak csináltam életemben már sok dolgot. Nagyjából tudom mi van a fényképészet mögött. Sok sikert a jövő héthez, remélem mi is láthatunk párat majd.
Oh nem annak vettem köszi, remélem a legjobbakat! Igen majd megmutatom itt is, de csak ha elégedett leszek velük
Tudod,én bárkinek
A nap végén egy kis squonk-olás
Ezzel még én is elszégyenkeznék, munkásruhában, sötétben, dűlőúton…
(Egyszer lesz squonk-om issss)
Ugyan!Ezzel bevered a szöget is,ha nincs kéznél a kalapács
Egyszerű mint a faék.
Dripper helyet rta én így kóstolom az új nedűt
Így SE rossz
Szervusz János !
Nagyon jó ötlet ! Csak túl magas a kémény ! Vágj egy darabot belőle flexel , és driptip sem kell !
Szia Attila!
Nagy 5let már megérte ezt ide kitenni…
Ugye ugye ! A sorját meg stihl laposreszelővel távolítsad el , hogy meg ne sértse a szádat mikor szívod !
Stihl? olyanba még nem is láttam…Baleset védelmi oktatásokon látom te is részt vettél innen ez a tudás…
Nekem alapból kell ! Tudod azzal szoktam a mélységhatárolót igazítani a fűrészláncon !
nekem csak valami praktikeres van a lánchoz de jó az is bár majd meglesem a stihlt mert a láncot már én is stihl-re cseréltem…
ja ez nagy duma majd be vettem a srácoknál az élezést mélységhatároló igazitánsnak hívni…
Hát nemhiába mondták régen a stihlre , hogy generációkra tervezve , a kisebb gépem 25 éves a nagyobb sem sokkal fiatalabb ! De az újabb stihlek nem tudják már azt amit a régi 026 , 028 , 036 stb.
Stihlszerűen mondva
Mondjuk én a Fűrészt filmben jobban csípem
még azért most is jobbak mint bármi…