Olyan mintha fixen 2-es erősségen menne a 10-ből, nem is lehet állítani, csak ha leveszem teljesen, akkor lesz még halványabb. De felvelé hiába állítom, semmi.
egyesen megy nekem de elég jó fénye van így is
Ismerem, volt már nekem korábban, ez nem a normális üzem, az tuti.
sajnálom…most jön a bosszúság
Akit érdekel: https://www.vape.museum/
Gratulálok. Ez a Neeko?
látom pörgeted te is Vandy Vape Pulse V2 95W BF Mod ot .) jó újra squonk ni nem?
Igen, ő az, személyesen.
Nos, ez mi?
Először gondoltam, ennek új témát nyitok, leírással, de rajtam kívül itt úgysem fűrészelget senki.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy CE4. Made by VIVO. A fiam ezzel kezdte, majd én kaptam meg.
Amikor az új, Siren2 tankom megjött, szétberheltem a hozzá tartozó csőmodot, mert az nem bírta a “rendesebb” tankok áramfelvételét. Az elektronikája valahol 1 Amper körül korlátozott, ezért annak a csatlakozóját leszerelve barkácsoltam magamnak egy mechá - t.
A történet úgy folytatódott, hogy a Wish -en négyesével osztogatták ingyen az ilyen eldobós tankokat a törzsvásáróknak. A fiam is kért, és nekem adta őket.
De akkor már nem volt meg az eredeti csőmod, az általam barkácsolt mechanikus moddal meg szinte azonnal dryhitre ment, mert 4 Watt helyett tizen-Wattokat nem bírták el a ezekben levő coilok. Az üvegszál csak arra jó, hogy kevesebb folyadékot szálítson. Az elmúlt évek alatt és az rta tankok tapasztalatai alapján határozottan állíthatom, hogy soha nem a vatta ég meg, hanem a glicerint és az aromát kozmálja oda a túl forró coil, és az tud irgalmatlanul büdös, csípős ízű lenni.
Ezekben a CE4 tankokban benne van az 510 csatlakozó, csak mélyen belül, süllyesztve. Az alján levő fém dísz gyűrűt kombináltfogóval le lehet róla ráncigálni. A belsejét ki lehet húzni a plexi tartályból. A talpat feljebb lehet kalapálni, hogy az 510 lent szabaddá váljon. A feljebb csúsztatott talp és a kémény közé szilikongyűrű kell, az tömíti, és nem csúszik vissza. Az eredeti kb. 0,2 mm-es vékony tekercset a benne levő üvegszálakkal ki lehet húzni. Az új coil helyette: 26 GA (0,4 mm) kanthal 2-es, vagy 2,5 mm-es magon 6-7- menet. Ez függőlegesen lett elhelyezve. A vatta körülötte kívül rátekerve, annak a végei a réseken lelógatva a tank aljáig. Így majdnem olyan a függőleges coil, mnt a porlasztós tankokban. Hála a vastag huzalnak, még 20 - 30 Watton sem érezni égett ízt. De azért, mert ez mégis egy viszonylag szűk MTL, olyan 8 és 10 Watt között elég neki.
A gyerek, meg mivel nem bírta kiváni, amíg Kínából a PolraNight ideérjen, egy ilyet vett magának hazai trafikban. Azóta is el van vele, ő keveset szív. Nem is volt erős dohányos. Én nem is tudtam, amíg el nem kezdett vapelni, hogy szívott akármit.
Lemaradt a leírásomból, hogy a plexi tartály aljából is kb. fél centit le kell fűrészelni. A coil huzal végei ugyanúgy, mint a porlasztókban, egy szilikongyűrű belső és külső oldalához szorítva érintkeznek a belső és külső csövekkel, azokon kapja az áramot. Itt azért egy hosszabb, és vastagabb szilikon van, mint a porlasztókban, ezért könnyebb dolgunk van. A folyadékot a lelógó vattavégek szállítják, ezért itt nem fordul elő, hogy minden elfolyik, mint a porlaszó felújítási kísérleteknél. A tankot csak a rés magasságáig szabad tölteni, ahol a vatták kijönnek, különen folyni fog.
Ami még lemaradt: Az, hogy miért nem lehetett ezeket eddig normális modokra rátekerni, csak a sajátjára?
Ott van nagyon bent süllyesztve az 510 - es. (Elnézést a homályos képért.)
Így kellett kiszabadítani, ezek után bármely moddal használható:
Na, 4 szett, 4 íz, bár az ataman bepisilt, most megigazgattam, meglátjuk.
Már csak 3 tank van hátra. Ja, nem, 4, mindegy, ki számolja…
Rá lehetett ezzel!
Még a mai napig megvan az EGO készletem mindenféle alkatrésszel ezzel kezdtem, hogy miért a válasz csak annyi, ez volt csak mindennek az elején, Vision Helix V3 kazánrész, porlasztó stb, elraktam 25-év múlva előveszem és felrakom a napi Retro-ra itt a .
UI: Kifelejtettem a másik nagy riválist a Helix v3 mellett a NOVA v2 tank volt!