Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Olyan mintha fixen 2-es erősségen menne a 10-ből, nem is lehet állítani, csak ha leveszem teljesen, akkor lesz még halványabb. De felvelé hiába állítom, semmi.

egyesen megy nekem de elég jó fénye van így is

1 kedvelés

Ismerem, volt már nekem korábban, ez nem a normális üzem, az tuti.

sajnálom…most jön a bosszúság :innocent:

Nekem is bovult a csalad, legend 2 melle erkezett egy erosites :slight_smile:

15 kedvelés

Munka…

13 kedvelés

Akit érdekel: https://www.vape.museum/

6 kedvelés

O.D.U.

outdoor unit

10 kedvelés

Valóban nagyon jó kis RTA ez kis Yachtvape. Szerintem most sokáig őt fogom használni :smiling_face:

12 kedvelés

" Let the game begin "

13 kedvelés

Új tank, új íz

13 kedvelés

Gratulálok. :blush: Ez a Neeko? :heart_eyes:

1 kedvelés

látom pörgeted te is Vandy Vape Pulse V2 95W BF Mod ot .) jó újra squonk ni nem?

2 kedvelés

Igen, ő az, személyesen. :grinning:

3 kedvelés

Nos, ez mi?

Először gondoltam, ennek új témát nyitok, leírással, de rajtam kívül itt úgysem fűrészelget senki. :thinking:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy CE4. Made by VIVO. A fiam ezzel kezdte, majd én kaptam meg.

Amikor az új, Siren2 tankom megjött, szétberheltem a hozzá tartozó csőmodot, mert az nem bírta a “rendesebb” tankok áramfelvételét. Az elektronikája valahol 1 Amper körül korlátozott, ezért annak a csatlakozóját leszerelve barkácsoltam magamnak egy mechá - t.
A történet úgy folytatódott, hogy a Wish -en négyesével osztogatták ingyen az ilyen eldobós tankokat a törzsvásáróknak. A fiam is kért, és nekem adta őket.
De akkor már nem volt meg az eredeti csőmod, az általam barkácsolt mechanikus moddal meg szinte azonnal dryhitre ment, mert 4 Watt helyett tizen-Wattokat nem bírták el a ezekben levő coilok. Az üvegszál csak arra jó, hogy kevesebb folyadékot szálítson. Az elmúlt évek alatt és az rta tankok tapasztalatai alapján határozottan állíthatom, hogy soha nem a vatta ég meg, hanem a glicerint és az aromát kozmálja oda a túl forró coil, és az tud irgalmatlanul büdös, csípős ízű lenni.
Ezekben a CE4 tankokban benne van az 510 csatlakozó, csak mélyen belül, süllyesztve. Az alján levő fém dísz gyűrűt kombináltfogóval le lehet róla ráncigálni. A belsejét ki lehet húzni a plexi tartályból. A talpat feljebb lehet kalapálni, hogy az 510 lent szabaddá váljon. A feljebb csúsztatott talp és a kémény közé szilikongyűrű kell, az tömíti, és nem csúszik vissza. Az eredeti kb. 0,2 mm-es vékony tekercset a benne levő üvegszálakkal ki lehet húzni. Az új coil helyette: 26 GA (0,4 mm) kanthal 2-es, vagy 2,5 mm-es magon 6-7- menet. Ez függőlegesen lett elhelyezve. A vatta körülötte kívül rátekerve, annak a végei a réseken lelógatva a tank aljáig. Így majdnem olyan a függőleges coil, mnt a porlasztós tankokban. Hála a vastag huzalnak, még 20 - 30 Watton sem érezni égett ízt. De azért, mert ez mégis egy viszonylag szűk MTL, olyan 8 és 10 Watt között elég neki.
A gyerek, meg mivel nem bírta kiváni, amíg Kínából a PolraNight ideérjen, egy ilyet vett magának hazai trafikban. Azóta is el van vele, ő keveset szív. Nem is volt erős dohányos. Én nem is tudtam, amíg el nem kezdett vapelni, hogy szívott akármit.

Lemaradt a leírásomból, hogy a plexi tartály aljából is kb. fél centit le kell fűrészelni. A coil huzal végei ugyanúgy, mint a porlasztókban, egy szilikongyűrű belső és külső oldalához szorítva érintkeznek a belső és külső csövekkel, azokon kapja az áramot. Itt azért egy hosszabb, és vastagabb szilikon van, mint a porlasztókban, ezért könnyebb dolgunk van. A folyadékot a lelógó vattavégek szállítják, ezért itt nem fordul elő, hogy minden elfolyik, mint a porlaszó felújítási kísérleteknél. A tankot csak a rés magasságáig szabad tölteni, ahol a vatták kijönnek, különen folyni fog.

8 kedvelés

Ami még lemaradt: Az, hogy miért nem lehetett ezeket eddig normális modokra rátekerni, csak a sajátjára?

Ott van nagyon bent süllyesztve az 510 - es. (Elnézést a homályos képért.)
Így kellett kiszabadítani, ezek után bármely moddal használható:

5 kedvelés

Na, 4 szett, 4 íz, bár az ataman bepisilt, most megigazgattam, meglátjuk.

Már csak 3 tank van hátra. :grinning: Ja, nem, 4, mindegy, ki számolja…

12 kedvelés

Rá lehetett ezzel! :wink:

Még a mai napig megvan az EGO készletem mindenféle alkatrésszel ezzel kezdtem, hogy miért a válasz csak annyi, ez volt csak mindennek az elején, Vision Helix V3 kazánrész, porlasztó stb, elraktam 25-év múlva előveszem és felrakom a napi Retro-ra itt a :vaperina:.

UI: Kifelejtettem a másik nagy riválist a Helix v3 mellett a NOVA v2 tank volt! :sunglasses:

9 kedvelés

Napi maszk+hőmérőzés+vape, kötelező melóba! :wink::facepunch:

10 kedvelés

:slightly_smiling_face:

7 kedvelés