Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

6 Ă©ve nem lĂĄttam ekkora ellenĂĄllĂĄst. :blush:

5 kedvelés

Én nagy ellenálló vagyok
 :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ketten toljuk a melĂłt a kis szĂ©psĂ©gemmel​:grin:

11 kedvelés

Szia @Mefeca
Ezt most tök feleslegesen verted agyon​:thinking:van ezekhez 510/ego ĂĄtalakĂ­tĂł,itt pl egy Tc40 box mod egy Ce5-tel​:v:
Át is ruhĂĄztam a csalĂĄd eggyik tagjĂĄ nak,hĂĄtha sikerĂŒlne ĂĄtĂĄlnia persze egy Melo3 tĂĄrsasĂĄgĂĄban biztos ami biztos​:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

https://www.elektronikus-cigaretta.hu/fotky804/fotos/_vyr_1350bda689bc40daeb04c76e398b643df27.png
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/

6 kedvelés

Nem igazĂĄn volt felesleges. Mert nem a csatlakozĂĄsa a legnagyobb baj, hanem a tekerĂ©s, ami volt benne. TĂșl vĂ©kony, ezĂ©rt mĂĄr 4 W felett Ă©get. Nekem meg legalĂĄbb 8 W kell annyi gƑzhöz, amihez szokva vagyok. Könnyebben szĂ©tszedhetƑvĂ© is vĂĄlt azĂĄltal, hogy nincs rĂĄszorĂ­tva az a fĂ©m dĂ­szgyƱrƱ, ami a tartĂĄly aljĂĄn volt. De mĂ©g ezek utĂĄn is tanakodom, hogy van-e Ă©rtelme bĂĄrmire is hasznĂĄlni? KĂŒlönben is ment volna a szemĂ©tbe. Amint Ă­rtam, a Wish ingyen osztogatta Ƒket nĂ©gyesĂ©vel. Csak az a kĂ©rdĂ©s merĂŒlt fel bennem, tudok-e ezekkel bĂĄrmit is kezdeni azon kĂ­vĂŒl, hogy kidobjam? TalĂĄn kĂłstolĂł tanknak, vagy a jóégtudja mire mĂ©g Ă­gy ĂĄttekerve jĂł lesz, gƑze van sok, de icipici a tankja. SzĂłval, erre a jĂĄtĂ©kszerre mĂ©g költsek is, szerintetek, amikor egyĂ©bkĂ©nt a jobbak közĂ© sorolt, high end minƑsĂ©gƱ RTA tankjaim vannak? Arra gondoltam, amikor mindegyikben van mĂĄr valamilyen lötyi, Ă©s valami Ășjat kĂłstolnĂ©k, arra talĂĄn mĂ©g megfelelhet.

1 kedvelés

Ezeket a csodĂĄs eszközöket ma kaptam a CsalĂĄdomtĂłl az 50. szĂŒletĂ©snapomra. MĂĄr elƑre kĂ­vĂĄncsi vagyok, hogy pĂĄr Ă©v mĂșlva, a következƑ 50.-re mit kapok.:thinking::innocent:

(A kĂ©pen jĂłl tettenĂ©rhetƑ bizonyĂ­tĂ©k lĂĄthatĂł, a lenyugvĂł napnak is van ereje.):rofl:

13 kedvelés

Huuu mennyi fémdoboz. :heart_eyes: Mit teszel majd bele? :grin:

Boldog szĂŒlinapot! :blush::kissing_heart:

2 kedvelés

Ejha :laughing:
Boldog szĂŒlcsi napcsit :birthday:
Swag 2-t nem is kaptĂĄl? :joy:

3 kedvelés

Boldogat​:blush::wink::birthday:

2 kedvelés

Jogos. Valamit benĂ©zhettek, mert Hastur Mini-t kaptam, de kettƑt.:blush:
MostantĂłl az Artemis-bƑl is kettƑ van, de Ă©n Mindennek is örĂŒlök, Mindennek is örĂŒlök
:star_struck:

4 kedvelés

Isten Ă©ltessen ezen a kerek napon :blush: ,klassz gƑzöket,soha ne fogyjĂĄl ki aromĂĄkbĂłl :dash: :vaperina:

2 kedvelés

Boldog szĂŒlinapot! Gratula a cucchoz!!

2 kedvelés

Boldog szĂŒlinapot! :blush:

VĂ©gre :heart_eyes: ma hozta a futĂĄr
Azt hiszem mĂĄsabb mint amik vannak nekem :blush:
@Janos_Groszeibl lehet lesz pår kérdésem :smiling_face:
Ja 
nem veszek többet ,elĂ©g :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
MĂĄtĂłl Ă©n is pĂ©nzre gyƱjtök​:grin::grin::grin:

11 kedvelés

KĂ©rdezz bĂĄtran. Ma posta nap van :slightly_smiling_face: a balost ma hozta a posta

6 kedvelés

Köszönöm,Ɛszintén szólva még elég nehéz beållítgatni,hogy mi micsoda benne :grin:
de nem adom fel :wink:

2 kedvelés

SzĂ©pek :blush: azok a tankok issssssss
khm
mĂĄr Ă­rtam a jĂ©zuskĂĄnak de szĂŒlinapomra jobb lenne az hamarabb van :grin:

3 kedvelés

És nagyon finomak
a mod egyszerĂŒ csak rĂĄĂ©rƑsen kell nyomkodni nem kell kepkodni azt nem szereti mint egy mĂ©rƑmƱszert Ășgy kell hasznĂĄlni

3 kedvelés

igen tapasztalom
Ășgy kezdtem mint a többivel,de rĂĄjöttem hogy finomabban kell bĂĄnni vele

4 kedvelés