6 Ă©ve nem lĂĄttam ekkora ellenĂĄllĂĄst.
Ăn nagy ellenĂĄllĂł vagyokâŠ
Szia @Mefeca
Ezt most tök feleslegesen verted agyonâvan ezekhez 510/ego ĂĄtalakĂtĂł,itt pl egy Tc40 box mod egy Ce5-telâ
Ăt is ruhĂĄztam a csalĂĄd eggyik tagjĂĄ nak,hĂĄtha sikerĂŒlne ĂĄtĂĄlnia persze egy Melo3 tĂĄrsasĂĄgĂĄban biztos ami biztosâ
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/fotky804/fotos/_vyr_1350bda689bc40daeb04c76e398b643df27.png
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/
Nem igazĂĄn volt felesleges. Mert nem a csatlakozĂĄsa a legnagyobb baj, hanem a tekerĂ©s, ami volt benne. TĂșl vĂ©kony, ezĂ©rt mĂĄr 4 W felett Ă©get. Nekem meg legalĂĄbb 8 W kell annyi gĆzhöz, amihez szokva vagyok. Könnyebben szĂ©tszedhetĆvĂ© is vĂĄlt azĂĄltal, hogy nincs rĂĄszorĂtva az a fĂ©m dĂszgyƱrƱ, ami a tartĂĄly aljĂĄn volt. De mĂ©g ezek utĂĄn is tanakodom, hogy van-e Ă©rtelme bĂĄrmire is hasznĂĄlni? KĂŒlönben is ment volna a szemĂ©tbe. Amint Ărtam, a Wish ingyen osztogatta Ćket nĂ©gyesĂ©vel. Csak az a kĂ©rdĂ©s merĂŒlt fel bennem, tudok-e ezekkel bĂĄrmit is kezdeni azon kĂvĂŒl, hogy kidobjam? TalĂĄn kĂłstolĂł tanknak, vagy a jóégtudja mire mĂ©g Ăgy ĂĄttekerve jĂł lesz, gĆze van sok, de icipici a tankja. SzĂłval, erre a jĂĄtĂ©kszerre mĂ©g költsek is, szerintetek, amikor egyĂ©bkĂ©nt a jobbak közĂ© sorolt, high end minĆsĂ©gƱ RTA tankjaim vannak? Arra gondoltam, amikor mindegyikben van mĂĄr valamilyen lötyi, Ă©s valami Ășjat kĂłstolnĂ©k, arra talĂĄn mĂ©g megfelelhet.
Ezeket a csodĂĄs eszközöket ma kaptam a CsalĂĄdomtĂłl az 50. szĂŒletĂ©snapomra. MĂĄr elĆre kĂvĂĄncsi vagyok, hogy pĂĄr Ă©v mĂșlva, a következĆ 50.-re mit kapok.
(A kĂ©pen jĂłl tettenĂ©rhetĆ bizonyĂtĂ©k lĂĄthatĂł, a lenyugvĂł napnak is van ereje.)
Huuu mennyi fémdoboz. Mit teszel majd bele?
Boldog szĂŒlinapot!
Ejha
Boldog szĂŒlcsi napcsit
Swag 2-t nem is kaptĂĄl?
Boldogatâ
Jogos. Valamit benĂ©zhettek, mert Hastur Mini-t kaptam, de kettĆt.
MostantĂłl az Artemis-bĆl is kettĆ van, de Ă©n Mindennek is örĂŒlök, Mindennek is örĂŒlökâŠ
Isten Ă©ltessen ezen a kerek napon ,klassz gĆzöket,soha ne fogyjĂĄl ki aromĂĄkbĂłl
Boldog szĂŒlinapot! Gratula a cucchoz!!
Boldog szĂŒlinapot!
VĂ©gre ma hozta a futĂĄr
Azt hiszem mĂĄsabb mint amik vannak nekem
@Janos_Groszeibl lehet lesz pår kérdésem
Ja âŠnem veszek többet ,elĂ©g
MĂĄtĂłl Ă©n is pĂ©nzre gyƱjtökâ
Köszönöm,ĆszintĂ©n szĂłlva mĂ©g elĂ©g nehĂ©z beĂĄllĂtgatni,hogy mi micsoda benne
de nem adom fel
SzĂ©pek azok a tankok issssssssâŠkhmâŠmĂĄr Ărtam a jĂ©zuskĂĄnak de szĂŒlinapomra jobb lenne az hamarabb van
Ăs nagyon finomakâŠa mod egyszerĂŒ csak rĂĄĂ©rĆsen kell nyomkodni nem kell kepkodni azt nem szereti mint egy mĂ©rĆmƱszert Ășgy kell hasznĂĄlniâŠ
igen tapasztalomâŠĂșgy kezdtem mint a többivel,de rĂĄjöttem hogy finomabban kell bĂĄnni vele