Mutasd meg, mid van 5.0

Ezek nem hamutartósak, csak “karakteres”. Nekem is hiányozni fog a Gold America.

8 kedvelés

Köszi, akkor megnézem majd őket

6 kedvelés

Ami még nekem bevált, bár Azhads vonal főleg, a Turkish dohányok. Abszolút nem hamutálas, de beérve karakteres, könnyed, remek sóvárgás-űző.
1 hó érés…

7 kedvelés

Ha műdohány akkor kecske( lánykori nevén journey SC)!
Esetleg A&L Ryan, ha az ry4 bejövős

10 kedvelés

Turkishről nekem mindig valami mézes izé jut eszembe :joy: olyat még nem mertem rendelni :blush:

5 kedvelés

Hát, azt hittem, de nem. Azhads legalábbis abszolút nem.

6 kedvelés

A Goattól is félek.
Megfejtés: :corn:

6 kedvelés

Ry4 volt, de nem.emlékszem bejövős e​:thinking: mondjuk anno valószínűleg nem jött be,ha azóta nem vettem. De megnézem majd azt is, változik az ízlés…:woman_shrugging::blush:

8 kedvelés

Van lassan 2 éves Cohiba maradékom. Nincs benne :corn:… A hiba a felhasználó készülékében van​:exclamation::laughing::laughing::exclamation:

11 kedvelés

Kecskésből tudsz parliament változatot?
@Peva71 ha létezik,azt is érdemes kipróbálnod.

8 kedvelés

Akkor próbáld ki amit @Zoli76 írt, tobacco symphony. Van egy enyhe édeskés íze a dohány mellett. Nekem otthon még van belőle. (Azt hiszem). De ha nem találsz sehol sem, akkor eljuttatok hozzád egy flaskával …

6 kedvelés

LH-n van

6 kedvelés

Ugyanolyan néven fut?

5 kedvelés

Köszönöm, de olyat fogok próbálni ami még kapható :blush: nem szeretnék úgy járni mint a gold americaval. Végre bejött valami dohányos és upsz, már el is tűnt :roll_eyes::blush:
Szóval ha kapható, kifogom próbálni.

8 kedvelés

Hát, nem tudom…ha más alapot használ,.mint a Journey :thinking:

5 kedvelés

Nemrég kevertem be a&l ryan-t. De nekem túlságosan is édes volt. Így kevertem mellé meg egy kis m-type bitter nut-ot is. Igy már eléggé elfogadható.

7 kedvelés

Igen (én az Old Captain-t támogatom, van még vagy 5db belőle, egy ideig ki fog tartani​:grin:)
@Robertino_daf asszonyka szereti nagyon, inkább a ryan USA, mint a sima- ‘vaníliásabb’- az egyetlen dohányszerűség, amire sikerült rávenni

10 kedvelés

Nem létezik, hogy az Azhads vonal beszerezhetetlen lesz. Szerintem gyártják még ezerrel, találni kell jó boltot :thinking: ha hosszú távon nézem, nekem a fővonalam.

(Most meg van egy naaaagy zacskó Blendfeel, ami kicsit ijesztő is meg izgalmas is).

6 kedvelés

Ohh tényleg, az nekem is van egy :joy: csak a rum tántorított el a bekeveréstől​:blush:

7 kedvelés

Ilyen az amikor valaki betáraz…abból amit szeret.

8 kedvelés