Ezek nem hamutartósak, csak “karakteres”. Nekem is hiányozni fog a Gold America.
Köszi, akkor megnézem majd őket
Ami még nekem bevált, bár Azhads vonal főleg, a Turkish dohányok. Abszolút nem hamutálas, de beérve karakteres, könnyed, remek sóvárgás-űző.
1 hó érés…
Ha műdohány akkor kecske( lánykori nevén journey SC)!
Esetleg A&L Ryan, ha az ry4 bejövős
Turkishről nekem mindig valami mézes izé jut eszembe olyat még nem mertem rendelni
Hát, azt hittem, de nem. Azhads legalábbis abszolút nem.
A Goattól is félek.
Megfejtés:
Ry4 volt, de nem.emlékszem bejövős e mondjuk anno valószínűleg nem jött be,ha azóta nem vettem. De megnézem majd azt is, változik az ízlés…
Van lassan 2 éves Cohiba maradékom. Nincs benne … A hiba a felhasználó készülékében van
Kecskésből tudsz parliament változatot?
@Peva71 ha létezik,azt is érdemes kipróbálnod.
Akkor próbáld ki amit @Zoli76 írt, tobacco symphony. Van egy enyhe édeskés íze a dohány mellett. Nekem otthon még van belőle. (Azt hiszem). De ha nem találsz sehol sem, akkor eljuttatok hozzád egy flaskával …
LH-n van
Ugyanolyan néven fut?
Köszönöm, de olyat fogok próbálni ami még kapható nem szeretnék úgy járni mint a gold americaval. Végre bejött valami dohányos és upsz, már el is tűnt
Szóval ha kapható, kifogom próbálni.
Hát, nem tudom…ha más alapot használ,.mint a Journey
Nemrég kevertem be a&l ryan-t. De nekem túlságosan is édes volt. Így kevertem mellé meg egy kis m-type bitter nut-ot is. Igy már eléggé elfogadható.
Igen (én az Old Captain-t támogatom, van még vagy 5db belőle, egy ideig ki fog tartani)
@Robertino_daf asszonyka szereti nagyon, inkább a ryan USA, mint a sima- ‘vaníliásabb’- az egyetlen dohányszerűség, amire sikerült rávenni
Nem létezik, hogy az Azhads vonal beszerezhetetlen lesz. Szerintem gyártják még ezerrel, találni kell jó boltot ha hosszú távon nézem, nekem a fővonalam.
(Most meg van egy naaaagy zacskó Blendfeel, ami kicsit ijesztő is meg izgalmas is).
Ohh tényleg, az nekem is van egy csak a rum tántorított el a bekeveréstől
Ilyen az amikor valaki betáraz…abból amit szeret.