Elhiszem!! Pihenj a hétvégén, meg vegyél elő olyan rtat amit nagyon régen használtál!! Szórakozz! ![]()
Ez a blaze solo akar lenni?
Neked is viszont kívánom János..
Igen ![]()
Lejjebb kellett tolnom a tekerést, majdnem hogy éri az airpin-t. Annyira kaparta a torkomat a th-ja. Ahogy a mondás is van.. kicsi a bors, de erős..
De a solonak a bubis palástja csak 5.5 ml
Azért írtam ,hogy a kis tesó… Meg amúgy is sigle
Nekem is elsőre a solo lett volna, de aztán megpillantottam a polcon ezt a “lilát”
… igy maradt a blaze max. Ez viszont hatalmas rta…
Elfogadom, hogy a csúnya tárgyakban is van rejtett szépség ![]()
![]()
Nekem tetszik … Ne csunyázd le szegényt… És tudod még mindig eladható
jó árban volt
Ez marad velem míg be nem adja a kulcsot ![]()
Iszonyatosan jó a Topside tartálya … Míg a pulse 3 amikor kezd ki fogyni akkor már nem túl hatékony .. nagyon be kell nyomkodni és sokszor … Addig a Dovpo végig ki egyensúlyozott apró nyomásra is jól adagolható. Ha az évben nem találunk más fajta squonkert akkor sztm be neveznék belőle egy pirosra ,ha valahol lehet kapni ![]()
Aki gondolkozik squonk modban annak a Topside egy remek választás . SM -n az az 57 dolláros ára… Kifejezetten baráti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% hogy jön a piros csak még lehet gyártják ![]()
![]()
Cép rta…a virginiát nem szeretem![]()
Én is csak mostanában próbálkozom megint a (mű)dohányosokkal
ez egész jó elsőre. Időnként rákívánok az analógra
gondoltam emelek a nicen, de az nem segít, úgyhogy most próbálok ilyen semlegesebb ízeket keresni ami nem desszert vagy gyümölcs.
Rta meg szép és jó is, bár az alulról töltés nem a kedvencem ![]()
555, Pyramid? ![]()
(Bár pont a Pyramiddal most bajban leszek én is
)
Azokat nem próbáltam még.
Vagy Tobacco Symphony. Csak karakteresebb “műdohányokat” elmélkedtem.
Azért a nagyon hamutartós ízeket mellőzném.
egyet kettőt próbáltam, de eddig ez ami egész jó és az azhad gold american ami ugye sehol nincs már ![]()