Elhiszem!! Pihenj a hétvégén, meg vegyél elő olyan rtat amit nagyon régen használtál!! Szórakozz!
Ez a blaze solo akar lenni?
Neked is viszont kívánom János…
Igen
Lejjebb kellett tolnom a tekerést, majdnem hogy éri az airpin-t. Annyira kaparta a torkomat a th-ja. Ahogy a mondás is van… kicsi a bors, de erős…
De a solonak a bubis palástja csak 5.5 ml
Azért írtam ,hogy a kis tesó… Meg amúgy is sigle
Nekem is elsőre a solo lett volna, de aztán megpillantottam a polcon ezt a “lilát” … igy maradt a blaze max. Ez viszont hatalmas rta…
Elfogadom, hogy a csúnya tárgyakban is van rejtett szépség
Nekem tetszik … Ne csunyázd le szegényt… És tudod még mindig eladható jó árban volt
Ez marad velem míg be nem adja a kulcsot
Iszonyatosan jó a Topside tartálya … Míg a pulse 3 amikor kezd ki fogyni akkor már nem túl hatékony … nagyon be kell nyomkodni és sokszor … Addig a Dovpo végig ki egyensúlyozott apró nyomásra is jól adagolható. Ha az évben nem találunk más fajta squonkert akkor sztm be neveznék belőle egy pirosra ,ha valahol lehet kapni
Aki gondolkozik squonk modban annak a Topside egy remek választás . SM -n az az 57 dolláros ára… Kifejezetten baráti
100% hogy jön a piros csak még lehet gyártják
Cép rta…a virginiát nem szeretem
Én is csak mostanában próbálkozom megint a (mű)dohányosokkal ez egész jó elsőre. Időnként rákívánok az analógra gondoltam emelek a nicen, de az nem segít, úgyhogy most próbálok ilyen semlegesebb ízeket keresni ami nem desszert vagy gyümölcs.
Rta meg szép és jó is, bár az alulról töltés nem a kedvencem
555, Pyramid?
(Bár pont a Pyramiddal most bajban leszek én is )
Azokat nem próbáltam még.
Vagy Tobacco Symphony. Csak karakteresebb “műdohányokat” elmélkedtem.
Azért a nagyon hamutartós ízeket mellőzném. egyet kettőt próbáltam, de eddig ez ami egész jó és az azhad gold american ami ugye sehol nincs már