Mutasd meg, mid van 5.0

Elhiszem!! Pihenj a hétvégén, meg vegyél elő olyan rtat amit nagyon régen használtál!! Szórakozz! :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ez a blaze solo akar lenni?

5 kedvelés

Neked is viszont kívánom János…

7 kedvelés

Igen :hugs:

5 kedvelés

Lejjebb kellett tolnom a tekerést, majdnem hogy éri az airpin-t. Annyira kaparta a torkomat a th-ja. Ahogy a mondás is van… kicsi a bors, de erős…:grin:

9 kedvelés

De a solonak a bubis palástja csak 5.5 ml

3 kedvelés

Azért írtam ,hogy a kis tesó… Meg amúgy is sigle

6 kedvelés

Nekem is elsőre a solo lett volna, de aztán megpillantottam a polcon ezt a “lilát” :rofl:… igy maradt a blaze max. Ez viszont hatalmas rta

6 kedvelés

Elfogadom, hogy a csúnya tárgyakban is van rejtett szépség :smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile:

8 kedvelés

Nekem tetszik … Ne csunyázd le szegényt… És tudod még mindig eladható :joy: jó árban volt

8 kedvelés

Ez marad velem míg be nem adja a kulcsot :sweat_smile:

7 kedvelés

Iszonyatosan jó a Topside tartálya … Míg a pulse 3 amikor kezd ki fogyni akkor már nem túl hatékony … nagyon be kell nyomkodni és sokszor … Addig a Dovpo végig ki egyensúlyozott apró nyomásra is jól adagolható. Ha az évben nem találunk más fajta squonkert akkor sztm be neveznék belőle egy pirosra ,ha valahol lehet kapni :hugs:

Aki gondolkozik squonk modban annak a Topside egy remek választás . SM -n az az 57 dolláros ára… Kifejezetten baráti

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

9 kedvelés

100% hogy jön a piros csak még lehet gyártják :ok_hand::grin:

7 kedvelés

Szép hétvégét mindenkinek!
Ez a virginia egész jó :thinking::+1:

15 kedvelés

Cép rta…a virginiát nem szeretem​:smiling_face_with_three_hearts:

6 kedvelés

Én is csak mostanában próbálkozom megint a (mű)dohányosokkal :+1: ez egész jó elsőre. Időnként rákívánok az analógra :unamused:gondoltam emelek a nicen, de az nem segít, úgyhogy most próbálok ilyen semlegesebb ízeket keresni ami nem desszert vagy gyümölcs.
Rta meg szép és jó is, bár az alulról töltés nem a kedvencem :blush:

10 kedvelés

555, Pyramid? :slightly_smiling_face:
(Bár pont a Pyramiddal most bajban leszek én is :roll_eyes:)

5 kedvelés

Azokat nem próbáltam még.

6 kedvelés

Vagy Tobacco Symphony. Csak karakteresebb “műdohányokat” elmélkedtem.

7 kedvelés

Azért a nagyon hamutartós ízeket mellőzném. :blush: egyet kettőt próbáltam, de eddig ez ami egész jó és az azhad gold american ami ugye sehol nincs már :woman_shrugging:

7 kedvelés