Mutasd meg, mid van 5.0

Nem bírtam elszívni, ebben is kivétel vagyok (nekem rumos hajnali róka íze volt :disappointed_relieved:)

6 kedvelés

már beszéltünk róla…ne keverd be, csak 1-2 cseppet tegyél az alap mellé a tankba tesztelni…így nem lesz túl rumos, szerintem

9 kedvelés

Igen, igazad van! Ma kipróbálom valamelyik tankban :+1:

8 kedvelés

:corn:+ :fox_face::question:
Az evolúció nagyon kicseszett veled​:grin:

10 kedvelés

Jogos, én odavertem 5 százalékba, azért is lehetett sütőrum feeling :joy:

9 kedvelés

Hát, elgondolkodtam már sokszor rajta. Ha ezzel jár a Szupermenség, inkább ne… :pleading_face::rofl:

8 kedvelés

Ez a pánikszerű vásárlás azt hozza magával,hogy már azt sem tudom mit rendeltem. :sweat_smile:

Azt hiszem megfogadom @gangsta_gergo tanácsát,ès kèszítek egy excel táblázatot. :slightly_smiling_face:

16 kedvelés

a van-tól nem kell félni…amíg rád nem romlik​:point_up:

8 kedvelés

Kedvencem, a frigidaire :wink: kell neki egy zug…

4 kedvelés

Azt hittem, veszel egy nagyobb dobozt :laughing:

8 kedvelés

Érdekes ez az Ry4, tizenéve bejött, most meg ott áll egy 100 ml 18 mg a hűtőben :disappointed_relieved:nem tudom, mi irritál benne, de nem megy… Van valami marcona íz benne, mintha a karamellt lekapta volna a százéves piros zománcos lábas …

(Amiben előtte zeller volt​:roll_eyes:)

9 kedvelés

Az az 5% picit erős belőle. 2-3% esetleg​:laughing:
Alapról nem nyilatkoznék, a picik nagyon bejövősek, de a Journey longfillek közül baromi sok végezte lefolyóban, azokat elengedtem. Nem az én világom

8 kedvelés

Igen, rájöttem utána.
Sütni viszont túl dohányos :roll_eyes:

(Mézeskalács a restiben :rofl:)

6 kedvelés

A goat-rol álltalában jókat szokták írni … Gazdaságos… a RY4-et még én is megkostolnám

6 kedvelés

Igen tudom,mèg a Goat elődjèből is van. :slightly_smiling_face:
Ha igazán jó ry4-et szeretnèl,akkor ajánlom figyelmedbe,
az aromamester fèlèt.Nálam azt mèg egyik gyártó sem tudta űberelni.

7 kedvelés

Az van itthon … :heart: Minden napos levesem azt viszem melóba minden nap :heart:

6 kedvelés

Jani @Janos_Groszeibl barátunk szettjéből kóstoltam anno az Asian RY4-rt. Na, az talán megér egy misét :slightly_smiling_face:az különlegesebb volt. (Na jó, meg a cucc is :grin:)

8 kedvelés

Az Asian ry4-hez is volt szerencsèm,szerettem is,de mire
újra rendeltem volna,addigra a vape42 boltot kinyírták. :cry:

8 kedvelés

…rózsát “Valóriának!” (majdnem KFT együttes) :wink::wink::heart_eyes:

15 kedvelés

Spanyoloknál akár 100 ml is van

9 kedvelés