Na, ottan szúrtad el a dolgot!
Hidd el így egyszerűbb az életem … …
Na megjött a kis Drag Q. Második napja nyüstölöm, egy csepp elfolyás nem volt még eddig, nem szörcsög. Eddig nagyon bejövős
Köszönöm a jó kívánságokat vele kapcsolatban, biztos meghallotta
Nagyon jól duruzsol a nagytesó. Ez ma már a 3-ik telitank, és még messze az este, amúgy ez a bubis palást 7 ml kapacitású… csaxólok…
7 mili az ebből pár szippantás… A kis tesója is szereti a hasát … Iszonyat levegős… Full full DL … max 2 levegő lyuk van nyitva …
Szervusz Tibor !
Azért drága a vadászcsizma , mert ugye gyakorlatilag erősített a talp, meg a felső rész is. Az iskolával járnak nyúlbefogásra , azt a fekete földön bakancsban nem a legjobb megoldás… Az erdő eszi a bakancsokat nem gyengén, van tapasztalatom benne… Onnan van a hat gerincsérv…
Akkor kijutott neked is!
Igen ,az erdő eszi a bakancsot az tény!! Amelyik 2 szezont kihúz az már remek!! Én a Meindl bakancsról arra gondoltam, hogy annak mindegy milyen idő van, tél, vagy ősz, Ha hó van vagy eső nem ázik be!! Aki az erdőn van fél napot, esőben vagy hóban hazaér és teljesen száraz a zoknija az tudja milyen hálás érte!!
Főként magán erdőket , Tisztítás gyérítés , tőtávolítás, száradék tisztítás, ritkán az erdészetnek, pár bakancs ráment , télen csakis gumicsizma téli… Sima bakancs télen 1,5 óra azt csicsog a víz a zokniban…
Ez teljesen így van!!
Itt a délvidéken most nem lenne gond , nincs hó , ilyenkor a bakancs is kényelmesebb, meg a homok elnyeli a vizet hiába esik az eső… A hó viszont más tészta…
Én csak akkor vettem csizmát, ha olyan halyen dolgoztunk ahol állt a víz!! minimum 10 cm!! Utáltam a csizmát!!
Viszont Neked is
Viszont kívánok!
Viszont neked is János!! Ne vágj fát!!
Akkor most mi lesz…gombhoz veszel kabátot vagy megy az RDA?
Elég volt a héten majd jővő héten…