Ezek után kabrióba nem is merek vépelni, csak kondenz-visszaforgatóval, mint egy okleveles Fremen.
Ha jó a Fűszer akkor igen.
Holnap megyek én is sétálok egyet , hátha tele lesznek a modjaim új RDA-kal…
Csak ügyesen. Nem kell ám mindent is megvenni. Csak annyit amennyi kell… de mindig kell valami egy-s-más…
És én még azt gondoltam séta közben szedted, mint a gombákat az erdőn…
Akkor kérek térképet én is . .
Holnap csak Szeged belváros , a leányzónak kell venni cipőt, mivel az egy éves nike megadta magát, nemigen hiszem , hogy ott nőnek ilyen RDA féleségek… Max lábgomba.
Canesten levessel menjél
Majd hígítok valami ellenszert a tartályba , s közben fújom a lábfejem felé…
Egy év… Az remek idő egy gyerek lábon … Én már nem megyek bele ilyen cipő vásárlásokba … 2-3 nővel élek 23 éve … Tudják a pin kódot… Oldják meg
Kihozta nekem a kamionos parkolóba a vape boltos, hozott 2 hatalmas táska cuccot. Úgy kellett válogassak, mert nem mehettem be a kamionnal a központba…
Szegedtől már csak egy hajitás Arad. Ott biztosan találsz valami jót, ami kellene esetleg. De mi nem szoktunk vásárolni semmit se soha… főleg nem vape terén…
Azért nem volt olcsó a cipőke, 32 ezerbe fájt , gondoltam tovább bírja, viszont a vadász gumicsimmája az 35 ezerbe fájt a legolcsóbb helyen … Kicsit el van szaladva a ló árak terén, már a fizetés is meg a nyugdíj is megszaladhatna az uniós bérek és nyugdíjak felé…
Sajnos … az 1 évnek örülni kell… Ma meg lassan annak is hogy 32 K volt csak a cipő… Már világ ez …
Figyi ! Én a decatlonban vettem magamnak nyócezeré nagyon fajin sport cipőt már a harmadik éve taposom és olyan mintha új lenne, ja és piszok kényelmes pehelykönnyű cipő…
Nekem is van decatlonos …az is bírja … Na meg úgy mind … Mondjuk max hétvégén kerül a lábamra … Egyik sem bírja a hegesztést … Nem is értem basszus
Most van pár faxa DRK, féláron kínálják, amit tavaly vettem, életem egyik legkényelmesebb őszi-tavaszi cipője.
Hegesztőnek nem lyukas ruhája, cipésznek új cipője , nemigen van, így tartja a mondás…
Szia Atis!! A vadász csizmát nem sokkalom, persze tudom ,hogy sok pénz, de az általában bírja!! Mi az erdőn Meindl vadászbakancsban dolgoztunk ( mert rendes főnökünk volt) 5-ével ezelőtt alsó hangon is 80000-ft volt!! De évekig bírta!!