Már jó útra tértem. Csak víz és filteres gyümölcstea natúran extrák nélkül 
Változik az ízlés  nem mindent szívok el gyümölcsből sem ahogy a dohányosból sem.
nem mindent szívok el gyümölcsből sem ahogy a dohányosból sem.
En csak puszta kíváncsiságból kérdeztem! Tudom a vape-ben a szinte korlátlan a lehetőség!!  Sajnálom is hogy nekem nem jött be a gyümis!!  De hát az igazi dohányosok kítartóak!!
 De hát az igazi dohányosok kítartóak!!  

Beteg lettél??  
  Nem csodállom!!
 Nem csodállom!!  

Mert még nem találtál jót  elég sok kis 10 mls flaskával legurult már a klotyóba
elég sok kis 10 mls flaskával legurult már a klotyóba 

Se coca se fantasztikus sprite  úristen…
úristen…
Jó sült kolbihoz elengedethetetlen 
Valójában saját elhatározás volt a gőzölés odakint. Az asszony az analógot fogyasztja, szintén a házon kívül. Úgyhogy nem vicc. 
Nekem gyümisből több nem fog!!  A barackos mellett majdnem ott térdeltem én is!!  

Így van értelme…azt hittem száműztek.
Én még bőven a keresgélés elején járok  ezért szinte bármilyen íz izgalmas lehet ..  igazából megkostolnám a kivonatos dohány ízeket is ,csak nem tudom , hogy az DL-ben lehetne e vagy az tényleg csak  MTL privilégium
 ezért szinte bármilyen íz izgalmas lehet ..  igazából megkostolnám a kivonatos dohány ízeket is ,csak nem tudom , hogy az DL-ben lehetne e vagy az tényleg csak  MTL privilégium
Illetve nagyon nem is futottam mostanság beléjük egy shopban sem … Gondolom az erősödő DL vonal miatt
Nem az illat a baj, hanem a gőz mennyisége.

Az csak egy,mást gondolom nem is próbáltál 
Pedig vannak finomak  de kinek mi ízlik.
de kinek mi ízlik.
Öregszem  Minél jobban öregszem annál jobban érzem tennem kell azért, hogy megéljem a 90+ éves kort.
 Minél jobban öregszem annál jobban érzem tennem kell azért, hogy megéljem a 90+ éves kort.
Gond az nincsen, megegyezés van. 
Nekem küldött Zolika barackos valamit 10ml-it 9még meg van pedig volt kb.1éve.. 
Jól beérik … Legalább 
De !!  Szőlőt!!  Borzasztó volt!!
 Szőlőt!!  Borzasztó volt!!  
  Nekem !!  Brrrrr
 Nekem !!  Brrrrr
Mert olyan finom, hogy spórolsz vele!!  

Nekem nem kell 60 ezres nyugdíj az tuti.
Még van nyugdíjig annyi időm amennyi idős a lányom  így szoktam számolni,de nem érem meg a nyugdíjat szerintem ahogy változik a korhatár
így szoktam számolni,de nem érem meg a nyugdíjat szerintem ahogy változik a korhatár 

Sokan mondták már ezt!! mind megérte!!