Mutasd meg, mid van 5.0

Már jó útra tértem. Csak víz és filteres gyümölcstea natúran extrák nélkül :grin:

5 kedvelés

Változik az ízlés :smiling_face:nem mindent szívok el gyümölcsből sem ahogy a dohányosból sem.:grin:

6 kedvelés

En csak puszta kíváncsiságból kérdeztem! Tudom a vape-ben a szinte korlátlan a lehetőség!! Sajnálom is hogy nekem nem jött be a gyümis!! :sneezing_face: De hát az igazi dohányosok kítartóak!! :joy: :rofl:

7 kedvelés

Beteg lettél?? :grin: :grin: Nem csodállom!! :joy: :rofl:

5 kedvelés

Mert még nem találtál jót :smiling_face:elég sok kis 10 mls flaskával legurult már a klotyóba :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Se coca se fantasztikus sprite :flushed:úristen…
Jó sült kolbihoz elengedethetetlen :grin:

6 kedvelés

Valójában saját elhatározás volt a gőzölés odakint. Az asszony az analógot fogyasztja, szintén a házon kívül. Úgyhogy nem vicc. :saluting_face:

11 kedvelés

Nekem gyümisből több nem fog!! A barackos mellett majdnem ott térdeltem én is!! :rofl: :rofl:

7 kedvelés

Így van értelme…azt hittem száműztek.

7 kedvelés

Én még bőven a keresgélés elején járok :joy: ezért szinte bármilyen íz izgalmas lehet … igazából megkostolnám a kivonatos dohány ízeket is ,csak nem tudom , hogy az DL-ben lehetne e vagy az tényleg csak MTL privilégium

Illetve nagyon nem is futottam mostanság beléjük egy shopban sem … Gondolom az erősödő DL vonal miatt

6 kedvelés

Nem az illat a baj, hanem a gőz mennyisége.
Truck Vape GIF

9 kedvelés

Az csak egy,mást gondolom nem is próbáltál :grin:
Pedig vannak finomak :smiling_face:de kinek mi ízlik.

6 kedvelés

Öregszem :sweat_smile: Minél jobban öregszem annál jobban érzem tennem kell azért, hogy megéljem a 90+ éves kort.

6 kedvelés

Gond az nincsen, megegyezés van. :saluting_face:

10 kedvelés

Nekem küldött Zolika barackos valamit 10ml-it 9még meg van pedig volt kb.1éve… :grin:

10 kedvelés

Jól beérik … Legalább :joy:

7 kedvelés

De !! :grin: Szőlőt!! Borzasztó volt!! :grin: :grin: Nekem !! Brrrrr

7 kedvelés

Mert olyan finom, hogy spórolsz vele!! :rofl: :joy:

6 kedvelés

Nekem nem kell 60 ezres nyugdíj az tuti.
Még van nyugdíjig annyi időm amennyi idős a lányom :flushed:így szoktam számolni,de nem érem meg a nyugdíjat szerintem ahogy változik a korhatár :joy::joy::joy::joy:

5 kedvelés

Sokan mondták már ezt!! mind megérte!!

6 kedvelés