Mutasd meg, mid van 5.0

Milyen cigiket enem szítatok. :wink: :face_with_peeking_eye: :thinking:
Filtol és Románc volt a kezdés anno, majd Barna Sopianae. :yum: (az utóbbi maradt is az örökös kedvenc)

9 kedvelés

Mert az cigi is!!! Nem a pattintós istenverése!! :joy: :grin:

8 kedvelés

Én még fiatal vagyok a filtolhoz ,Délibáb cigaretta a Románcot ismertem :grin:

7 kedvelés

NEEM azzal csak humorizálok. :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Bocs csak olyan fura volt nekem…

5 kedvelés

Inkább tapasztaltnak mondom magam, mint 50±osnak. :grimacing:

7 kedvelés

Vigyázz mert ha nem iparkodsz utolérlek :grin:

8 kedvelés

Havi nyugdíj (már ha lesz​:sweat_smile:) nem igazán motiváló az életben maradáshoz.

Amiatt szeretnék sokáig élni, hogy megtapasztaljam mi fog történni az emberiséggel. Szeretem a történelmet és látni akarom milyen hullámvölgyeken megy keresztül. :blush:

7 kedvelés

Hát ezek a híres cigaretta márkák már nekem is kimaradtak … Szofi … symphonia ezek vannak meg … és aszem volt valami mezítlábas …lehet Kossuth volt

6 kedvelés

Semmi gond. A 2 “gyerek” persze nem nyomatja,(a kisebbik-19- már “pedzi” pedig, hogy mi vóna, ha) ilyenkor meg, mivel az összes beltéri ajtó nyitva van ellepné a gőz az egész házat. (65 nm a lakás csak) :grin:

8 kedvelés

Az alsó az finom volt. szvsz

8 kedvelés

Kossuth, Munkás, Symphoniából is volt mezítlábas!!

6 kedvelés

Tényleg a Munkás :joy:

Meg volt valami Fecske

6 kedvelés

9 kedvelés

Zolee megelőzött!!

5 kedvelés

Munkás,Kossuth amelyik van,kis unokám szaladj már el papának :smiling_face: nagyon rég volt…

9 kedvelés

Románcot a fater szívot sokáig, de szerintem az volt a leg büdösebb mind közül!!

7 kedvelés

Na, barnaszofi és piros szimfi, meg még kotványabb múlttal persze hogy nem fogynak a gyümölcsleveim :roll_eyes:

Nekem a pattintós is csak megkóstolós volt, vaníliás szivarkát is csak fiatalon, bulikon szívtunk.

Próbáltam sokezer éve a mentolos szofi, helikon vonalat, de az úgy nem volt buli, hogy hiányérzet miatt minden mentolos szál után elszívtam azonnal egy simát :rofl::open_mouth:(xarnakegypofon)

És itt vagyok, pár desszert van, de az is lassan fogy. Gyümölcsöst nemigen szívtam 1 êve :thinking: de nekem van az egyik legdurvább kivonatos repertoárom.

9 kedvelés

Munkás is büdös vót :roll_eyes:

#csakatalpas huszonötszálas :grin:

6 kedvelés

Vagy le kellett tépni a szűrőt… :roll_eyes::rofl:

6 kedvelés