Milyen cigiket enem szítatok.
Filtol és Románc volt a kezdés anno, majd Barna Sopianae. (az utóbbi maradt is az örökös kedvenc)
Mert az cigi is!!! Nem a pattintós istenverése!!
Én még fiatal vagyok a filtolhoz ,Délibáb cigaretta a Románcot ismertem
NEEM azzal csak humorizálok.
Bocs csak olyan fura volt nekem…
Inkább tapasztaltnak mondom magam, mint 50±osnak.
Vigyázz mert ha nem iparkodsz utolérlek
Havi nyugdíj (már ha lesz) nem igazán motiváló az életben maradáshoz.
Amiatt szeretnék sokáig élni, hogy megtapasztaljam mi fog történni az emberiséggel. Szeretem a történelmet és látni akarom milyen hullámvölgyeken megy keresztül.
Hát ezek a híres cigaretta márkák már nekem is kimaradtak … Szofi … symphonia ezek vannak meg … és aszem volt valami mezítlábas …lehet Kossuth volt
Semmi gond. A 2 “gyerek” persze nem nyomatja,(a kisebbik-19- már “pedzi” pedig, hogy mi vóna, ha) ilyenkor meg, mivel az összes beltéri ajtó nyitva van ellepné a gőz az egész házat. (65 nm a lakás csak)
Kossuth, Munkás, Symphoniából is volt mezítlábas!!
Tényleg a Munkás
Meg volt valami Fecske
Zolee megelőzött!!
Munkás,Kossuth amelyik van,kis unokám szaladj már el papának nagyon rég volt…
Románcot a fater szívot sokáig, de szerintem az volt a leg büdösebb mind közül!!
Na, barnaszofi és piros szimfi, meg még kotványabb múlttal persze hogy nem fogynak a gyümölcsleveim
Nekem a pattintós is csak megkóstolós volt, vaníliás szivarkát is csak fiatalon, bulikon szívtunk.
Próbáltam sokezer éve a mentolos szofi, helikon vonalat, de az úgy nem volt buli, hogy hiányérzet miatt minden mentolos szál után elszívtam azonnal egy simát (xarnakegypofon)
És itt vagyok, pár desszert van, de az is lassan fogy. Gyümölcsöst nemigen szívtam 1 êve de nekem van az egyik legdurvább kivonatos repertoárom.
Munkás is büdös vót
#csakatalpas huszonötszálas
Vagy le kellett tépni a szűrőt…