Mutasd meg, mid van 5.0

A kazánházat is lehet otthonossá tenni én már csak tudom, csak ott keverhetek-gőzölhetek én is…
Vigasztaljon, hogy csak pár hónap és jön a tavasz a hideg sör és terasz… :stuck_out_tongue_winking_eye:

9 kedvelés

Csak a gőzöléssel vagyok száműzve ide. :saluting_face:

9 kedvelés

Szerencsés vagy én, ha keverek kapom a megjegyzést “mi ez a bűz” , pedig tudjuk, hogy az illat…
És jobbnak látom elvonulni.

6 kedvelés

ez komoly vagy csak vicceltek?

5 kedvelés

Már írtam korábban is, hogy nálunk a kazánházba tárolt akác tűzifába van a kemény fa …nyüvő.

6 kedvelés

Legyetek bátorak,és tessenek jeges gyümölcsöset szippantgatni :grin:ne olyan dohányos izéket :crazy_face:

9 kedvelés

15 kedvelés

Én akkor szerencsés vagyok? Simán szívhatom bent a büdös Latakiás fertelmeimet is, bár jobbára a szoba egyik felében szoktam.
Sosem volt még ebből gond. Ok, pg többlet, kisebb gőz, és a bő 3 év alatt se rakódott le semmin​:slightly_smiling_face:

Chill Chilling GIF by Vienna Pitts

12 kedvelés

Furry nekem is van bekeverve :heart: nyam nyam … Az egyik kedvencem :heart:

6 kedvelés

Én meg várom a jobbnál jobb ötleteket ,figyelem a finom aroma ötleteket, hogy vásároljak!! De mindig csak a kompot!! :rofl: :joy: :grimacing:

7 kedvelés

Üdítő esetleg? Kólás tipp jöhet? :blush:

6 kedvelés

Nekem igen … Van egy cherry Colám … Bekeverésre vár :joy: szerintem hétvégén jön a kutyulás

5 kedvelés

Mindig rágondolok, hogy aki csak gyümiset szív az ano analógos korábban hogyan cigizett!! Egyik kezében a cigi a másikban a szilva?? :thinking: :joy: :rofl: Persze ez szubjektív!!

9 kedvelés

Itt nézz körül Tibor:

6 kedvelés

Köszönöm!!

5 kedvelés

Filléres Kumulusos Friandiz Cola nálam most nagyon betalált. 15%-os keverés mellett 70/30 alaplével még nem a gejl Coca-Cola vagy Pepsi íz hanem a Fentimans típusú kóla diós íze van.

4 kedvelés

Piros multi,kék multi,barna szofi és kitudja még miket (miket nem :rofl: )szívtam,de ebben már a változatosság a jó.

8 kedvelés

Cseresznyés vaníliás Tilbury dohányt szívtam általában és amikor fizu volt akkor dupla pattintós erdei gyümölcsös Marlboro :sweat_smile:

Mindig csak az ízek. Ja és ezek mellé még 0.5 literes kaktuszos Adrenalin. Őrült világot éltem a mostani énemhez képest.:smile:

7 kedvelés

Erre csak anyit mondok egészségedre!! :grimacing: :joy: :rofl:

5 kedvelés

A jó öreg barna Szofi :heart: az vitt a bűnbe. Apától nyulva :heart::joy:

7 kedvelés