A kazánházat is lehet otthonossá tenni én már csak tudom, csak ott keverhetek-gőzölhetek én is…
Vigasztaljon, hogy csak pár hónap és jön a tavasz a hideg sör és terasz…
Csak a gőzöléssel vagyok száműzve ide.
Szerencsés vagy én, ha keverek kapom a megjegyzést “mi ez a bűz” , pedig tudjuk, hogy az illat…
És jobbnak látom elvonulni.
ez komoly vagy csak vicceltek?
Már írtam korábban is, hogy nálunk a kazánházba tárolt akác tűzifába van a kemény fa …nyüvő.
Legyetek bátorak,és tessenek jeges gyümölcsöset szippantgatni ne olyan dohányos izéket
Én akkor szerencsés vagyok? Simán szívhatom bent a büdös Latakiás fertelmeimet is, bár jobbára a szoba egyik felében szoktam.
Sosem volt még ebből gond. Ok, pg többlet, kisebb gőz, és a bő 3 év alatt se rakódott le semmin
Furry nekem is van bekeverve nyam nyam … Az egyik kedvencem
Én meg várom a jobbnál jobb ötleteket ,figyelem a finom aroma ötleteket, hogy vásároljak!! De mindig csak a kompot!!
Üdítő esetleg? Kólás tipp jöhet?
Nekem igen … Van egy cherry Colám … Bekeverésre vár szerintem hétvégén jön a kutyulás
Mindig rágondolok, hogy aki csak gyümiset szív az ano analógos korábban hogyan cigizett!! Egyik kezében a cigi a másikban a szilva?? Persze ez szubjektív!!
Itt nézz körül Tibor:
Köszönöm!!
Filléres Kumulusos Friandiz Cola nálam most nagyon betalált. 15%-os keverés mellett 70/30 alaplével még nem a gejl Coca-Cola vagy Pepsi íz hanem a Fentimans típusú kóla diós íze van.
Piros multi,kék multi,barna szofi és kitudja még miket (miket nem )szívtam,de ebben már a változatosság a jó.
Cseresznyés vaníliás Tilbury dohányt szívtam általában és amikor fizu volt akkor dupla pattintós erdei gyümölcsös Marlboro
Mindig csak az ízek. Ja és ezek mellé még 0.5 literes kaktuszos Adrenalin. Őrült világot éltem a mostani énemhez képest.
Erre csak anyit mondok egészségedre!!
A jó öreg barna Szofi az vitt a bűnbe. Apától nyulva