Csak ilyen volt
Szintén zenész.
Mindegyik ami volt nálam idáig, elvándorolt az ország másik felébe-részébe.
A Dani-ra a Cthulhu Valor után egy 22-es Dvarw lett befogva. Majdnem elégedett vagyok vele.
Most meg Kayfun V5 clone.
Érdekes, hogy ezt írjátok a Dvarw-ról. Én eddig azt hittem, mindenkinek nagy kedvenc. De úgy tűnik, hogy inkább megosztó. Vagyis inkább kétesélyes, hogy bejön-e. Ezért is jó, ha leíródnak a vélemények.
Mostanában nem is tudom mi van de, majdnem klappol minden.
Azért, ha a képet megnézed, van a háttérben szélesebb drip tip is mint a Kayfun tetején.
Persze, vegyes felhasználónak lenni jó. Ezt most már én is tudom.
Vagy örök szerelem, vagy kiidegel de aki próbálta annak 95%-a mindig beszerez egy példányt!
Vagy ötöt!!
Kevés volt a vatta igen..harmadszor én is hasonlóan csináltam
Azta betyárját nálam ez 1havi vattamennyiség.
Pénteken érkezett egy kontrl mkrII clone rba de nagyon megvagyok vele elégedve. A crackle coil teszi a dolgát benne szépen
Franyesz! Nekem sajnos nincs, csak sima fekete.
Először azt hittem rá, pörgetés közben, hogy a csokor van színes papírba csomagolva…
Az a legsötétebb ól dal Vader holdfogyatkozáskor
Balfék, balmenetes kémény! De végre összeállt!
Veepon Tita X AIO
Sturdy One Style RBA (klón)
Suicide Mods Crypt V2 Boro Tank
A Sturdy kéménycserénél megszivatott, azaz én szivattam meg saját magam. A szokásos jobbos menethez szokott mozdulattal nem tudtam letekerni. Már melegítettem, fagyasztóba tettem, fogóval feszegettem, mire elolvastam az útmutatót, hogy bal menetes.
Szóval kicsit kinyírtam a DotAio-hoz való kéményt. Na mindegy, már úgy sincs Dot-om.