Mutasd meg, mid van 5.0

Peugeot Boxer, vagy Mercedes Sprinter. Mindkettőben van hely bőven. :rofl:

Amúgy a táskám 17 kg-ig bírja, abban is elférnek a kajám mellett.

9 kedvelés

Az attól függ mennyit eszel!!:thinking: :grin:

5 kedvelés

3 szendvics a napi adag. Azt is menet közben 2 cím között.

7 kedvelés

Akkor lehet tényleg belefér!!:grin:

5 kedvelés

Amióta tömegelek,2 óránként ennem kell :blush::joy::joy:

10 kedvelés

Ilyen sport ez .. egy életre szól .. kell hozzá elhivatottság.. 40 éve kitartok :heart::rofl:

8 kedvelés

A Harpy Coffin modok tetszenek neked? Most láttam egy videoban egy BMM.38 mellett

11 kedvelés

Á,inkább nem :blush:de látom nem volt pénze másik rba -ra :joy:

9 kedvelés

2 munka közti adminisztráció, +Azhad’s p1000 (amíg érzem az ízét….izét) :roll_eyes::grin:

11 kedvelés

Klón-klón-klón! A Klónok … nem háborúja! :rofl::dashing_away:
BMM.38 Special Boro dna60
Monarchy Crystal Style Boro Tank
Monarchy MOBB MS Scepter Style 316SS RBA Bridge

18 kedvelés

Szia.

Azt hiszem bövül a lista amit majd fogok venni.De idén már semmit nem veszek.:joy::joy::joy:Szép nekem tetszik még ha klón akkor is.Az eredeti annyival biztos hogy nem jobb mint amenyi az ára.Persze ez csak az én véleményem.

8 kedvelés

Én is így gondolom @Lawicska ! :+1::ok_hand:

Ízre is jó, de ez a csúszóelőlapos boro tank ez nem akar úgy működni ahogy kellene. Nekem az ujjam csúszik rajta nem az előlap. :rofl: Így ki kell vennem a mod-ból hogy feltöltsem. :rofl: Lehet be kellett volna liquideznem a gumitömítést? :rofl:

11 kedvelés

Akár az is egy megoldás.:grinning_face:

9 kedvelés

Lötyizd be elsőnek a tömítéseket,hüvelyk ujjal klasszul le lehet húzni.

Visszatolásnál az utolsó 2 mm-en klattyan a helyére :blush:rájöttem,azóta múkodj :grin:

11 kedvelés

Gondoltam, hogy ez lesz a baj! Nem adtam neki kenést! :rofl: Köszönöm, hogy megerősítetted amire tippeltem! :+1::ok_hand:

10 kedvelés

Újabb, immár ha jól számolom 6. barátkozás a dvarw-val. Ez valahogy mindig visszatérő:woman_shrugging::blush:
Folyással soha nem.volt vele gondom. Na de most… Első tekerés után 2 slukk és.az összes liquid a levegőzőn folyt ki. Második vattázás után szintén. A 3-ra most rendben van. Talán most tovább marad nálam :blush::joy: Eddig mindig eredetiek voltak, ez most klón. Érezhető a minőségi különbség, de izre ez most nagyon profi :+1:

19 kedvelés

Khm….:thinking: nem adod fel látom :hugs::hugs::hugs:

10 kedvelés

Nem :blush: valami.van benne, amiért mindig visszatérek hozzá

10 kedvelés

Én tudom :wink::blush:

10 kedvelés

És 5 millis :blush:én sem tudom elengedni,vagy csak megszoktam :joy:

9 kedvelés