Mutasd meg, mid van 5.0

21 kedvelés

Az a bal oldali “óvatosan, még szűz vagyok” cucc nagyon aranyos :wink::grin:

7 kedvelés

Mintha ikrek lennének!!:thinking: :grin:

8 kedvelés

Csak nem egypetéjű.. vagy a jobboldalinak jutott a spenót :joy:

7 kedvelés

Danny DeVito és Arnold Schwarzenegger? :joy:

8 kedvelés

Hö-hö fehér zsebtücsök! :joy:

7 kedvelés

Nem nagy,de üzembiztos :grin:

8 kedvelés

Twinning Arnold Schwarzenegger GIF by Laff

11 kedvelés

Navazz :joy:

arnold schwarzenegger laughing GIF

7 kedvelés

De rég láttam :joy:

6 kedvelés

Na ugye, hogy ikrek!!:grin:

7 kedvelés

Töltés kész, csak a By-Ka, az élet szép…! :heart_eyes: :waving_hand: :grin:

13 kedvelés

Ha a legjobb ízeket akarod a sturdy-ből kiszedni ne engedd ki a vattát az rba-ból pont a deck szélénél vágd el és borzold fel utánna kis leves rá és teljesen eltakarni a vattával a ahol bemegy a liquid de ki ne lógjon a vatta

7 kedvelés

Köszönöm! Legközelebb úgy lesz. Megpróbálom majd! :wink:

6 kedvelés

Panírozd be … Talán úgy még finomabb :face_blowing_a_kiss::joy:

7 kedvelés

Egy motoros találkozó életképe, ahogy anno én láttam. A Hondások sörözgetnek sütögetnek, beszélgetnek, próbakörre viszik a gyerekeket.

A Harley Davidson standon mindenki szerel-javítgat, alig van idő a látogatókra, de azért egy kérdés és a válasz belefér.

„Azért a Harley, mert izgalmas teli kihívásokkal és nem olyan unalmasak, mint a Hondák”…

Egy kicsit mintha nálunk is, nyomokban-esetleg…:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

7 kedvelés

Hát ez is megérkezett. :hugs:

A cukorkák és a lötyi ajándék, ami plusz pont a boltnak … viszont egy hatalmas fekete pont azért, mert a készülék doboza nem volt becsomagolva. :confused:

Mivel utolsó darab volt ebből a színből, gyanítom, hogy kiállítási darab volt.

Ezzel nem lenne baj, ha feltüntetnék. Lehet csak én vagyok ilyen kényes ezekre a dolgokra, de engem ez rohadtul zavar. :enraged_face:

14 kedvelés

Magyar fogyasztó védelem ? Kompetens a vape dolgokban :joy::joy::heart::heart::heart:

Csak lazán barátom.. a felesleges streccs .. árt a kibacott szépségnek :face_blowing_a_kiss:

9 kedvelés

Na, akkor hivatalosan is: Üdv a B80 fan club-ban! :grin:

9 kedvelés

A tömítőgyűrűket kend ááám meg összeszerelésnél. :slightly_smiling_face:
Én a 2es airpin-t ajánlom elsőre cserélni mert a benne lévő 3as elég tág mtl-hez

11 kedvelés