Mutasd meg, mid van 5.0

Hát .. elhangzott pár " kedves " szó itthon is … Természetesen beragasztottam és szépen elraktam pihenni , hogy rendesen száradjon meg :rofl: jelentem rendesen megszáradt ..

8 kedvelés

Mai szerzemény:

És egy kis csapat:

11 kedvelés

Ezekhez nem kell fegyvertartási engedély? :grin:

9 kedvelés

Hadron Pro DNA250C Moddal már kellene :blush:

6 kedvelés

Ha az nem is, de kötelezővé tenném a láthatósági mellény és a ködkövető lámpa használatát…

6 kedvelés

Reggel beállt “dolgozni” a püspök. :smiling_face:(Bishop és ZQ Essent DNA)

Bishop GIF by CRDI. Ajuntament de Girona

15 kedvelés

Málenkij robot :grin:

Bombo melon mint

Bombo supra reserve :wink:

15 kedvelés

Én is én is én is .. már mint ott vagyok Málenkij-ben.. itt nincs Bombo .. :sob: de van Kávé

14 kedvelés

A szettek nagyon szépek!! Te meg egy kicsit édesszájú vagy!! Szerintem!!:rofl::grin:

6 kedvelés

A mentolos dinnyét azért gondolatban is emésztgetni kell :thinking::roll_eyes::sweat_smile: (körömlakk-lemosó illata lehet :thinking::grin:)

Én is cummantok, délutánosban. De legalább nincs hideg :scream: (kezdődnek a kopások Thelemán).

12 kedvelés

Star Wars rajongókhoz egy plusz kérdés: ő melyik részben játszott, és hányadfokú rokon? :thinking::sweat_smile:

10 kedvelés

Ez nem is dinnye,hanem melon :grin:

9 kedvelés

Ilyen szépen a héten még senki nem mondta, hogy hüjje vagyok :rofl: akkor OK. (A mell-t simán értem, az ON angolul van? :thinking:)

9 kedvelés

Azt szeretem ebben a több, mint 10 éves vasban, hogy bármit teszel rá, az jól néz ki.

UI.: köszönöm a kazánt @Akyno66 , a belevalót meg @Paska . :grin: :hugs:

17 kedvelés

Nagyon szívesen!!

8 kedvelés

Amikor még analógoztam és nem értettem a rajongást a vape iránt, szinte csak ilyen csőmodok (jól mondom?) voltak mindenkinél, akik vape-eztek a köreimben. De akkorákat is láttam, amivel tömeget lehetett volna oszlatni :slight_smile:

Amúgy ez is tetszik nagyon, de elfojtom a birtoklási vágyam :smiley:

8 kedvelés

A vágyaknak engedni kell :grin:

15 kedvelés

Nekem egy ephro bejönne de azt se igen kapni. Igen tudom volt eladó,de mire megláttam már el is vitték,meg amúgy is sokadika van.:grin:

8 kedvelés

Velem az a baj még hó végén se adok el semmimet se :joy::joy::joy::joy:

11 kedvelés

Nem nem szeretnék semmit se venni. Tudom neked van!:rofl: De csak ha kérdezik.:joy:

9 kedvelés