Hogy ízlik a “lötty” a volt Tripod-omból?
Volt valami régebbi fajtám, dögnehéz, telifém, 2x18650, elején kijelző, teljesítményelektronika, plusz rajta egy 6-7 cm tank. Majdnem 30 cm hosszú, utcán lengetve vicces volt és állandóan, de mindig, 2 dolgot csinált: állítva feszt elborult, fektetve feszt elgurult
annyira idegesítő volt, hogy túladtam rajta anno. Lett Lavatube utána, az csak 1 akkus, 20 cm alatt volt. De az is borult, gurult, majd tört…. Ekkor untam meg a csőmodot
Dettó.. de csak részletekben .. nekem volt két cső podom ..ráadásul az egyik üveg palástos .. szegényt már sajnáltam annyit esett kelt … Szóval dísznek szépek , de számomra használhatatlanok .. de lehet meglehet szokni
Próbáltam talpat csinálni az egyiknek műanyagból…dehát az úgy nézett ki akkor meg, mint egy a..l plug, vagy minek nevezzem…. Ok, szóval talpas kémcső.
Eddig nem jutott el a kapcsolatunk
Olyan csőmodot kell venni, hogy ha leesik, a járólap törjön el… (Megtörtént események alapján)
Ha reggel kérdezel meg, akkor azt mondtam volna, hogy kib@szom a kukába, visszaveszem, és kib@szom újra… Tegnap este összerakom, ultrahangozom, tekerem, vattázom, jerikózom, fasza. Reggel kicseréltem rajta az airpint, mert a 0,8 szűk, ment bele az egyes. Zsebrevág, fodrászhoz elindul, útközben veszem észre, hogy gyenge… Elmászott az ellenállás, 1,7-ről 2,4-re, nem fasza. Nem baj, wattot küldünk rá, kibírja. Hazaérek, az airpin befogató karmantyú felgyűrte az O gyűrűt… Szétszed, elegyenget, visszarak, 1,7-re visszaáll, ízek újra rendben, mindenki örül, torkom leszakad, mert Pasics Úr 9 környéki leveseket vapel, amit küdött nekem, de a Jerikó rendben van, nagyon is, a Tripod rendben van, én úgyszintén.
(A jelvény valódi, a stukker valódi, én úgyszintén. - Idézet egy klasszikusból….)
Esetleg Ambition Mods Converter SBS?
Még rendelhető a 3F-en, 3in1 mert SBS, és 18650-es ill. 18350-es csőmod is egyben, legózhatsz vele. Bár nekem SBS-ként picit csalódás volt, mert akárhogy próbáltam, eddig még nem állt kézre, hiába forgatható a mod az SBS keretben (pont jó lenne a tűzgomb helyzete amikor a kijelzőt az akku cső takarja, kösz…). Múlt héten 18350-es csőmodként próbálgattam, egész jó.
Kicsit fura látni egy Nautilus 3 porlasztós tankot látni a kezedben azt hittem nem igazán kedveled ezeket
Régi darab,pakolászásnál találtam hozzá kanthal porlasztót,így azt is el kell használnom
Jó reggelt! Csak 8!! A feketecímkés viszont még lehet 10 re lett keverve!!!
Gratulálok!! Az biztos, hogy nagyon szép!!
Köszi, előbb érkezzen meg Kicsit körülményes volt a beszerzés
ránézésre ez nekem képről mindig olyan benyomást kelt mintha meghajlott volna, sérült lenne , de élőben biztos más.
Jó cucc, a tank is oké…
Tökéletesen illik a kézbe.
Gomb is jó helyen van
igen, az is fontos…ne kisujjal kelljen már tüzelni…az a halálom lenne
Lehet hogy már csak a sérülteket árulják (amúgy faxa mod, tetszik).
valami tényleg rémlik…nem ennek a cégnek a kamionja borult árokba?