Mutasd meg, mid van 5.0

Hogy ízlik a “lötty” a volt Tripod-omból?
:winking_face_with_tongue:

9 kedvelés

Star Wars Movie GIF by UltimateActX

10 kedvelés

Volt valami régebbi fajtám, dögnehéz, telifém, 2x18650, elején kijelző, teljesítményelektronika, plusz rajta egy 6-7 cm tank. Majdnem 30 cm hosszú, utcán lengetve vicces volt :roll_eyes: és állandóan, de mindig, 2 dolgot csinált: állítva feszt elborult, fektetve feszt elgurult :rofl:annyira idegesítő volt, hogy túladtam rajta anno. Lett Lavatube utána, az csak 1 akkus, 20 cm alatt volt. De az is borult, gurult, majd tört…. Ekkor untam meg a csőmodot :roll_eyes::grin:

10 kedvelés

Dettó.. de csak részletekben .. nekem volt két cső podom ..ráadásul az egyik üveg palástos .. szegényt már sajnáltam annyit esett kelt … Szóval dísznek szépek , de számomra használhatatlanok .. de lehet meglehet szokni :joy:

9 kedvelés

Próbáltam talpat csinálni az egyiknek műanyagból…dehát az úgy nézett ki akkor meg, mint egy a..l plug, vagy minek nevezzem….:sweat_smile: Ok, szóval talpas kémcső.

8 kedvelés

Eddig nem jutott el a kapcsolatunk :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Olyan csőmodot kell venni, hogy ha leesik, a járólap törjön el… (Megtörtént események alapján)

9 kedvelés

Ha reggel kérdezel meg, akkor azt mondtam volna, hogy kib@szom a kukába, visszaveszem, és kib@szom újra… Tegnap este összerakom, ultrahangozom, tekerem, vattázom, jerikózom, fasza. Reggel kicseréltem rajta az airpint, mert a 0,8 szűk, ment bele az egyes. Zsebrevág, fodrászhoz elindul, útközben veszem észre, hogy gyenge… Elmászott az ellenállás, 1,7-ről 2,4-re, nem fasza. Nem baj, wattot küldünk rá, kibírja. Hazaérek, az airpin befogató karmantyú felgyűrte az O gyűrűt… Szétszed, elegyenget, visszarak, 1,7-re visszaáll, ízek újra rendben, mindenki örül, torkom leszakad, mert Pasics Úr 9 környéki leveseket vapel, amit küdött nekem, de a Jerikó rendben van, nagyon is, a Tripod rendben van, én úgyszintén. :grin:

(A jelvény valódi, a stukker valódi, én úgyszintén. - Idézet egy klasszikusból….)

13 kedvelés

Esetleg Ambition Mods Converter SBS? :slight_smile:

Még rendelhető a 3F-en, 3in1 mert SBS, és 18650-es ill. 18350-es csőmod is egyben, legózhatsz vele. Bár nekem SBS-ként picit csalódás volt, mert akárhogy próbáltam, eddig még nem állt kézre, hiába forgatható a mod az SBS keretben (pont jó lenne a tűzgomb helyzete amikor a kijelzőt az akku cső takarja, kösz…). Múlt héten 18350-es csőmodként próbálgattam, egész jó.

9 kedvelés

Kicsit fura látni egy Nautilus 3 porlasztós tankot látni a kezedben :slight_smile: azt hittem nem igazán kedveled ezeket

7 kedvelés

Régi darab,pakolászásnál találtam hozzá kanthal porlasztót,így azt is el kell használnom :grin:

10 kedvelés

Jó reggelt! Csak 8!!:grin: A feketecímkés viszont még lehet 10 re lett keverve!!!

9 kedvelés

Végül őt választottam: :wink:

17 kedvelés

Gratulálok!! Az biztos, hogy nagyon szép!!

8 kedvelés

Köszi, előbb érkezzen meg :wink: Kicsit körülményes volt a beszerzés :smiley:

9 kedvelés

ránézésre ez nekem képről mindig olyan benyomást kelt mintha meghajlott volna, sérült lenne :grin:, de élőben biztos más.
Jó cucc, a tank is oké…

10 kedvelés

Tökéletesen illik a kézbe.

Gomb is jó helyen van :blush:

10 kedvelés

igen, az is fontos…ne kisujjal kelljen már tüzelni…az a halálom lenne

9 kedvelés

Lehet hogy már csak a sérülteket árulják :sweat_smile::wink: (amúgy faxa mod, tetszik).

9 kedvelés

valami tényleg rémlik…nem ennek a cégnek a kamionja borult árokba? :thinking::smiling_face_with_horns:

9 kedvelés