Vagy elküldom Zoli76-nak!
érdemes mert úgy kisebb felület állja útját a levegőnek a keskenyebb coil és vatta miatt
Szia Donát
Nekem úgy tűnik, hogy Te is nagyon kedveled a Dvarw-ot.
Szerintem, rajtam kívül másokat is érdekelne, hogy Neked milyen setup vált be ebben az rta-ban.
Gondolok itt a huzal fajtájára, magméretre, a vatta típusára, afc-re, és nem utolsósorban a liquidre.
RDTA Stubby
Csak a Voopoo
Na pattintsd össze fater
Szia Jani
Természetesen A setupról még idén februárban megosztottam néhány képet, ezzel használom jelenleg is.
TC -vel használom.
- AFC: 1.2
- Huzal: zivipf NiFe30 awg28 0.32 - 5 menet, 2.5-es magméret. (a fenti képeken egyel több menet sikerült, de azzal is ok)
- Vatta: Muji
- Liquid (jelenleg): 5:2 arányban Classic Blond dohány, Black Cherry -vel 10%-ban keverve. 50/50 3mg.
A tank kicsit szivatott, nem volt egyszerű a coilozás, de azért sikerült.
Színét még szoknom kell, de szerintem megszokom.
Méretre, súlyra szuper. Még a pulse mininél is könnyebb.
Szokták mondani van baj ,de ami jó az jó
. SQ hogy vált be ?
Ma érkeztek meg az új squonk palackok hozzá Aliról. A régivel nem mertem kipróbálni. Kb. egy hónap és tesztelem milyen is a mecha világ.
Nekem van egy fordítva vissza ragasztott mágnesem … Azt is ér megmutatni hogy mekkora balfac vagyok ?
“Nem is mester az, aki nem bont!”-ismeretlen kőműves mondása
Ismerős szitu.
2 napja ugyanígy jártam.
Remélem csuklottál
Volt nálam is anyázás mikor nem találtam el a beragasztott pici mágnesek polaritását a B80 utángyártott panelokon
A végén már fekete filctollal kellett jelölnöm azt az oldalt amelyiket ragasztani kell…a 3mm körátmérős mágnesen