Mutasd meg, mid van 5.0

Arany jobb volna . :star_struck::star_struck:

5 kedvelés

Ez igaz az jobb! Mik vannak a munkahelyeden nem semmi.

5 kedvelés

Lettél volna itt amikor hozztam kifelé a titán csavarokat a raktarból . Hova kell , minek az neked bla bla bla . Sutyiban szeretem volna egy 5mm/15cm és lapkát. :shushing_face:

Mondom a kohóhoz kell de ha nem vihetem ki ha már bejelentettem akkor kend a hajadra és beszéld meg a főnökkel is . Rajta csak telefonálj . :grin:

5 kedvelés

Jó trükk és nem hívta a főnit…én hívtam volna :grin:

4 kedvelés

Öntött acél csavarokért vinyognak hogy mit csinálunk velük esszük, visszük .

Nézd meg egy napot nem bírt ki . Laza 8.8 as elméletben . Fizikailag az imbuszal képes vagyok elhajlítani.

6 kedvelés

Hívhata volna a csavar tényleg kellett. :grin:

5 kedvelés

Egyre szarabbak a csavarok is olyan mintha nem lenne valós az amit beleütöttek…futómű szereléskor vagy 3-at eltéptem én is….(nem kellett volna tudom eltépni)

5 kedvelés

Otthonra csak a foszvátozot csavar ilyenekhez. Az biztos elötte kíván edzve. Amúgy a titán csavarok nem is olyan drágák .

5 kedvelés

Kollégám múltkor 16 db 12.9-es csavarból 8-nak valahogy kinyírta a menetét :open_mouth:tényleg xarok…és nem erős csávó.

Egy kb. 40 kilós mérőadapter réztömb kivezetéseit rögzíti, 5000-9000 Amperes diódákat mérünk rajta….

4 kedvelés

A foszvátozot csavar személyes készletemből már 5 éves . Ugye a szar meg egy napos .

5 kedvelés

Nincs több spenót vacsira! :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Satu kezű kollégámnak mond . Kézzel ráhúzta a 36-os anyát az egyik menesztőre . 10 perce ugráltam rajta mire sikerült megmozdítani. :face_with_symbols_on_mouth::rofl:

4 kedvelés

Sima üveggel szebb, csak hamar ürül…

15 kedvelés

Először én is így voltam, sima szebb…aztán ez 3 napig tartott :grin:azóta Bubi a zisten.

6 kedvelés

Nekem sokáig kitartott, mert le kellett tenném közben, elfáradt a szám, nekem olyan szűk!! :grin:

8 kedvelés

Majdnem teljesen nyitottan használom, 1-2 lyukat zárok. :slightly_smiling_face:De én nem is szeretem a “tág” MTL-t, olyan mint régen a light cigi volt :open_mouth:maximum muszájból…:grin:

6 kedvelés

Én az összes kazánom, 1 max 1,2-mm airpinnel használom!! Ez teljesen nyitottan!:man_shrugging: :grin:

9 kedvelés

na, akkor jó hogy 2éve nem vettem :slightly_smiling_face:…pedig mennyit kerestem mire találtam shopban.
2mm es coil-átmérővel is próbáltad?

5 kedvelés

21 kedvelés

Azzal nem! Visszatettem a dobozba, majd télen ha lesz kedvem próbálgatom!!

5 kedvelés