Mutasd meg, mid van 5.0

Egyszer kíváncsiságból rendeltem ezt a Hussar V1 klónt Aliról… Hát nem bántam meg. Kicsit macerás megépíteni, vannak klónbetegségei, de olyan szinten hozza az ízeket, hogy őrület!

12 kedvelés

Én nem hinném,hogy van valakinek egyáltalán anyaga.(titán)

7 kedvelés

Persze ha készen is lehet venni hozzá dicodes-től akkor az a legjobb

8 kedvelés

Persze lehet.Meg amúgy se jó egy vas csővet beletekerni egy titánba..tönkre vágja.

7 kedvelés

Nem akarok személyeskedni a fenti téma csak eszembe juttatta:

Csak arról adjunk tanácsot amit már tapasztaltunk vagy értünk hozzá esetleg van vagy volt a polcon.Nem olcsó dolog a Vape és egy rossz infó komoly károkat is okozhat,a pénztárcában és az egészségben.

Béke!

10 kedvelés

Egyetértek!

Viszont a konkrét esetben amiről eszedbe jutott, ők nem tudták,hogy titán az eszköz :blush::hugs:

6 kedvelés

Én továbbra is másképp , látom , vagy is más szemüveg van rajtam ..

Az hogy valaki azt írja ,hogy x-y akármi egy sokak által használt és kedvelt termék .. mint tipp . Ebben én semmi problémát nem látok ..

Meg lehet lehet ezt úgy is fordítani , hogy itt van a polcomon imádom szeretem ajánlom Pistike megveszi , de neki semmi öröme nem lesz benne ..

4 kedvelés

Igen lejött csak erről ugrott be.

5 kedvelés

igen, én biztosra vettem, hogy rozsdamentes acél…és nem :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Igen lehet és akkor is járhat így ha te ajánlod.

5 kedvelés

Nem mellesleg….hogy mennyire értek hozzá :blush::face_with_peeking_eye:

Míg nem írtad,hogy nem jó bele tekerni mást a titánba, elkezdtem keresgélni a kiegészítőt hozzá. A titánhoz nincs is csak a sima v3hoz :joy:

De így, ha egyszer mégis elakarom adni, tudni fogom,hogy csak olyan vegye meg akinek jó a 18350:woman_shrugging::+1:

9 kedvelés

Csínálnak ha írsz nekik

6 kedvelés

Nekem jó így​:woman_shrugging::blush: nemrég vettem új akksikat is, szóval….:blush:

8 kedvelés

Szerintem a fórum jól működik , én még itt nem olvastam félre vezetést, mindenki a legjobbat szeretné a másik vépernek … Legalább én ezt tapasztalom .:heart:

6 kedvelés

Nem is azt mondtam,hogy direkt félre vezetnek itt.Neked ez a véleményed ,hogy lehet ajánlani azt is amit nem ismersz csak sokan veszik.Nekem meg nem ez a véleményem.Ennyi.

5 kedvelés

Nem.tudom egyébként van e egyéb haszna, azért vettem anno ezt, mert azt írták,hogy jóval könnyebb. És tényleg nagyon könnyű, bár ugye a simát nem tudom milyen nehéz.

Egyéb előnye vagy hátránya nem tudom van-e az anyagának.

5 kedvelés

Jobban megy az áram..

4 kedvelés

Ne zavarja össze :blush:

A mod anyagaról beszélünk…:thinking:

Örülnék ha nem tapasztalnám meg hogy vezeti az áramot :joy:

8 kedvelés

Azon megy a test…

7 kedvelés

Sima liba . Van csak meg kell hengereltetni. :grin: Csak a Titán csősz le ne lőjön mikor viszem :rofl:.

Danger Dancing GIF by Bens Watch Club

5 kedvelés