Egyszer kíváncsiságból rendeltem ezt a Hussar V1 klónt Aliról… Hát nem bántam meg. Kicsit macerás megépíteni, vannak klónbetegségei, de olyan szinten hozza az ízeket, hogy őrület!
Én nem hinném,hogy van valakinek egyáltalán anyaga.(titán)
Persze ha készen is lehet venni hozzá dicodes-től akkor az a legjobb
Persze lehet.Meg amúgy se jó egy vas csővet beletekerni egy titánba..tönkre vágja.
Nem akarok személyeskedni a fenti téma csak eszembe juttatta:
Csak arról adjunk tanácsot amit már tapasztaltunk vagy értünk hozzá esetleg van vagy volt a polcon.Nem olcsó dolog a Vape és egy rossz infó komoly károkat is okozhat,a pénztárcában és az egészségben.
Béke!
Egyetértek!
Viszont a konkrét esetben amiről eszedbe jutott, ők nem tudták,hogy titán az eszköz
Én továbbra is másképp , látom , vagy is más szemüveg van rajtam ..
Az hogy valaki azt írja ,hogy x-y akármi egy sokak által használt és kedvelt termék .. mint tipp . Ebben én semmi problémát nem látok ..
Meg lehet lehet ezt úgy is fordítani , hogy itt van a polcomon imádom szeretem ajánlom Pistike megveszi , de neki semmi öröme nem lesz benne ..
Igen lejött csak erről ugrott be.
igen, én biztosra vettem, hogy rozsdamentes acél…és nem
Igen lehet és akkor is járhat így ha te ajánlod.
Nem mellesleg….hogy mennyire értek hozzá
Míg nem írtad,hogy nem jó bele tekerni mást a titánba, elkezdtem keresgélni a kiegészítőt hozzá. A titánhoz nincs is csak a sima v3hoz
De így, ha egyszer mégis elakarom adni, tudni fogom,hogy csak olyan vegye meg akinek jó a 18350
Csínálnak ha írsz nekik
Nekem jó így nemrég vettem új akksikat is, szóval….
Szerintem a fórum jól működik , én még itt nem olvastam félre vezetést, mindenki a legjobbat szeretné a másik vépernek … Legalább én ezt tapasztalom .
Nem is azt mondtam,hogy direkt félre vezetnek itt.Neked ez a véleményed ,hogy lehet ajánlani azt is amit nem ismersz csak sokan veszik.Nekem meg nem ez a véleményem.Ennyi.
Nem.tudom egyébként van e egyéb haszna, azért vettem anno ezt, mert azt írták,hogy jóval könnyebb. És tényleg nagyon könnyű, bár ugye a simát nem tudom milyen nehéz.
Egyéb előnye vagy hátránya nem tudom van-e az anyagának.
Jobban megy az áram..
Ne zavarja össze
A mod anyagaról beszélünk…
Örülnék ha nem tapasztalnám meg hogy vezeti az áramot
Azon megy a test…
Sima liba . Van csak meg kell hengereltetni. Csak a Titán csősz le ne lőjön mikor viszem
.