Mutasd meg, mid van 5.0

Nagyon bejöhetett a 21700-as Micro, ha jól számolom 3 db…

A Kayfun X Mini-ről írhatnál pár tapasztalatot.

8 kedvelés

Boldog születésnapot (én is ma tarom :+1:).

11 kedvelés

Akkor Boldog Szülinapot kívánok azoknak a vaper-eknek, akik ma ünneplik! :clinking_beer_mugs::dashing_away::birthday_cake:

10 kedvelés

Boldog születésnapot aki ma tartja :hugs:

Happy Birthday Party GIF

9 kedvelés

Bolfog szülinapot aki ma tartja és annak is aki nem ma!:grin:

9 kedvelés

Pihenjetek,mára elég volt :blush:

Boldogat mindenkinek :blush:

13 kedvelés

De azért egy vázlat csak ott van elötted.:slightly_smiling_face: Én konkrétan végig aludtam a napot. 4-kor felzargatott az asszony mert melózni ment. 6-kor visszaaludtam 10-ig. Elmentem vásárolni némi tápot és délben már aludt a gyerkőc is én meg követtem a példáját.:sweat_smile: Fél 5-kor keltünk.:slightly_smiling_face: Holnapra így sok teendő maradt. :unamused_face:

8 kedvelés

Isten éltessen :+1::clinking_glasses:

7 kedvelés

Köszönöm :+1:

6 kedvelés

Az AI meg vakarhatta a fejét mi is legyen a felirat… Egy tükör mellett egy fekete mod és benne szintén fekete folyadék?

4 kedvelés

Viszont kívánom!!

8 kedvelés

Kíváló mínőségű,könnyen tölthető.Szokásos Kayfun.

11 kedvelés

Szia, köszönöm!

Csendes, ízvisszaadás mert ugye nálad jobban az összehasonlítási alapokat figyelembe véve nem alkothat véleményt…

5 kedvelés

Csendes nagyon az egy osztállyal feljebb sorolná. Az íze a 150 euros kategoriát hozza.Nálam nem a legélesebb kés a fiókba de napi használatban van mert a töltése nagyon egyszerű még olajos kézzel is csak két újj kell hozzá.

8 kedvelés

Úgysem árt megkenni mindig a gumigyűrűket :roll_eyes::grin::wink:

7 kedvelés

Boldogságos Születés napot így utólag is vépertársak :heart:
@Paska
@Tivadar_Szocs

Happy Birthday Wtf GIF by Piñata Farms: The Meme App

9 kedvelés

Köszi!! Én most emlékezni sem akarok rá!! Még a hajam szála is fáj!!:woozy_face:

11 kedvelés

Én is így érzem … Alig várom , hogy az accony feltámasszon egy adag rántott hússal :heart::joy:

11 kedvelés

Húsleves lesz az tesó.:rofl:

9 kedvelés

Az max zacskós :downcast_face_with_sweat:.. mert a rendesnek már érezném az illatát :joy::joy:

9 kedvelés