Mutasd meg, mid van 5.0

Rövid az élet ahhoz, hogy sz@r liquidet szívjatok :smiling_face_with_horns: :rofl:

11 kedvelés

Szia.

Nekem ami nem gut azt vagy elajándékozom akinek bejön vagy lefolyó!

8 kedvelés

Attól szerintem még nem kell kukázni, én is nemrég cseréltem kijelzőt az egyik “nyugdíjas” modomon, mert azon is kezdett halványodni. Csak ki kell deríteni a kijelző típusát, pl. Alin zsákszámra vannak pár dodóért

6 kedvelés

Teljesen egyetértek :+1: Kezdetben én is erőltettem, ha már megvettem és bekevertem, szívjuk is el. Aztán u.ez jutott eszembe. Ha holnap elüt egy busz, az a rövidfilm peregjen le, ahogy a sz.r ízű likvideket szívom?… :smile:

6 kedvelés

Attól függ, milyen fajta busz :thinking:

5 kedvelés

Jó reggelt mindenkinek. A ma reggeli felhozatal, lost vape thelema solo / pipeline arcana 22mm. Mtl-ben. La tabaccheria hell’s mixture levessel. Mellé pedig zöld tea mézzel. Végre itthon vagyok. Holnap után mehetek Végre nyaralni. Van 3 flaska, 20 millis, hell’s mixture, amit márciusban kevertem be, direkt a nyaralásra. Brutálisan jó íze lett.

14 kedvelés

Kellemes nyaralást!! Érezd jól magad!!

6 kedvelés

Jó nyaralást :wink: csak majd vigyázz, nehogy pénzt dobj félálomban, megköszönve​:roll_eyes:meg tudj pisilni kamionkerék nélkül :roll_eyes::rofl::hugs::wink:

8 kedvelés

Elvileg szálloda lesz, nem pedig út széli parkoló, vagy csak egyszerűen útszéle…:rofl:

10 kedvelés

Jó pihenést Robi!

8 kedvelés

Ez a kettő talán elég lesz a délutáni és az éjszakai bulihoz!

16 kedvelés

Azért tessék alkoholos italokat is fogyasztani.

Falunap alkohol nélkül nem járja. :grin:

6 kedvelés

Valószínű lesz!! Mivel én a szülinapom is ma tartom, már megfenyegetett az egyik csaj, ha nem iszom vele be mondatja a hangosba és akkor muszáj lesz!!:rofl:

12 kedvelés

Kellemes hétvégét!

18 kedvelés

És hogy különbözteted meg őket??:laughing:

8 kedvelés

Jobbos és balos

7 kedvelés

Köszönöm szépen János.

6 kedvelés

Ugyan azt a liquidet tettem mind kettőbe, hogy ne keljen megkülönböztetnem!!:grin:

6 kedvelés

A reggelihez meg ne vidd le a kemping gázrezsót…

6 kedvelés

Isten éltessen, mennyi most 25?

5 kedvelés