Mutasd meg, mid van 5.0

Nekem a smack leves a gyógyszer. Illetve csak volt. Már nem űzöm azt a sportot amihez leves kell reggel.:rofl:

10 kedvelés

Nincs nagy gond .. főleg fáradság van :joy: ..nem bírja a C.. a szántást.. pedig össze kell kaparni az arcom , mert hajnalban gooo Debrecen CATL .. szerdáig két bivalybaco kaput még a helyre kell pattintani :downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat:

11 kedvelés

Kutyaharapást szőrével! :grin:

9 kedvelés

Nikksó az már uncsi….:roll_eyes::rofl:

13 kedvelés

De remélem vörös tengeri!!:thinking:

4 kedvelés

Üldöz a kukorica itt is, látod….:sweat_smile::cry:

4 kedvelés

Egs :heart:

11 kedvelés

Ma is buli van ? :thinking:

Amúgy egs. :hugs:

5 kedvelés

Iszod is ,szívod is,!:thinking: :grin:

4 kedvelés

Jaa már a szálláson Debrecenben .. pihi aztán ,holnap folyt köv az oboaszakkör … Mester foknál járunk :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Hol vagytok helyileg ? Hátha ismerem :joy:

6 kedvelés

Szív Panzió ..

7 kedvelés

Onnan közel a belváros :grin:eszem-iszom,csajok miegymás :joy:

Ja ,bocs nektek :grin:csak nézni szabad,semmi motoszka :blush:

9 kedvelés

Mert nekik bejött az élet!:grin:

6 kedvelés

Onnan 5 perc a főtér gyalog :blush:villamosvonal mellett séta és hoppsz ott is vannak :blush:

De sajnos tudom egy jó oboatanfolyam a melóhelyen,és mikor beérünk mi is a szállásra már nincs kedvünk annyit se sétálni :blush:

7 kedvelés

Ennek két oka lehet! Sokat dolgozol és elfáradsz, vagy öregszel!:thinking: :grin:

5 kedvelés

Ha ki van adva a munka,és időre ,akkor ott bizony meg kell nyomni a témát,mert gondolom másnap már másik kaput kell piszkálniuk más helyen :blush:

Ez a fránya ‘'más talicskáját tolni ‘ bizonyos esete :grin:

6 kedvelés

Továbbképzés ?

Vagy kiküldetés ?

4 kedvelés

Engem már nem képeznek sehova … Csak a gálya :joy:

8 kedvelés

Így van . Kapu meg különösen kényes .. nagy építkezésen meg végképp .. nagyon nem szeretnek utat zárni … Ha igen akkor is csak időszakosan .. nyomni kell

7 kedvelés