Tetszik,hogy átlátszó! Látni hogy meddig van levessel az elektronika.
Borostyán kivitel is szép . De miért nem gyártanak vízmérték zöldet ?
Ha tele öntöm levessel és csak egy buborék marad benne akkor használható lenne annak is. Csak a deszka nem tolerálná szerintem.
Kiírná, hogy most jó, ne mozogj
Szép ez a zöld szín
Köszi! Nekem is tetszik.
De szép színe van Daninak!
Kinézetre tökéletes páros!! Gratulálok hozzájuk!!
A bogarat erről a zöldről Te raktad a fülembe..
Barátnőm kedveskedni akart. Tudta,hogy csokit nem eszem, ezért külföldi nyaralásból hazatérve,hoztak nekem egy ilyet. Mangós. Na de 50 mgos. Erre a kb 3ik slukk után jöttem rá,hogy valami nem stimmel Na az ilyenek ha olyanok kezébe kerülnek akiknek fingjuk nincs az egészről, esetleg divatból szívják, hát…..
Nálunk a 2 kolléga nő pocot vagy mit szívnak ők azt se tudják milyen erős,mi van benne..háát nem szívnék bele..
Sajnos pedig csak ilyen 50mg-os cucc van azokban a kezekben …
Nem sok az kicsit? Vagy itt más?
Mind tudjuk ez mennyire sok valahol olvastam ,hogy egy átlag ember aki ilyet szív normális felhasználásban az napi 4,5 piros cigerattának megfelelő nikotint is bevihet ..igaz ez só tehát jóval selymesebb kisebb a TH így kevésbé érezhető. Ezzel szoknak rá így nekik ez a természetes ..
Szerintem nagyon sok lehet ha tényleg 50 mg-os! Én biztos kídölnék tőle!!,
Köszi! Azért elmondom nekik.. egy kicsit olvasok róla..
Pont a só miatt éreztem csak a 3ik slukk után,higy ez bizony ütősebb mint amihez szoktam. Ez max arra jó, ha nagyon rövid idő alatt kell bevinni a megszokott mennyiséget.
Ez nálam nem játszik. Én elvezetből szívom, nem csak a nikotin miatt. Ebből 3 slukk és szédelegtem.
Tudom, magas labda, de fiúk! Ne csapjátok le. Ezt másképp nem tudtam leirni
Megpróbálom őket lebeszélni.. sajnos nem valami éles kések de rendes csajok.
Nem biztos,hogy azok is 50esek. Van ez gyengébb változatban is. Mindenesetre van ezeknél jobb alternatíva