Ha másra nem akkor eu-ban elfogadottra ..ízre ugyan olyanok csak szabályozott a nikotin mennyisége .. és nem mellesleg bevizsgált alapanyagokból vannak
Igen adtam RTA-át adtam modot üzemeltettem is de amikor mondtam vegyenek levest inkább vettek pocot meg valami hevitős cuccot..
Ezt hogy érted? Ez is euban vásárolt, rendes üzletben
az én példámra érti..
EU-s szabvány a maximum 20mg/ml
Mert amit te írtál,higy használnak az miben más mint a többi hasonló?
Van olyan ami bevizsgalt?
Oké, értem!
Nem tudom nem követem a vonalat de Tibor azt mondja…az ő cuccuk nem tudom honnan van..
Jó, hogy külön kérted mert már az előző hsz-nél megfogalmazódott bennem némi magaslabda lecsapás
Így van , ha pókó akkor kb 500 különböző “gyárból” származhat javarészt a kinábol.. és 50mgos .. illetve 5%-os ..mert ez így írva jobban hangzik vagy kevésbé hangzik durvának
Sajnos ha felmentek a kínai webshopok tele vannak .. HC ..SM .. borzalmas …
Kerülöm ezeket…csak a régi bevált oldalakat használom.
Én ha megtesztelném, megmondanám lehet, valóban van-e 50…mert azt sokallom. De a mai napig 18-20 mg-on élek
és az nem szédít. (Vagy akkor több nic forrás is hazudik az erősségről - amit remélek, hogy nem igaz).
Ha tényleg 50, akkor viszont gyors bevitel, 4 perc 15 slukk használatra van optimalizálva - “gyári cigiszünet” stílusban. Amiben végülis lenne logika…de gyerek kezébe ez esetben végképp nem való
Mindig bajom volt a valós nic tartalommal, nem tudom, de sosem bíztam benne 100 százalékban. Jó ideje kb. nem iszom, de egy pálinkáról 10 százalék pontossággal megmondom, hány fokos. Nicnél nem ez van. És a mai napig nincs rá egyszerű teszt…ezek mondjuk csak az én gondolataim, múló napszúrás után.
Gratula, szép hogyhogy mégegy? Mondjuk legjobb helyre ment
ez a szín autón is bejönne.
Mert mindig kell még 1 ( uccsó)
Kerestem egy vépertársnak ma porlasztót.. tehát ,feltúrtam az elmentett oldalaim .. és majdnem mindenhol találtam valamit a kosárba .. van itt baj kérem szépen
Pont ezért vettem mert hasonló a verdám.Köszi!
Ehh….keresek valami DPF-es traktorhangú ezüst modot én is lassan…
Nekem is van ilyen 50-es. Eztbnem tudom dl-be szívni mert kigúvad a szemem. Nincs th de a tüdömet kirakom az asztalra tőle.
Ezen a színen én is gondolkodtam