és a kerékpár…már ha nem adtad el
Én marha még annó gyüjtöttem ujságot,hogy meglegyen a kvóta és benevezzek a 10 km-es MÉH futásra. Bmx és gördeszka volt évekig. Most ha fel kell jönnön a harmadikra már megakarok halni.
Megmaradt, mostmár nem is baj
én tizenévesen hosszútávfutó voltam…aztán 32éves koromig 3 végén égettem a gyertyát és felhíztam 105kg vágósúlyra Fújtattam már az elsőre fellépcsőzéskor is. Életmódot váltottam és azóta mozgok napi szinten. 68-70kg vagyok hála a sportnak (squash, bringa és 4éve a futásnak)
Még 3 napja van a Jerichonak és jön a ízpróba. Várom is meg nem is mert ugye bent van az aszaltszilva!!
Ami aszaltszilva izű az csak jó lehet. Az uicumból a sima nem izlík de a szilvás jöhet felborulásig.
Az igen!! Én mondhatom úgy is, hogy nem igazán rajongok, ha a liquidban egy csepp gyümi is van!!
Abban van dohány is, ha jól emlékszem. Nem próbáltam, kíváncsi vagyok .
Igen van ,és dió, meg ugye a szilva! Bizom bent, hogy a dohány nyer, a dió a második, a szilvát meg talán az lenne a legjobb ha nem is érezném!
Nekem nem ízlett, pedig imádom a szilvát lekvárban is.
A Seabiscuit viszont hiányozni fog, az nagyon jó volt…
Az valóban jól sikerült
Ha enni kell mint gyümölcsöt én is szeretem!!
Lehet ha érzed akkor is izleni fog én mindig optimista vagyok
Ezért nem szívok popcornt még uborkát se …
Meg mindig is gyümis leszel!4
Pedig szívhatnád ahhoz menne az a szép drip tiped!
Én semmi gyümölcsöt nem eszek. Dinnye és banán és itt kifujt. Liqidben is fordítva vagyok bekötve. Ami kombinált íz azt kivánom inkább lenne külön külön. A kivonatos ami az utolsó tankot szivornyázom meg azt kivánom bár lenne még benne valami. Amit terveim szerint rendelni fogok az is kombinált íz lesz. Aztán majd elválik mit hoz a jövő.
Én meg pont fordítva!! Minden gyümölcsöt szívesen eszem, de szívni egyáltalán nem szeretem , nem keresem!4