Mutasd meg, mid van 5.0

és a kerékpár…már ha nem adtad el

7 kedvelés

Én marha még annó gyüjtöttem ujságot,hogy meglegyen a kvóta és benevezzek a 10 km-es MÉH futásra. Bmx és gördeszka volt évekig. Most ha fel kell jönnön a harmadikra már megakarok halni.:unamused_face:

6 kedvelés

Megmaradt, mostmár nem is baj​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

én tizenévesen hosszútávfutó voltam…aztán 32éves koromig 3 végén égettem a gyertyát és felhíztam 105kg vágósúlyra :grin: Fújtattam már az elsőre fellépcsőzéskor is. Életmódot váltottam és azóta mozgok napi szinten. 68-70kg vagyok hála a sportnak (squash, bringa és 4éve a futásnak)

8 kedvelés

Gyárilag 18650 és 20700 aksi,de mivel olyanom nincs így átalakítom 21700-ra :blush:

16 kedvelés

Jó volt, finom volt, de az utolsó flakon :frowning:

13 kedvelés

Még 3 napja van a Jerichonak és jön a ízpróba. Várom is meg nem is mert ugye bent van az aszaltszilva!!

7 kedvelés

Ami aszaltszilva izű az csak jó lehet. Az uicumból a sima nem izlík de a szilvás jöhet felborulásig.:rofl:

7 kedvelés

Az igen!! Én mondhatom úgy is, hogy nem igazán rajongok, ha a liquidban egy csepp gyümi is van!! :man_shrugging:

7 kedvelés

Abban van dohány is, ha jól emlékszem. Nem próbáltam, kíváncsi vagyok :grin:.

7 kedvelés

Igen van ,és dió, meg ugye a szilva! Bizom bent, hogy a dohány nyer, a dió a második, a szilvát meg talán az lenne a legjobb ha nem is érezném!

7 kedvelés

Nekem nem ízlett, pedig imádom a szilvát :thinking: lekvárban is.
A Seabiscuit viszont hiányozni fog, az nagyon jó volt…

9 kedvelés

Az valóban jól sikerült :+1:

8 kedvelés

Ha enni kell mint gyümölcsöt én is szeretem!!

7 kedvelés

Lehet ha érzed akkor is izleni fog :wink: én mindig optimista vagyok :joy:

7 kedvelés

Ezért nem szívok popcornt még uborkát se :roll_eyes::rofl:

8 kedvelés

Meg mindig is gyümis leszel!4 :grin:

6 kedvelés

Pedig szívhatnád ahhoz menne az a szép drip tiped! :grin:

6 kedvelés

Én semmi gyümölcsöt nem eszek. Dinnye és banán és itt kifujt. Liqidben is fordítva vagyok bekötve. Ami kombinált íz azt kivánom inkább lenne külön külön. A kivonatos ami az utolsó tankot szivornyázom meg azt kivánom bár lenne még benne valami. Amit terveim szerint rendelni fogok az is kombinált íz lesz. Aztán majd elválik mit hoz a jövő.:man_shrugging:

8 kedvelés

Én meg pont fordítva!! Minden gyümölcsöt szívesen eszem, de szívni egyáltalán nem szeretem , nem keresem!4

6 kedvelés