Mutasd meg, mid van 5.0

Ice Cream Kitten GIF by Pusheen

8 kedvelés

Hétfő van igen. Nekem szerda. A habzó szájúak otthon, hála a magasságosnak. Cserébe géphiba temérdek mennyiségben.

You Rock GIF

10 kedvelés

Megvolt, dettó, plusz szabin a cég 1/3 része, munka ugyanannyi
Gold Hearts GIF by Wired Productions
De legalább nincs hideg :roll_eyes::face_vomiting::rofl::sun::ear_of_corn:

11 kedvelés

Mert tudják, hogy bírod!! :thinking:

8 kedvelés

Zoli ez lebegjen a szemed előtt,és hogy te is építed a gazdaságot :blush:

13 kedvelés

11 kedvelés

Az a legkevesebb
:grin::roll_eyes:

10 kedvelés

Nem minden embert én csináltam.
Alkoholra pénzt nem költünk :blush:

9 kedvelés

Na futás munkába, 18 mg​:laughing:

17 kedvelés

Kitartást :heart: futok már én is … Mert jóó:heart: ja nem .. :joy:

6 kedvelés

Futni jó…de csak onnan ha már hozzászoksz :slightly_smiling_face:…addig szenvedős, de elmúlik. Cserében segít megőrizni az egészséged és fitten tart

7 kedvelés

“Gyárilag” xar hibás térdekkel esélytelen lett volna :roll_eyes::slightly_smiling_face: marad a rahedli gyaloglás (munkában pláne).

5 kedvelés

és a kerékpár…már ha nem adtad el

7 kedvelés

Én marha még annó gyüjtöttem ujságot,hogy meglegyen a kvóta és benevezzek a 10 km-es MÉH futásra. Bmx és gördeszka volt évekig. Most ha fel kell jönnön a harmadikra már megakarok halni.:unamused_face:

6 kedvelés

Megmaradt, mostmár nem is baj​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

én tizenévesen hosszútávfutó voltam…aztán 32éves koromig 3 végén égettem a gyertyát és felhíztam 105kg vágósúlyra :grin: Fújtattam már az elsőre fellépcsőzéskor is. Életmódot váltottam és azóta mozgok napi szinten. 68-70kg vagyok hála a sportnak (squash, bringa és 4éve a futásnak)

8 kedvelés

Gyárilag 18650 és 20700 aksi,de mivel olyanom nincs így átalakítom 21700-ra :blush:

16 kedvelés

Jó volt, finom volt, de az utolsó flakon :frowning:

13 kedvelés

Még 3 napja van a Jerichonak és jön a ízpróba. Várom is meg nem is mert ugye bent van az aszaltszilva!!

7 kedvelés

Ami aszaltszilva izű az csak jó lehet. Az uicumból a sima nem izlík de a szilvás jöhet felborulásig.:rofl:

7 kedvelés