Szombat esti kis lazítás .. mostmár végre azt mondhatom ,hogy rendben van a lakás .. mára még az erkély jutott .. sajnos a magyar trehányságot nem lehet felül múlni ,ha arról van szó,hogy valaki valahol valamit csinál neked .. a teljesen lecarom módba történt munkaterület elkészítése.. gondolok itt a megfelelő védő takaró fóliázásra .. azt eredményezte , hogy lassan 3 hete takarítunk 60 nm-ert .. a fal vágások porátol… ( Teljes elektromos kábel csere falon belül az egész lakásba + fal renivacio festés mázolás )
Egészségetekre vépertársak
U.I. a Reload Clone egy iszonyatos íz kazán pár ezer forintért olyat kapsz ,hogy tuti az orgazmus .. egyre kíváncsibb vagyok az eredetire
Gondolom, az csak mégjobb lehet. Majd Gergő cimbora nyilatkozik, amikor olvassa.
Azt mondta a mester , hogy a pro kicsit szűkebb és nagyon kicsit finomabb Ennél is bameg ?
9-10 dolcsiért bőven megérős RDA szvsz.
2fdeal-en pl.
Picit szűkebb bizony.
De ebben @Zolika is meg tud erősíteni.
@TheSoftParade1968 ez is onnan volt. Piszok jó áron van. Elérhető áron tud nagy cirkuszt csinálni.
"Kis bohóccal is…
Viszont mindenkinek a leves színe megy a modhoz
Össze válogattam!! Csak a kék Danihoz nincs aromám!!
Üss még egyet, hátha bekékül sajnos “normális” íz számunkra nincsen kékben.
Ez igy igaz!! Lehet el kel adnom a modot!!
Tudom ajánlani a heisenberget.
Minden vágyam…ja nem ide, nem ezt
Pedig az menne a döbbenet piros drip tipedhez!!
Sziasztok! Mint ahogy korábban megírtam, megérkezett az új Stubby 21 X-ray dna60c Purple Plasma színben a vapozoneshop.com -tól. Egy frissítést kellett adnom a dna chipset-nek, mivel nem ment minden rendben. A coil ellenállását 0.50ohm-ban mérte 0.38ohm helyett és nem mindig reagált a tűzgomb megnyomásakor, azaz reagált de nem jött a gőz. Most a frissítés után rendben müködik!
Hogy frissítetted ?