Mutasd meg, mid van 5.0

7 kedvelés

Szombat esti kis lazítás .. mostmár végre azt mondhatom ,hogy rendben van a lakás .. mára még az erkély jutott .. sajnos a magyar trehányságot nem lehet felül múlni ,ha arról van szó,hogy valaki valahol valamit csinál neked .. a teljesen lecarom módba történt munkaterület elkészítése.. gondolok itt a megfelelő védő takaró fóliázásra .. azt eredményezte , hogy lassan 3 hete takarítunk 60 nm-ert .. a fal vágások porátol… ( Teljes elektromos kábel csere falon belül az egész lakásba + fal renivacio festés mázolás )

Egészségetekre vépertársak :heart:

U.I. a Reload Clone egy iszonyatos íz kazán :heart: pár ezer forintért olyat kapsz ,hogy tuti az orgazmus .. egyre kíváncsibb vagyok az eredetire :heart:

14 kedvelés

Gondolom, az csak mégjobb lehet. Majd Gergő cimbora nyilatkozik, amikor olvassa.
:face_savoring_food:
Robot Toys GIF

9 kedvelés

Azt mondta a mester , hogy a pro kicsit szűkebb és nagyon kicsit finomabb :hugs: Ennél is bameg ? :rofl:

8 kedvelés

9-10 dolcsiért bőven megérős RDA szvsz.
2fdeal-en pl.
:wink:

9 kedvelés

Picit szűkebb bizony.

De ebben @Zolika is meg tud erősíteni. :blush::heart_hands:t2:

@TheSoftParade1968 ez is onnan volt. Piszok jó áron van. Elérhető áron tud nagy cirkuszt csinálni.:grin:

10 kedvelés

"Kis bohóccal is…
:grin:
Happy Joaquin Phoenix GIF

9 kedvelés

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

17 kedvelés

Viszont mindenkinek​:slightly_smiling_face: a leves színe megy a modhoz :grin::wink:

7 kedvelés

Össze válogattam!! Csak a kék Danihoz nincs aromám!! :grin:

6 kedvelés

Üss még egyet, hátha bekékül :thinking::joy: sajnos “normális” íz számunkra nincsen kékben. :open_mouth:

5 kedvelés

Ez igy igaz!! Lehet el kel adnom a modot!! :thinking: :grin:

5 kedvelés

Mondjuk ez se egy mentőötlet…ez esetleg “C” terv :rofl:

(Én Maggi-ra emlékeztem :joy:)

5 kedvelés

Tudom ajánlani a heisenberget.:grin::grin:

5 kedvelés

Minden vágyam…ja nem ide, nem ezt :rofl:

5 kedvelés

Pedig az menne a döbbenet piros drip tipedhez!! :grin:

4 kedvelés

Még mindig(Nagybörzsöny)

17 kedvelés

Magyar dinnye Vs. Dani ft. By-Ka SE, Budapest 09-ker, Napfény utca zöldséges, Lidl mellet! :smiling_face_with_sunglasses: :shopping_cart:

18 kedvelés

Sziasztok! Mint ahogy korábban megírtam, megérkezett az új Stubby 21 X-ray dna60c Purple Plasma színben a vapozoneshop.com -tól. Egy frissítést kellett adnom a dna chipset-nek, mivel nem ment minden rendben. A coil ellenállását 0.50ohm-ban mérte 0.38ohm helyett és nem mindig reagált a tűzgomb megnyomásakor, azaz reagált de nem jött a gőz. Most a frissítés után rendben müködik! :dashing_away::dashing_away::dashing_away:

16 kedvelés

Hogy frissítetted ? :thinking:

3 kedvelés