Nekem még van 2 kemény hét a melóból. Aztán nekem is szabi. Végre pihenhetek én is 2 hetet egyszerre. Ennyi nem volt lassan 3 éve..
@Janos_Groszeibl Jó pihenést neked,..

Jó pihenést
Nyugodt, jó pihenést
Jó pihenést, élvezd ki minden percét.
Jó pihenést!! Szép időt!!
Sxk vagy eredeti BB ?
Nem lett volna egyszerű az amerikából való rendelés, ezért sxk
Minden szombaton csak bizonyos színű 8-10 db van, még a szállítás…
Kell az egész sor
Megláttam egyszerre rád gondoltam!!
Szombat esti kis lazítás .. mostmár végre azt mondhatom ,hogy rendben van a lakás .. mára még az erkély jutott .. sajnos a magyar trehányságot nem lehet felül múlni ,ha arról van szó,hogy valaki valahol valamit csinál neked .. a teljesen lecarom módba történt munkaterület elkészítése.. gondolok itt a megfelelő védő takaró fóliázásra .. azt eredményezte , hogy lassan 3 hete takarítunk 60 nm-ert .. a fal vágások porátol… ( Teljes elektromos kábel csere falon belül az egész lakásba + fal renivacio festés mázolás )
Egészségetekre vépertársak
U.I. a Reload Clone egy iszonyatos íz kazán pár ezer forintért olyat kapsz ,hogy tuti az orgazmus .. egyre kíváncsibb vagyok az eredetire
Gondolom, az csak mégjobb lehet. Majd Gergő cimbora nyilatkozik, amikor olvassa.
Azt mondta a mester , hogy a pro kicsit szűkebb és nagyon kicsit finomabb Ennél is bameg ?
9-10 dolcsiért bőven megérős RDA szvsz.
2fdeal-en pl.
Picit szűkebb bizony.
De ebben @Zolika is meg tud erősíteni.
@TheSoftParade1968 ez is onnan volt. Piszok jó áron van. Elérhető áron tud nagy cirkuszt csinálni.
"Kis bohóccal is…