Mutasd meg, mid van 5.0

Igen végignéztem szinte mindent,a Zana csúzlitól kezdve a temusig,de csak a laposgumis tradícionális ami tetszett :smiling_face:
Németo.- ban találtam ami tuti nem kínai műanyag,így már csak várnom kell 3 napot​:grin:

6 kedvelés

Esetleg egy link az oldalhoz? Nagyfiam kérdi… :grin:

6 kedvelés

Nekem ez van full fém ! Az irányzék is ! :wink:
Amit linkeltem az műanyag…

De vannak itt full fémek is.

https://www.emag.hu/search/csúzlik+csúzlik

7 kedvelés

Schleudershop.de :smiling_face:
Nem megijedni a szállítási ktsg-en :rofl:

6 kedvelés

Szevasz Atis!! Ilyesmit nézegettem én is!! A videón mindent is eltalálnak vele!!

5 kedvelés

Igen az olyan egyszerű mint youtubon burkolni :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Gondolom!! :grin:

2 kedvelés

Nagy király vagy, könyvjelzőztem is. Holnap majd leül a gép elé, és elmondja, melyiket szeretné. :blush:

Cserébe hoztam egy videót:

Csávó nagyon fiatal, és nagyon ügyes. Érdemes a videóiba belelesni, miket meg nem épít.

5 kedvelés

Szervusz Tibor !

El is hiheted , hogy úgy van. Mondjuk gyakorolni kell kicsit, de oda hord amit az irányzék mutat. Sőt íjjal is elég jól lövök… :wink: :blush:

Nekem ilyen van pont… 40 # - os.
Ja meg egy 47 # - os Long Bow

7 kedvelés

Azért én még eddig nem jutottam el :grin:
Még csak a kezdő oldalon vagyok :rofl:

6 kedvelés

Hát Te mivel játszottál gyermek korodban ? :thinking: :grin:

A leányomnak már nyolc éves korában kellett íj ! Neki egy Apollo 28 # - os van.

6 kedvelés

Ahogy az anyukám mondta,vedd elő és játszál azzal kisfiam :rofl::rofl:

6 kedvelés

Dehogy hittem!! :grin: Kb 10 éve még én is íjászkódtam, hobbi szinten!! Volt egy kis csapatunk és saját lőteret alakítottunk ki a haver telkén!! Nekem nem tudom jól írom Szkita 71#-tos volt!!

5 kedvelés

Nyáron voltunk csapatépítő tréningen. Hölgyek elzúztak szaunázni, a férfiak nagy részével, mi meg páran hozzácsapódtunk egy öreg falusihoz íjászkodni. Nekem annyi előnyöm volt, hogy gyerekként sokat lőttem légpuskával. Nagyjarészt verebeket a macskának. Az öreg előhozott egy Kassai-íjat, kipróbálhattam… Másfél órára ott ragadt nálam, a végén már csak ketten lőttünk az öreggel. Fantasztikus élmény volt, mesélt ezerrel, közbe jól befröccsöztünk. Az alkarom meg egy csíkba reggelre lila lett… :slight_smile:

8 kedvelés

Szervusz Tibor !

Ember 71# :open_mouth: Ki az isten huzkodja azt ki 100-150 szer ?

5 kedvelés

Én es a sógorom!! A többieknek kisebb volt!! A lila folt nekem is volt még bőr karvédőn att is!! Főleg amikor kezdtem íjászkodni!!

5 kedvelés

Szervusz Arpee !

Alkarvédőt nem használtatok ? Mondjuk nekem már nem kell olyan, de eleinte nekem is odacsapott az ideg… :rofl:

5 kedvelés

Kb 150mről belelőttem a körbálába úgy, hogy szét kellett szedni a bálát, hogy megtaláljuk a vesszőt!!

5 kedvelés

Kérdeztem tőle reggel, azt mondta, egyszer meg kell tapasztalni, hogy milyen, ha fáj, hogy legközelebb odafigyeljen ezekre az ember. Kicsit ilyen Matula-karakter volt. De nem bántam. Amúgy meg jól lőttem, papír presszókávéspohár volt a végén a feladat… Lett rajta pár luk… :slight_smile:

6 kedvelés

Akkor Te ilyen távlövész vagy mint a Mónus József ! Ijjal maximum 25 méterre lövünk. A vadászíjászok is annyira , de nekik az alsó határ 50 font erősség, és azt is csigással lövik javarészt. Nagyon kevés aki vadászreflexet használ, mert ezekhez kell tudás is, a csigáson meg szinte optika van. :wink:

6 kedvelés