Igen végignéztem szinte mindent,a Zana csúzlitól kezdve a temusig,de csak a laposgumis tradícionális ami tetszett
Németo.- ban találtam ami tuti nem kínai műanyag,így már csak várnom kell 3 napot
Esetleg egy link az oldalhoz? Nagyfiam kérdi…
Nekem ez van full fém ! Az irányzék is !
Amit linkeltem az műanyag…
De vannak itt full fémek is.
Schleudershop.de
Nem megijedni a szállítási ktsg-en
Szevasz Atis!! Ilyesmit nézegettem én is!! A videón mindent is eltalálnak vele!!
Igen az olyan egyszerű mint youtubon burkolni
Gondolom!!
Nagy király vagy, könyvjelzőztem is. Holnap majd leül a gép elé, és elmondja, melyiket szeretné.
Cserébe hoztam egy videót:
Csávó nagyon fiatal, és nagyon ügyes. Érdemes a videóiba belelesni, miket meg nem épít.
Szervusz Tibor !
El is hiheted , hogy úgy van. Mondjuk gyakorolni kell kicsit, de oda hord amit az irányzék mutat. Sőt íjjal is elég jól lövök…
Nekem ilyen van pont… 40 # - os.
Ja meg egy 47 # - os Long Bow
Azért én még eddig nem jutottam el
Még csak a kezdő oldalon vagyok
Hát Te mivel játszottál gyermek korodban ?
A leányomnak már nyolc éves korában kellett íj ! Neki egy Apollo 28 # - os van.
Ahogy az anyukám mondta,vedd elő és játszál azzal kisfiam
Dehogy hittem!! Kb 10 éve még én is íjászkódtam, hobbi szinten!! Volt egy kis csapatunk és saját lőteret alakítottunk ki a haver telkén!! Nekem nem tudom jól írom Szkita 71#-tos volt!!
Nyáron voltunk csapatépítő tréningen. Hölgyek elzúztak szaunázni, a férfiak nagy részével, mi meg páran hozzácsapódtunk egy öreg falusihoz íjászkodni. Nekem annyi előnyöm volt, hogy gyerekként sokat lőttem légpuskával. Nagyjarészt verebeket a macskának. Az öreg előhozott egy Kassai-íjat, kipróbálhattam… Másfél órára ott ragadt nálam, a végén már csak ketten lőttünk az öreggel. Fantasztikus élmény volt, mesélt ezerrel, közbe jól befröccsöztünk. Az alkarom meg egy csíkba reggelre lila lett…
Szervusz Tibor !
Ember 71# Ki az isten huzkodja azt ki 100-150 szer ?
Én es a sógorom!! A többieknek kisebb volt!! A lila folt nekem is volt még bőr karvédőn att is!! Főleg amikor kezdtem íjászkodni!!
Szervusz Arpee !
Alkarvédőt nem használtatok ? Mondjuk nekem már nem kell olyan, de eleinte nekem is odacsapott az ideg…
Kb 150mről belelőttem a körbálába úgy, hogy szét kellett szedni a bálát, hogy megtaláljuk a vesszőt!!
Kérdeztem tőle reggel, azt mondta, egyszer meg kell tapasztalni, hogy milyen, ha fáj, hogy legközelebb odafigyeljen ezekre az ember. Kicsit ilyen Matula-karakter volt. De nem bántam. Amúgy meg jól lőttem, papír presszókávéspohár volt a végén a feladat… Lett rajta pár luk…
Akkor Te ilyen távlövész vagy mint a Mónus József ! Ijjal maximum 25 méterre lövünk. A vadászíjászok is annyira , de nekik az alsó határ 50 font erősség, és azt is csigással lövik javarészt. Nagyon kevés aki vadászreflexet használ, mert ezekhez kell tudás is, a csigáson meg szinte optika van.