Mutasd meg, mid van 5.0

Mi 35m re szoktunk lőni, az csak egy spontán lövés volt!! Pont báláztak a lőterünk mögött és hát miért ne, próbáljuk meg!! Hát sikerült!! :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 kedvelés

Gondolj bele az az íj úgy került hozzám, hogy az egyik srác, akinek csigás íja volt, az vette a barátnőjének!! :grin: Gondolhatod az eredményt!! Meg sem tudta mozdítani!! :rofl:

5 kedvelés

70 fontot én sem húzgálnék szívesen elhiheted, a 47 font sem kutya… főleg gyakorolni. Gyakorlásra 30 tól 40 fontig. Azzal simán leadható 100- 200 lövés…

6 kedvelés

Igen, a többieknek általában 40 fontos volt!! Én is azért vettem meg mert ez vólt kéznél!! Utána meg megszerettem!! Pedig sok nyilveszőt eltört, mert a céltáblákón sokszór átt ment!

5 kedvelés

Milyen márkájú a hűtő? :open_mouth::roll_eyes::thinking::sweat_smile:

4 kedvelés

Sosenem lesz reggel 6 :open_mouth::grin:

13 kedvelés

De már lassan…vidám reggelt ezzel a “fellelt” ereklyével a most bekapcsolódóknak :wink::sweat_smile:

…meg fordítva issss :roll_eyes:

6 kedvelés

:roll_eyes: igen igen és igen hogy rohadna meg az össze amikor ezt csinálja . A gépeknek egy szerencséjük van . Nem lettem tűzszerész. Pedig repülnének mint a pinty .

4 kedvelés

15 kedvelés

71 fontos íj, te jó ég azt még a Skorpiókirály is nyögdélcselve húzná ki…

3 kedvelés

Azért ki lehet!! Mondjuk célon kb 2mp-ig lehet tartani!! Akkor még érdekelt, csak hallómásból tudom,nem jártam utána, hogy reflex íjban a legnagyobb!!

5 kedvelés

Igen-igen, embert igénylő.

3 kedvelés

Svoemes… akarom mondani Ariston. :rofl:

4 kedvelés

Tíz éve magam is eljártam 3D íjászversenyekre. Az erdei környezetben életnagyságú tömör polifoam álatokra történik. Nekem egy 70 fontos csigásom volt leengedve 65-re. A koncentrikus csigáknak köszönhetően a holtponton átfordulva 80-85% kikönnyülést nyújt, így a célzás idején csak 10-15# amit tartani kell.
40-45 méteren egy golyóspuska találati eredményével vetekszik.

5 kedvelés

Kicsit fejnehèz lett az összeállítás :rofl::joy::grin::face_with_tongue:

18 kedvelés

Le is gurult a földre. :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 kedvelés

Nem egy rövid gatyós cucc :joy::rofl:

7 kedvelés

Tényleg nincs rajta :open_mouth::grin:

7 kedvelés

Viszont egy fecskés látványhoz nagy mértékbe hozzátenne és az uborkától eltérően néha egy-egy gőzpöffentés, szerintem megsokasodnának a napolajjal bekenésre váró…

7 kedvelés

Gondolom ehhez az anyagot a SpaceX segít beszerezni…mert még a babaolaj is könnyebb :open_mouth::roll_eyes::sweat_smile:

3 kedvelés