Mutasd meg, mid van 5.0

Abból is a minőségit veszem,már nem a kerékpárbelsőből faragom mint régen gyerekkoromban :joy:
Egy 20cmX0.12-es darabot már lehet kapni 1500-2000 ft körül,ami 1000 húzást kibír :blush:

4 kedvelés

Pedig az ott lakik mellettem az autóban :joy:

5 kedvelés

Csak felvillant bennem egy gyermekkori,nem túl kellemes emlék!! :grin:

3 kedvelés

Hol kinél van ennyi várakozási idő ? :flushed_face:az enyém is bő egy hónap volt,azt is elég volt kivárnom :grin:

3 kedvelés

Gyerekkori ismerősnél, aki csak hobbiból csinálja… Nem mindig damaszkol, az utóbbi másfél évben egy darabot se csinált, de csak csesztettem szorgalmasan. Japán tradícionális kardkovács ügyfelem is van. Annál még hosszabb…

6 kedvelés

Akkor most szólj neki, ha akarsz a nyugdíjas éveidre!! :smiley:

6 kedvelés

Abból lesz, nem kell aggódni. 10 éve kötöttem vele egy egyezséget. Ha a nyugdíjmegtakarítása kihozza a számokat 14 év alatt, amit ígértem neki, akkor csinál egyet grátiszba. Van még 4 évünk, és már most kihozta…

Grinch Smile GIF

7 kedvelés

:rofl:

6 kedvelés

Ez nem a szokásos!!

11 kedvelés

Csak azért pink a nyomógomb együttes, mer’ nincsen piros.

:saluting_face: :grimacing:

12 kedvelés

Na ez a kép legyen egy végtelen képben . Légyszi :grin: :pleading_face:

3 kedvelés

Nem tudom honnan, ismerősnek tűnik…

3 kedvelés

Nekem bejön!! Szeretem!! Első háromban bent van!!

5 kedvelés

Mocsok egy forma ez a Bombo… bekeverem, berakom a GTbe, nem ízlik, berakom a Törpébe, nem ízlik. Becsűröm a hűtőbe, áll 3 hónapot, berakom a GTbe, mosmeg ízlik… :rofl::rofl::rofl:

11 kedvelés

Örülök, hogy használatban van. Maradt még nekem is egy, amit a a PEI tankkal nyomom. Az 3,5ml-es és csak az alján enged betekintést a leves mennyiségéről..

4 kedvelés

Akkor a törpében meg isteni lesz!! :grin:

1 kedvelés

Émmá 50 milli levesér’ nem koszolok össze mégegy tankot. Törpéből a Mad Dogot meg nem szabad kivenni, mer az meg csak abba jó… :smiley:

4 kedvelés

Még kapható náluk… esetleg???
De csak akkor, ha csak olyan tájékoztatás jellegű az idén már semmit fogadalom…

5 kedvelés

Szervusz Zolika !

Már hogyne lehetne … :wink:

https://ferfiakjatekboltja.hu/oldal/kereso

Parancsolj… :blush: :hugs:

6 kedvelés

Az biztos, hogy jól néz ki, de én meg vagyok elégedve a mostani változattal!!

4 kedvelés