Mutasd meg, mid van 4.0

Hát……az úgy volt hogy nem veszek danit se…….:joy:

Kevesebbet…ennyi nincs még a bótba se…

1 kedvelés

Akárhogy csüröm-csavarom, nálam minőségben és tudásban marad a vapesystem a nyerő, a dvarw meg mert jó a th, asztán ennyi. Most itt használtam fél napig az ultronert ezzel a sevo csippel, visszamenekültem a dicodeshez…lehet sznob lettem. :man_shrugging:

Sznob? Ugyan dehogy :joy:
Egyébként nem! Mondjuk én csak a zelos x hez tudom hasonlítani, de érezhető a különbség. Zsebtücsit nem a belsőért szeretem, bár az nem olyan rossz!
Egyébként meg jó, hogy mindenkinek más jön be, így is szemfülesnek kell lenni egy egy vásárlásnál, hogy mi hol és mikor kapható :blush::joy:

2 kedvelés

Ugy néz ki, egyre több vépernél teljesít jól a pioneer…

Itt pont nem

Három nem (ispy, János, Zolika) 1 igen ellenében annyira nem jó arány :thinking:

Nem mondom hogy rossz,csak annyit hogy van jobb itthon tőle​:smiling_face:ok van rosszabb is :joy:

Csakhogy többen vagyunk mint az az 1… @Bishop , saját magam,… folytassam?..:grin:

Azt írtad egyre többen.
Erre reagáltam…

Mert a 3 az már többet jelent nálam…

1 kedvelés

Ezt mondom én is vapesystems és a centanary vissz mindent

2 kedvelés

A pio töltése miatt lehet be kerül a trágya hordó csapatba.

Legalább nálad is jó lesz valamire :roll_eyes::joy:
Akkor már 3,5…:joy:

3.6, nem jó, de…

Amúgy ha nem saját Pio, akkor mondhatom hogy fos?

Ott a Byka-ak vannak az jó hely…

Nem! Azt akkor sem!

Ok,.akkor simán nem bika :+1:

Kevertem négyes keménységű liquidet,mostanában az a bejövős :grin:
A v9-ben lágyabb mint a Diplomatban,már-már abban majdnemhogy sok,pont határ eset .
Azokat én nem adnám semmiért oda​:smiling_face:

2 kedvelés

Szerintem jobb lesz ha ezentúl meg sem szólalok… újjabban mindig van valaki… aki beszól… szép estét mindenkinek…valahogy, már nem érzem jól magam itt… ez van…