És melyik RBA-t teszed bele?
Van egy pár darabom így majd amelyik a kezembe akad.Talán a panda amit egésznap elviselek.
Köszönöm szépen kedves @Peva71 az ajándékot is
Vélemény így elsőre?
Hát a Byka-át nem közelíti meg…az ry4-em ízét más írányba viszi talán a Dvarw-hoz hasonlítanám így elsőre íz jó (2ml -ig a dvarw is jó)Ha marad ez az íz akkor be kerül a többi közé.Minden nap nem lesz használva de erről nem a Pio tehet sok a BYKA-ám
Ha engem kérdeztetek volna,azt mondom a marcipán finomabb
Azt tudtam, hogy nem lesz csalódás, piot csak reméltem
Nem vártam a piotól többet mint az első változatnál azt tudja.Néha azt is használom ha sorra kerül…
A töltése az tetszik, de ez a levegő gyűrű, szétcsesztem a kezem mire megmozdult, rühellem, miért nem tudják megcsinálni használhatóra?
Nekem két három szétszedés után működik rendesen
Nekem nics bajom vele körömel megy a kis lyukakról át raktam nagyra kicsit nyitva 1.5 afc-vel használható…
Hát úgy tűnik csak nekem meg @Bishop nak jött be ez a tank?!
Nem baj, a lényeg, hogy nekem jó
Ez a lényeg…hiába mondom én itt vegyetek Danit senki nem hallgat rám…
Khmm…
A töltés az jó igen…
Nincs vele baj, az árát megéri, a csalódás azért van, mert nem sokban különbözik az 1.0-tól: zeró th, legolcsóbb palást, 0 menet a decken, nem mozog a levegőző. A töltés jobb lett, mert a régi bajonettessel meg lehetett folyatni, meg a decken is variáltak, könnyebb vattázni talán. Ja meg adnak nagyobb afct hozzá, a réginél talán 1.2 volt a max.
Mégtöbbet?
Gyönyörű készlet…tényleg hasonlókat használok