Köszi szépen de nem használom fém palásttal, nálam magas kockázata van így a dryhit nek
Csak pakolásztam (mert a Tomahawk-ot el kell rakom valami nem feltűnő helyre ) és szembe jött velem.
Gyorsan össze tekertem tényleg csak a dizájn kedvéért…
No, 3 dolgot is módosítottam, lehet egyesével kellett volna. Rendesen adtam neki az S alakra (próbált) alakított vattával, üvegpalástra cseréltem a fémet (kevesebb liquid fér bele) és kicseréltem ezt
az O gyűrűt. Úgy néz ki, hogy vagy gyárilag szakadt volt, vagy az első (száraz) széttekerésnél sérült meg.
Most gyönyörűen tartja a liquidet, és zárt állapotban érezhetően kezd száradni a vatta. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! És itt jegyezném meg hogy már csak azért érdemes volt ezzel a kazánnal bajlódnom mert így megint tudtam Tőled/Tőletek tanulni valamit.
3 kedvelés
Hétvégi bajtársam. Sajnos az Innokin Kroma 217 Mod alja és teteje műanyag. Így nem hiszem, hogy hosszú életű lesz, de egyenlőre még jól néz ki.
6 kedvelés
Szia.
Jó ez így.
B3- al sokat bajlódtál a megfolyás miatt?
1 kedvelés
be aludtál Barátom.Jó reggelt kívánok!
2 kedvelés
be be barátom,reggel 6:15 jöttem haza este melo ma is
4 kedvelés
Vigyázz magadra kitartás!
1 kedvelés
köszi az lesz,este 6 ra megyek le nyomom aztán 4 pihi lesz
1 kedvelés
Feltöltésnél mindig megfolyik. Nem szereti az 50/50 arányú levet. Bár nem tudom, hogy a nagyobb viszkozitású liquidekkel mi a helyzet, mert még nem tettem bele.
Balázstól hozzád került a balos?Gratulálok!
Stab Dna60 ,chariot titànra gondolsz?
Nem, a modra gondoltam…azt ő árulta elöszőr…
1 kedvelés
Kovàcs Attila ismerősömtől
1 kedvelés
Ez aztán a szép csilivili sorminta
1 kedvelés
Nah jó làtni ilyen szèp flottàt
1 kedvelés