Mutasd meg, mid van 4.0

Köszi szépen de nem használom fém palásttal, nálam magas kockázata van így a dryhit nek :grin:
Csak pakolásztam (mert a Tomahawk-ot el kell rakom valami nem feltűnő helyre :joy:) és szembe jött velem.
Gyorsan össze tekertem tényleg csak a dizájn kedvéért…

No, 3 dolgot is módosítottam, lehet egyesével kellett volna. Rendesen adtam neki az S alakra (próbált) alakított vattával, üvegpalástra cseréltem a fémet (kevesebb liquid fér bele) és kicseréltem ezt
image
az O gyűrűt. Úgy néz ki, hogy vagy gyárilag szakadt volt, vagy az első (száraz) széttekerésnél sérült meg.
Most gyönyörűen tartja a liquidet, és zárt állapotban érezhetően kezd száradni a vatta. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! És itt jegyezném meg hogy már csak azért érdemes volt ezzel a kazánnal bajlódnom mert így megint tudtam Tőled/Tőletek tanulni valamit.

3 kedvelés

Hétvégi bajtársam. Sajnos az Innokin Kroma 217 Mod alja és teteje műanyag. Így nem hiszem, hogy hosszú életű lesz, de egyenlőre még jól néz ki.

6 kedvelés

Szia.
Jó ez így.
B3- al sokat bajlódtál a megfolyás miatt?

1 kedvelés

Jó reggelt​:blush::grin:

6 kedvelés

be aludtál Barátom.Jó reggelt kívánok!

2 kedvelés

be be barátom,reggel 6:15 jöttem haza este melo ma is​:blush:

4 kedvelés

Vigyázz magadra kitartás!

1 kedvelés

köszi az lesz,este 6 ra megyek le nyomom aztán 4 pihi lesz​:grin:

1 kedvelés

Feltöltésnél mindig megfolyik. Nem szereti az 50/50 arányú levet. Bár nem tudom, hogy a nagyobb viszkozitású liquidekkel mi a helyzet, mert még nem tettem bele.

Balatoni Pillanatkép.

6 kedvelés

Szép délutánt :grin:

9 kedvelés

Balázstól hozzád került a balos?Gratulálok!

Stab Dna60 ,chariot titànra gondolsz?

Nem, a modra gondoltam…azt ő árulta elöszőr…

1 kedvelés

Kovàcs Attila ismerősömtől :grin:

1 kedvelés

En is ujra tekertem ma mind a kettot. Az arcana nagy kedvenc lett.

8 kedvelés

Itt meg egy kis karbantarás…

7 kedvelés

Ez aztán a szép csilivili sorminta :blush::heart_eyes:

1 kedvelés

Nah jó làtni ilyen szèp flottàt​:heart_eyes:

1 kedvelés