Mindenki rá érzett…
Itt semmi se változott… mindenki épp olyan segítőkész, mint anno, amikor beléptem ebbe a csodálatos közösségbe…
Térbe kellett volna rajzolnod mert így megtévesztő…
ezért imádok itt lenni!
Sajnálom Jani, legközelebb próbálok ügyesebb lenni
Én is…
“Vatta nyissz”… na ez durván jól jött ki…
nagyon nagy segítség volt ne kárhoztassátok magatok! az én értelmező/felfogó képességemmel voltak itt igen komoly gondok
De majd mond,hogy milyen lett…
valószínűleg még mindig túl óvatosan bántam a vattával. most is megfolyt de talán már nem annyira mint eddig. továbbra is teljesen elzárt állapotban tudok vele gőzölni tehát ott tuti van valami a tömítéssel. most két hét szabin leszek, így talán lesz időm kitesztelni és kipróbálni azt a cérnás dolgot amit Kingával javasoltatok. Emlékszem tavaly nyáron az első tankommal a b3 al is hónapokba telt mire jól meg tudtam vattázni, viszont azóta igencsak szeretem a szellőssége és a kiváló ízvisszaadása miatt.
amit küldök abba egy új tekerés van nézd meg teszteld hátha az jó sajnos tömités nincs hozzá…de lehet érdemes lenne venned új oringeket…
Mondjuk nekem prime klón volt, de ott gyártási hiba csinált hasonlót. @Vaperina_Kinga tud róla mesélni, neki küldtem el, hogy nézze már meg én vagyok béna vagy a tank
Szóval lehet nem te csinálod rosszul
itt tudsz rendelni a méreteket meg a rajzon amit nem rég linkeltem megtalálod:
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj1-oStvMWAAxVLCQYAHTzbA5EYABAAGgJ3cw&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD29dDDtzbPwa9bTjZzevWdGtCZ_AZK_ly4EU1y_yjY1TrztRP8ud0RbErSj457yj9NwbXBt7H37WAv2_5HwRkAK81Q0FuPGCBlCXKo7uvqE05sh8mtfDoihAAtF0JR70JsRlOEtBphU5x99g&sig=AOD64_2fLhRr8leNQnUpQTMs8IlL1-zmdA&q&adurl&ved=2ahUKEwjZxP2svMWAAxX5gP0HHebpCH0Q0Qx6BAgBEAE
Megvannak még a tartalék gyári (kínai gyári) tömítések, megpróbálom azzal. De csodálkozom hogy újonnan ami rajta volt selejt.
@Peva71 nekem van 3 prime klónom és nagyon jól működnek. Főleg a nite dlc ami a szívem csücske. Abból szívom az éppen aktuális kedvenc dohányízeket.
köszi szépen Jani!
NBR ez a márka a tuti
Ott a deck rövid, feltódul a liquid. Gyártási hibás. Csak akkor működik, ha elzárom a léellátást, mert akkor éri el a decken lévő külső tömítés az RTA palástot. Próbáltam cérnázni, széjjeltömtem vattával, de semmi, aztán lemértem, és hopp, meglett a bibi. Sajnos. Pedig jó íze-gőze van.
Találtam egy ilyen fém palástot, csak nem ezzel a felírattal, ha kell tied lehet.