Mutasd meg, mid van 4.0

Mindenki rá érzett… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Itt semmi se változott… mindenki épp olyan segítőkész, mint anno, amikor beléptem ebbe a csodálatos közösségbe…:blush::blush::blush:

6 kedvelés

:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Térbe kellett volna rajzolnod mert így megtévesztő… :slightly_smiling_face:

ezért imádok itt lenni!

Sajnálom Jani, legközelebb próbálok ügyesebb lenni :wink:

Én is… :joy:

2 kedvelés

“Vatta nyissz”… na ez durván jól jött ki…:+1::+1::+1::rofl::rofl::rofl:

nagyon nagy segítség volt ne kárhoztassátok magatok! az én értelmező/felfogó képességemmel voltak itt igen komoly gondok :smiley:

1 kedvelés

De majd mond,hogy milyen lett…

2 kedvelés

valószínűleg még mindig túl óvatosan bántam a vattával. most is megfolyt de talán már nem annyira mint eddig. továbbra is teljesen elzárt állapotban tudok vele gőzölni tehát ott tuti van valami a tömítéssel. most két hét szabin leszek, így talán lesz időm kitesztelni és kipróbálni azt a cérnás dolgot amit Kingával javasoltatok. Emlékszem tavaly nyáron az első tankommal a b3 al is hónapokba telt mire jól meg tudtam vattázni, viszont azóta igencsak szeretem a szellőssége és a kiváló ízvisszaadása miatt.

amit küldök abba egy új tekerés van nézd meg teszteld hátha az jó sajnos tömités nincs hozzá…de lehet érdemes lenne venned új oringeket…

1 kedvelés

Mondjuk nekem prime klón volt, de ott gyártási hiba csinált hasonlót. @Vaperina_Kinga tud róla mesélni, neki küldtem el, hogy nézze már meg én vagyok béna vagy a tank :blush:
Szóval lehet nem te csinálod rosszul

2 kedvelés

itt tudsz rendelni a méreteket meg a rajzon amit nem rég linkeltem megtalálod:
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj1-oStvMWAAxVLCQYAHTzbA5EYABAAGgJ3cw&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD29dDDtzbPwa9bTjZzevWdGtCZ_AZK_ly4EU1y_yjY1TrztRP8ud0RbErSj457yj9NwbXBt7H37WAv2_5HwRkAK81Q0FuPGCBlCXKo7uvqE05sh8mtfDoihAAtF0JR70JsRlOEtBphU5x99g&sig=AOD64_2fLhRr8leNQnUpQTMs8IlL1-zmdA&q&adurl&ved=2ahUKEwjZxP2svMWAAxX5gP0HHebpCH0Q0Qx6BAgBEAE

1 kedvelés

Megvannak még a tartalék gyári (kínai gyári) tömítések, megpróbálom azzal. De csodálkozom hogy újonnan ami rajta volt selejt.
@Peva71 nekem van 3 prime klónom és nagyon jól működnek. Főleg a nite dlc ami a szívem csücske. Abból szívom az éppen aktuális kedvenc dohányízeket.

1 kedvelés

köszi szépen Jani!

NBR ez a márka a tuti

2 kedvelés

Nincs megtekerve csak dizájnolok :grinning:

Vélemény?

5 kedvelés

Ott a deck rövid, feltódul a liquid. Gyártási hibás. Csak akkor működik, ha elzárom a léellátást, mert akkor éri el a decken lévő külső tömítés az RTA palástot. Próbáltam cérnázni, széjjeltömtem vattával, de semmi, aztán lemértem, és hopp, meglett a bibi. Sajnos. Pedig jó íze-gőze van. :confused:

2 kedvelés

Találtam egy ilyen fém palástot, csak nem ezzel a felírattal, ha kell tied lehet.

1 kedvelés