Mutasd meg, mid van 4.0

Szia.Köszönöm :hugs:A coil azért van forditva mert előre tekert,és csak így tudom betenni,de szerintem elég jó ízeket és gőzöket ad így is.Forditott coilal biztosan jobb lenne de nekem már így is megnyerő :grin:Igen szeretem a változatosságot,amúgy 12 modom van és 15 kazánom,de ez annyira jó vételnek tünt,hogy nem szabadott kihagyni :slightly_smiling_face:És mégegyszer köszönöm a segítséget :+1:

Muti őket!!:slightly_smiling_face:

Most 11 mod van itthon 1 kölcsön van adva :slightly_smiling_face:2 kazán pedig hétfőn jön a sourcemore-ról :grin:Tudom nem nagy számok,de én szeretem őket :smirk:De jobb mint az analóg!!!

5 kedvelés

Frankó,jók ezek!Gratulálok!

1 kedvelés

Köszönöm :+1:

2 kedvelés

Hamár retro kávéspohárról volt szó :grin:ásás közben,ilyen is terem a kertben :joy:

5 kedvelés

Mit ástál? :thinking:

Csak gaz inkább :joy:elhanyagoltam elől a kertet vesztemre most meg szídom magam :joy:

Ne készülj még nem megyünk Évával! :grin:

Addig rendbe kell raknom ,sosem lehet tudni ki mikor toppan be :joy: igaz nem azt kell nézni :joy:
Egy óra múlva jöhettek :joy::joy::joy:

Már 1 sarokra vagyunk… :joy:

1 kedvelés

Igyekszem akkor :joy::joy::joy::joy:úú a tujákat is ki kell szednem mert pffffff​:rage:mint ha leégették volna :flushed:

Felénk is ez van a tujákal…végül is nem ez az éghajlat való nekik.

5db kb 6m magas tujám van…lehet pálmafára kell cserélnem őket :sleepy:

Első sbs.
Tetszik!

7 kedvelés

Nagyon baba, nekem is tetszik. :heart_eyes: De már nem veszek semmit, hiába csábít… :grimacing:

1 kedvelés

Ez arcana rajta?

Nem, steamcrave aromamizer mtl rta.
Csak kapott egy fém palástot mivel munkás szett lesz.

1 kedvelés

Szép! Gratulálok!

1 kedvelés

Köszönöm!

1 kedvelés