Kb. itt is tiszta Anglia.. ![]()

CibakhĂĄza Ă©s környĂ©keâŠ
Szolnok is jĂłl van, thx

VĂĄrpalota ![]()
Balassagyarmat
Ăgy kihĂvĂĄs a fƱnyĂras

Itt most ĂĄllt el. ![]()
Ha ott el ĂĄlt akkor teljesĂtem a gyerekek kĂ©rĂ©sĂ©t csinĂĄlok melegszendvics Ă©t ![]()
Ez egy jó ötlet. ![]()
Szolnok Ă-ĂK: lustĂĄn csepereg, fĂŒlledtâŠkitarthatna.
Persze mindennek vĂ©geztem âanyĂłsnĂĄlâ, addig nem kezdte el. ![]()
Na sziasztok!Megjött az Augvape Intake Dl Rta
MegĂ©pitettem egy vandy vape Fused Clapton tekerĂ©ssel,Bp Mods vattĂĄval,0.47 ohm lett.35 watton nagyon jĂłl muzsikĂĄl!IdĂĄig szerelem van,remĂ©lem ez nem fog vĂĄltozni a kĂ©sĆbbiekben sem
Az Ăze az nagyon bejön a gĆzĂ©rĆl nem is beszĂ©lve!KönnyƱ volt megĂ©piteni Ă©s kĂŒlön köszönet Zsolt68-nak a segitsĂ©gĂ©rt a vattĂĄzĂĄs terĂ©n
A kazĂĄn nem folyik,nem szörcsög,nem pattog,Ă©s kaptam hozzĂĄ egy rahedli kiegĂ©szitĆt is
Csatolok pĂĄr kĂ©pet az Ă©pitĂ©srĆl,Ă©s a kazĂĄnrĂłl.Biztosan meglehet Ă©piteni jobban is de Ăgy elsĆre nekem teccik a vĂ©geredmĂ©ny!Egy pici negatĂvumot vettem Ă©szre,hogy 35 watton is szƱrcsöli rendesen a lötyit,de hĂĄt ez ilyen.Köszönöm,hogy megoszthattam veletek az Ă©lmĂ©nyemet,Ă©s tovĂĄbbi szĂ©p napot nektek
![]()
Szia!
Ez milyen mod? Tetszik ![]()
Szia Gabesz!
Vaporesso Swag PX80. MĂĄgneses 510 csatlakozĂłval.
ENDI
Ahh köszönöm ![]()
Ezen mĂĄr Ăgy a nagyobbik oldalon van a kijelzĆ? TökjĂł.
Igen, håtha lehet még kapni.
ĂrĂŒlök, hogy bejött
⊠mondjuk Ă©n biztosra is vettem, hogy Ăgy lesz.
Egy Ă©szrevĂ©telâŠnekem fura, hogy fordĂtva van a coil befogatva, de ha neked Ăgy vĂĄlt be akkor jĂł az Ășgy.
LĂĄtom gyƱjtĆ vagyâŠ6 szett csak a kĂ©penâŠszĂłval szerintem is hiĂĄnyzott egy Intake az arzenĂĄlbĂłl. Jah, Ă©s nĂĄlad is klasszul fest a Riva-n.
Szia.Köszönöm
A coil azĂ©rt van forditva mert elĆre tekert,Ă©s csak Ăgy tudom betenni,de szerintem elĂ©g jĂł Ăzeket Ă©s gĆzöket ad Ăgy is.Forditott coilal biztosan jobb lenne de nekem mĂĄr Ăgy is megnyerĆ
Igen szeretem a vĂĄltozatossĂĄgot,amĂșgy 12 modom van Ă©s 15 kazĂĄnom,de ez annyira jĂł vĂ©telnek tĂŒnt,hogy nem szabadott kihagyni
Ăs mĂ©gegyszer köszönöm a segĂtsĂ©get ![]()
Muti Ćket!!![]()
Most 11 mod van itthon 1 kölcsön van adva
2 kazĂĄn pedig hĂ©tfĆn jön a sourcemore-rĂłl
Tudom nem nagy szĂĄmok,de Ă©n szeretem Ćket
De jobb mint az analĂłg!!!
FrankĂł,jĂłk ezek!GratulĂĄlok!