Csillagos ötös!
Köszönöm …nincs rájuk panaszom…
Itt is esik egesz heten. Tok mar ki van. A heten nem tudtam meg elo venni a triket. Csak auto egesz heten.
Kb. itt is tiszta Anglia…
Cibakháza és környéke…
Szolnok is jól van, thx
Várpalota
Balassagyarmat így kihívás a fűnyíras
Itt most állt el.
Ha ott el ált akkor teljesítem a gyerekek kérését csinálok melegszendvics ét
Ez egy jó ötlet.
Szolnok É-ÉK: lustán csepereg, fülledt…kitarthatna.
Persze mindennek végeztem “anyósnál”, addig nem kezdte el.
Na sziasztok!Megjött az Augvape Intake Dl Rta Megépitettem egy vandy vape Fused Clapton tekeréssel,Bp Mods vattával,0.47 ohm lett.35 watton nagyon jól muzsikál!Idáig szerelem van,remélem ez nem fog változni a későbbiekben sem Az íze az nagyon bejön a gőzéről nem is beszélve!Könnyű volt megépiteni és külön köszönet Zsolt68-nak a segitségért a vattázás terén A kazán nem folyik,nem szörcsög,nem pattog,és kaptam hozzá egy rahedli kiegészitőt is Csatolok pár képet az épitésről,és a kazánról.Biztosan meglehet épiteni jobban is de így elsőre nekem teccik a végeredmény!Egy pici negatívumot vettem észre,hogy 35 watton is szűrcsöli rendesen a lötyit,de hát ez ilyen.Köszönöm,hogy megoszthattam veletek az élményemet,és további szép napot nektek
Szia!
Ez milyen mod? Tetszik
Szia Gabesz!
Vaporesso Swag PX80. Mágneses 510 csatlakozóval.
ENDI
Ahh köszönöm
Ezen már így a nagyobbik oldalon van a kijelző? Tökjó.
Igen, hátha lehet még kapni.
Örülök, hogy bejött … mondjuk én biztosra is vettem, hogy így lesz.
Egy észrevétel…nekem fura, hogy fordítva van a coil befogatva, de ha neked így vált be akkor jó az úgy.
Látom gyűjtő vagy…6 szett csak a képen…szóval szerintem is hiányzott egy Intake az arzenálból. Jah, és nálad is klasszul fest a Riva-n.