Show me your 4.0

Kb. itt is tiszta Anglia.. :slightly_smiling_face:

Itt még nem esik :smiling_face:

Zeleméri templomrom

7 Likes

Melting Heat Wave GIF
CibakhĂĄza Ă©s környĂ©ke

Szolnok is jĂłl van, thx

Scared On Fire GIF by SpongeBob SquarePants

1 Like

Rain Raining GIF

VĂĄrpalota :blush:

1 Like

Balassagyarmat :face_with_symbols_on_mouth: így kihívås a fƱnyíras
Maroon 5 Rain GIF by NOW That's Music

Itt most ĂĄllt el. :blush:

2 Likes

Ha ott el ålt akkor teljesítem a gyerekek kérését csinålok melegszendvics ét :grin:

Ez egy jó ötlet. :blush:

1 Like

Szolnok É-ÉK: lustĂĄn csepereg, fĂŒlledt
kitarthatna.
Persze mindennek vĂ©geztem “anyĂłsnĂĄl”, addig nem kezdte el. :grin:

10 Likes

Na sziasztok!Megjött az Augvape Intake Dl Rta :slightly_smiling_face:MegĂ©pitettem egy vandy vape Fused Clapton tekerĂ©ssel,Bp Mods vattĂĄval,0.47 ohm lett.35 watton nagyon jĂłl muzsikĂĄl!IdĂĄig szerelem van,remĂ©lem ez nem fog vĂĄltozni a kĂ©sƑbbiekben sem :grin:Az Ă­ze az nagyon bejön a gƑzĂ©rƑl nem is beszĂ©lve!KönnyƱ volt megĂ©piteni Ă©s kĂŒlön köszönet Zsolt68-nak a segitsĂ©gĂ©rt a vattĂĄzĂĄs terĂ©n :+1:A kazĂĄn nem folyik,nem szörcsög,nem pattog,Ă©s kaptam hozzĂĄ egy rahedli kiegĂ©szitƑt is :smirk:Csatolok pĂĄr kĂ©pet az Ă©pitĂ©srƑl,Ă©s a kazĂĄnrĂłl.Biztosan meglehet Ă©piteni jobban is de Ă­gy elsƑre nekem teccik a vĂ©geredmĂ©ny!Egy pici negatĂ­vumot vettem Ă©szre,hogy 35 watton is szƱrcsöli rendesen a lötyit,de hĂĄt ez ilyen.Köszönöm,hogy megoszthattam veletek az Ă©lmĂ©nyemet,Ă©s tovĂĄbbi szĂ©p napot nektek :hugs: :dash:

7 Likes

Szia!
Ez milyen mod? Tetszik :grin:

Szia Gabesz!
Vaporesso Swag PX80. MĂĄgneses 510 csatlakozĂłval.
ENDI

1 Like

Ahh köszönöm :slightly_smiling_face:
Ezen mĂĄr Ă­gy a nagyobbik oldalon van a kijelzƑ? TökjĂł.

Igen, håtha lehet még kapni.

ÖrĂŒlök, hogy bejött :+1:
 mondjuk Ă©n biztosra is vettem, hogy Ă­gy lesz.
Egy Ă©szrevĂ©tel
nekem fura, hogy fordĂ­tva van a coil befogatva, de ha neked Ă­gy vĂĄlt be akkor jĂł az Ășgy.
LĂĄtom gyƱjtƑ vagy
6 szett csak a kĂ©pen
szĂłval szerintem is hiĂĄnyzott egy Intake az arzenĂĄlbĂłl. Jah, Ă©s nĂĄlad is klasszul fest a Riva-n.

Szia.Köszönöm :hugs:A coil azĂ©rt van forditva mert elƑre tekert,Ă©s csak Ă­gy tudom betenni,de szerintem elĂ©g jĂł Ă­zeket Ă©s gƑzöket ad Ă­gy is.Forditott coilal biztosan jobb lenne de nekem mĂĄr Ă­gy is megnyerƑ :grin:Igen szeretem a vĂĄltozatossĂĄgot,amĂșgy 12 modom van Ă©s 15 kazĂĄnom,de ez annyira jĂł vĂ©telnek tĂŒnt,hogy nem szabadott kihagyni :slightly_smiling_face:És mĂ©gegyszer köszönöm a segĂ­tsĂ©get :+1:

Muti Ƒket!!:slightly_smiling_face:

Most 11 mod van itthon 1 kölcsön van adva :slightly_smiling_face:2 kazĂĄn pedig hĂ©tfƑn jön a sourcemore-rĂłl :grin:Tudom nem nagy szĂĄmok,de Ă©n szeretem Ƒket :smirk:De jobb mint az analĂłg!!!

5 Likes

FrankĂł,jĂłk ezek!GratulĂĄlok!

1 Like