Ezek után az lesz a sorsa, hajt a kíváncsiság
Igen igazad van ! De én a mi esküvőnkön is a párommal kölyök pezsgővel koccintottunk …
Én is két félévre szoktam felosztani
Szervusz @Deepfreeze !
Ezt értem, de mi a mértékegység ? Liter ? Hordó ? vagy IBC tartály ?
Ilyen léptékben nincs értelme a mértékegységeknek
Most úgy vagyok, a két alkalom a születésnapom és karácsony!! De Hidd el lelkileg egy héttel előre fel kell készülnöm!!! Magam sem értem miért, mert a legelső pohár sör fél év után nagyon de nagyon finom!!
Én tudom az enyém az évente kb. egy víztorony volt… És csak P betűs italokat fogyasztottam, mint pár korsó sör , pár korsó bor, pár korsó unicum, pár korsó pálinka…
Számomra büntetés volt … ,de ilyenkor jön ez a szubjektív duma ,de azért a helyedben nem keverném be az egészet
Én csak a véleményedre vagyok kíváncsi!! Nem hiszem, hogy kipróbálom. Nekem az Al carlo elvette a kedvem egy életre a gyümistől!! Szubjektív!!
Az accony soha 1 Liquid miatt sem küldött az erkélyre. , de azzal mennem kellett …
Igaz a citrom torta se volt egy átlagos ízesítésű, de én bízom benne hogy van remény, vagy megtalálom benne a különlegességet , vagy nem
Szervusz Tibor !
Nálunk ez a veszély nem fenyeget, ilyen huncutságokat nem szoktam kavarni …
Remélem megtalálod!!
Mindenképp be fogok róla számolni
Kíváncsian várom remélem neked bejövős lesz .
Jobban kíváncsi vagyok rá mint azokra amik itthon érnek!!
Nálunk a párom csak a jól bejáratott dohányos ízeket kedveli, nincs gyümi , nincs desszert… Én azért váltósnak szívok egy kis vegyes gyümölcsöt jegesen A desszert kizárva…
Az asszonykádnak jobb az ízlése!!
Pedig valamikor a kezdetekben volt egy nagyon jól eltalált az igazi cherry dohány , egy webshopban lehetett beszerezni, na az azóta is etalon, de sehol , se égen se földön nincs … Na azt a párom is szerette… Nagypeterdi volt a shop, nem emlékszem ki volt a tulaj , ő készítette…
Van még pár év lemaradásom… erősen kísérletező szakaszban van az én ízlésem biztos lesz még jó pár mellé nyúlás az úton