Ez ami rajta van most szép olyan Szabi féle…
Tényleg jó…
Szervusz János !
Szia Atis!
Köszi szépen ,később le esett,hogy ezt egyszer már beszéltük akkor is Te linkelted…
Csábitóan ízletesnek tűnik minden!!
Epres sajttorta fűszeres barna búzával, igen eléggé ízletes mindkettő.
A fűszeres barna búza sör Csábítóbb számomra!! Szép a habja!!
Mint a házi kenyér
Szervusz Tivadar !
Egészségedre ! Van már 20 éve , hogy sör volt a számban , és más alkohol sem… És már nem is nagyon lesz a besárgulás miatt elég gatya a májam…
Szevasz Atis!! Akkor neked marad az epres sajttorta!!
Szia Attila! Köszönöm. Sajnálom ami veled van. Mivel most két nap pihi van a melóban, igyekszem pihenéssel tölteni az időt, egy kis sörözés, tv, kóstolgatás .
Nem gond egyébként , nagyon jól elvagyok alkohol nélkül, teljesen frankó minden… Hoztam annak idején egy rossz döntést, teljesen leálltam az alkohollal, nem volt, ami stresszt oldja, ez lett a vége… De tök jó elmúlt , egy kicsi visszamaradt a betegségből, de ennyi, megtanultam vele együtt élni.
Akkor jó is, hogy évente 2 alkalommal iszom, hogy a stresszt oldjam!!
Szervusz Tibor !
Az ahhoz kevés , hidd el nekem… Évi két alkalom az semmi … Én komolyabban toltam.
Életem egyik legrosszabb Liquid-je volt egy epres sajt tortás azóta nem voltam elég bátor ,hogy újra próbálkoznak vele …
A sör jöhetne az nagyon csalogató
Pedig ebből a márkából a citromos nagyon finom. Van itthon egy ilyen epres, de még nem próbáltam, a kutyamindenit , annyira rossz lenne?
Régebben én is!! Nem kicsit!! De elmúlt! Kb 8 éve döntöttem úgy ,hogy tartok egy kis szünetet. Hát olyan jól sikerült, hogy már az esik nehezemre ha innom kell!! Persze tudom ,hogy nem kellene, de vannak olyan események amikor nem húzhatom ki magam!!
Tessék bekeverni!!