Mutasd meg, mid van 4.0

Én is erre törekszem…ezért az AIO, ami gyakorlatilag problémamentesen üzemel 1 éve 0-24ben. Oké, napi 1 perc kondenz kitörléssel indítok, de tényleg csak ennyi.
Soha egy szörcsögés, dryhit, összefosás, stb…le az összes kalappal a Lost Vape előtt.

9 kedvelés

csak nehogy annyira bejöjjön a squonk feeling, hogy a danik bánják, mondván mi ez a sok kacat, még pumpálni se tudnak :imp: :grin:

10 kedvelés

Kéz csók Kinga !

A bishop kazánnál a megoldás az, hogy a vatta végeit vissza kell hajtani saját maga alá, így nem tud kilépni a lekvid a vattából, nálam ez bevált módszer , csak a koksz ami irritál piszkosul… :face_with_symbols_over_mouth:
A koksz okozza ezeket a problémákat, amúgy egy teljesen jól eltalált kazán… :wink: :innocent: :hugs:

11 kedvelés

Nem lesz az kínai, ha szépen mindegyikre rákeresel, hogy mit és mekkora. :wink: :saluting_face:

5 kedvelés

Szia Atis!

Nemrégóta használom, de én megfolyást,szörcsögèst nem tapasztaltam.
2,5-ös magra tekerem, a Cotton Clouds vattát megfelezem. Méretre vágás után egy kicsit csipesszel szálirányba igazítom, és igazából ennyi.

7 kedvelés

Szervusz János !

Nekem így mindig elárasztott, nem azonnal , de igen. Sajnos így a vatta végein ki tud lépni a leves … :neutral_face: Igaz én 50/50 et keverek… :hugs:

7 kedvelés

Èn is 50/50-ben keverek,szerintem nem az lehet a gond.
Inkább a vatta típusára gyanakszom. :thinking:
(Bár az igazsághoz tartozik,hogy a fent említett vattán kívül mèg másfajtával nem is próbáltam).

7 kedvelés

Az a legjobb vatta 40-50W-ig mindenre is

5 kedvelés

Ez a vattázás teljesen jó lenne , ha a deckben a vatta végeinél lenne egy u alakú fal a vatta végeinél és abba kellene méretre vágni a vattát, akkor nem tudna kilépni belőle… :wink: :innocent: :hugs:

5 kedvelés

Èn csak 9-12 Watt között mozgok,de akkor ezekszerint,
nagyobb teljesítmènyen is bizonyított már. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ha jól tudom,Neked mindkèt szèriából van.Melyik az amelyik megfolyik?
Vagy esetleg mindkettőnèl ilyen problèma van?

5 kedvelés

Mindkettő ugyanazt produkálja , a deck sajnos egyforma… Vagyis nem egyforma a 2 nek van egy váll az aljában amiben összegyűjti a lekvidet… De a bekötési pontok meg az építés ugyan az…
A ripley RDTA-t viszont megfúrtam 4 mm. esre és a vatta belelógatva, nagyon pöpec lett, probléma mentes… (se nem éget, se nem árasztja el a kazánkupakot)… :wink: :hugs: Töltöd-szívod … Csont száraz a kazántere és nagyon jó ízeket ad…

5 kedvelés

Dovpo spectre fölé keresnék egy matt szürke dl kazánt, valami ajánlat esetleg?

3 kedvelés

Habár nekem nincsen, de vélemények jók róla. Ára sem vészes szvsz.

7 kedvelés

csak sima SS van belőle, meghát ugye Mtl

6 kedvelés

Ha DL kell, van egy Blotto-m. (nyilván clone), de gunmetal.

8 kedvelés

Van itthon egy gunmetál tank, de nem az a szín kellene. SS matt, az egy kicsit világosabb szín.

7 kedvelés

Elég sok szó esett a Squonk-rol… ami biztos ,hogy eddig vape életem legjobb döntése volt ,hogy vettem egy masinát :heart:

9 kedvelés

Szia Atis! :blush:

Köszönöm a tippet, legközelebb kipróbálom! :hugs:

Kellemes ünnepeket Neked és családodnak! :heart:

7 kedvelés

Viszont Kívánom Nektek is Kinga ! :hugs:

7 kedvelés