Én is erre törekszem…ezért az AIO, ami gyakorlatilag problémamentesen üzemel 1 éve 0-24ben. Oké, napi 1 perc kondenz kitörléssel indítok, de tényleg csak ennyi.
Soha egy szörcsögés, dryhit, összefosás, stb…le az összes kalappal a Lost Vape előtt.
csak nehogy annyira bejöjjön a squonk feeling, hogy a danik bánják, mondván mi ez a sok kacat, még pumpálni se tudnak
Kéz csók Kinga !
A bishop kazánnál a megoldás az, hogy a vatta végeit vissza kell hajtani saját maga alá, így nem tud kilépni a lekvid a vattából, nálam ez bevált módszer , csak a koksz ami irritál piszkosul…
A koksz okozza ezeket a problémákat, amúgy egy teljesen jól eltalált kazán…
Nem lesz az kínai, ha szépen mindegyikre rákeresel, hogy mit és mekkora.
Szia Atis!
Nemrégóta használom, de én megfolyást,szörcsögèst nem tapasztaltam.
2,5-ös magra tekerem, a Cotton Clouds vattát megfelezem. Méretre vágás után egy kicsit csipesszel szálirányba igazítom, és igazából ennyi.
Szervusz János !
Nekem így mindig elárasztott, nem azonnal , de igen. Sajnos így a vatta végein ki tud lépni a leves … Igaz én 50/50 et keverek…
Èn is 50/50-ben keverek,szerintem nem az lehet a gond.
Inkább a vatta típusára gyanakszom.
(Bár az igazsághoz tartozik,hogy a fent említett vattán kívül mèg másfajtával nem is próbáltam).
Az a legjobb vatta 40-50W-ig mindenre is
Ez a vattázás teljesen jó lenne , ha a deckben a vatta végeinél lenne egy u alakú fal a vatta végeinél és abba kellene méretre vágni a vattát, akkor nem tudna kilépni belőle…
Èn csak 9-12 Watt között mozgok,de akkor ezekszerint,
nagyobb teljesítmènyen is bizonyított már.
Ha jól tudom,Neked mindkèt szèriából van.Melyik az amelyik megfolyik?
Vagy esetleg mindkettőnèl ilyen problèma van?
Mindkettő ugyanazt produkálja , a deck sajnos egyforma… Vagyis nem egyforma a 2 nek van egy váll az aljában amiben összegyűjti a lekvidet… De a bekötési pontok meg az építés ugyan az…
A ripley RDTA-t viszont megfúrtam 4 mm. esre és a vatta belelógatva, nagyon pöpec lett, probléma mentes… (se nem éget, se nem árasztja el a kazánkupakot)… Töltöd-szívod … Csont száraz a kazántere és nagyon jó ízeket ad…
Dovpo spectre fölé keresnék egy matt szürke dl kazánt, valami ajánlat esetleg?
Habár nekem nincsen, de vélemények jók róla. Ára sem vészes szvsz.
csak sima SS van belőle, meghát ugye Mtl
Ha DL kell, van egy Blotto-m. (nyilván clone), de gunmetal.
Van itthon egy gunmetál tank, de nem az a szín kellene. SS matt, az egy kicsit világosabb szín.
Elég sok szó esett a Squonk-rol… ami biztos ,hogy eddig vape életem legjobb döntése volt ,hogy vettem egy masinát
Szia Atis!
Köszönöm a tippet, legközelebb kipróbálom!
Kellemes ünnepeket Neked és családodnak!
Viszont Kívánom Nektek is Kinga !