Mutasd meg, mid van 4.0

Akkor nézz valami olcsó bf rda-t és próbának az is jó,a pumpálás vagy megy vagy nem.
Vagy megtanulod ha azt akarod :smiling_face:
Volt itt valahol eladó sting azt hiszem.

6 kedvelés

Majd körül nézek!! Köszönöm!!

6 kedvelés

1928 rda vagy caiman bf ha mtlre kell,bár ritka mindkettő már…
Dl az neked nem opció pedig abból is vannak egész jók itthon :grin:

6 kedvelés

El adhatnál olyant ami neked nem bejö :thinking:vős!!

6 kedvelés

Még senki nem tudott meggyőzni :smiling_face:

5 kedvelés

Nem is próbállak!! Értelek!!

4 kedvelés

Holnap megnézem milyen MTL RDA van itthon, küldök tesztelni, ha igényled-elfogadod.
Vagy nézzem meg mostan? :wink: :rofl: :saluting_face:

7 kedvelés

Mint c.ny gyereknek az anyja pja :joy:azonnal :smiling_face:

6 kedvelés

Inkább holnap!! És azt írd meg mitől válnál meg esetleg!!

5 kedvelés

Azért írtam tesztet, mert lehet nem is lesz jó Neked a “technika”. :wink:

7 kedvelés

Viszont te is tudod,miért jó :blush:

6 kedvelés

Művelem egy pár éve, úgyhogy igen. (egy “teheccséges” ámátőr) :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Köszönöm!! De egyet mindenképp veszek! Úgy hogy az első a teknikáról szól meg az ízről!! Ha találsz valamit ami a tomahawkom fölé jó, és megválnál tőle holnap megbeszéljük!! Bf -es!

6 kedvelés

Strange RDA, Cthulhu MTL RDA, Haku Riviera RDTA.
Persze van még pár, de az DL és átmérőben már nagy a Tomahawk-ra. :saluting_face:

6 kedvelés

Na , mivel, hogy nekem ez most kínai, azért mondtam , hogy olyant szeretnék ami a tomahawkra jó és bf!! Semmit nem értek hozzá!! Csak azért kerestem a Caimant mért a Profik ajánlották!!

5 kedvelés

Szia Tibor!
Ha mtl bf rda,akkor az STNG jó lenne neked:
https://vaperina.cc/t/elado-mtl-squonk-cuccosok/46420

8 kedvelés

Itt egy kis kedvcsináló:

7 kedvelés

Üdv Tibor

Én a szkank világba belépéshez egy vapefly galaxies rdta-t ajánlok. Egyszereű megtekerni, olyan ízeket ad, amit semmi más nem tud (persze ez szubjektív), soha nem kell aggódni dryhit miatt (mindíg látszik a lötyi), és kifejezetten mtl kazán, nagyon szűk, és eléggé nyitott is lehet, baromi jól állítható a levegőzés. Amik most szóba kerültek rda, rdta kazánok, én mindet próbáltam (ha kérdezik, van a szekrényemben…), de kezdésre ez a legkezesebb (megint szubjektív…). Nálam első számú mtl squonk kedvenc. Van is a szekrényben bontatlan (nem eladó…).

Nem szoktam hozzászólni (pláne ajánlgatni), de ez a kis kazán szerintem méltatlanul elkerüli a figyelmet :smirk:

11 kedvelés

Köszönöm!!

6 kedvelés

tegnapról mára 216 új hsz :open_mouth:…ez már kész novella :upside_down_face:
Nekiálljak? :thinking: :grin:

8 kedvelés