Akkor nézz valami olcsó bf rda-t és próbának az is jó,a pumpálás vagy megy vagy nem.
Vagy megtanulod ha azt akarod
Volt itt valahol eladó sting azt hiszem.
Majd körül nézek!! Köszönöm!!
1928 rda vagy caiman bf ha mtlre kell,bár ritka mindkettő már…
Dl az neked nem opció pedig abból is vannak egész jók itthon
El adhatnál olyant ami neked nem bejö vős!!
Még senki nem tudott meggyőzni
Nem is próbállak!! Értelek!!
Holnap megnézem milyen MTL RDA van itthon, küldök tesztelni, ha igényled-elfogadod.
Vagy nézzem meg mostan?
Mint c.ny gyereknek az anyja pja azonnal
Inkább holnap!! És azt írd meg mitől válnál meg esetleg!!
Azért írtam tesztet, mert lehet nem is lesz jó Neked a “technika”.
Viszont te is tudod,miért jó
Művelem egy pár éve, úgyhogy igen. (egy “teheccséges” ámátőr)
Köszönöm!! De egyet mindenképp veszek! Úgy hogy az első a teknikáról szól meg az ízről!! Ha találsz valamit ami a tomahawkom fölé jó, és megválnál tőle holnap megbeszéljük!! Bf -es!
Strange RDA, Cthulhu MTL RDA, Haku Riviera RDTA.
Persze van még pár, de az DL és átmérőben már nagy a Tomahawk-ra.
Na , mivel, hogy nekem ez most kínai, azért mondtam , hogy olyant szeretnék ami a tomahawkra jó és bf!! Semmit nem értek hozzá!! Csak azért kerestem a Caimant mért a Profik ajánlották!!
Szia Tibor!
Ha mtl bf rda,akkor az STNG jó lenne neked:
https://vaperina.cc/t/elado-mtl-squonk-cuccosok/46420
Üdv Tibor
Én a szkank világba belépéshez egy vapefly galaxies rdta-t ajánlok. Egyszereű megtekerni, olyan ízeket ad, amit semmi más nem tud (persze ez szubjektív), soha nem kell aggódni dryhit miatt (mindíg látszik a lötyi), és kifejezetten mtl kazán, nagyon szűk, és eléggé nyitott is lehet, baromi jól állítható a levegőzés. Amik most szóba kerültek rda, rdta kazánok, én mindet próbáltam (ha kérdezik, van a szekrényemben…), de kezdésre ez a legkezesebb (megint szubjektív…). Nálam első számú mtl squonk kedvenc. Van is a szekrényben bontatlan (nem eladó…).
Nem szoktam hozzászólni (pláne ajánlgatni), de ez a kis kazán szerintem méltatlanul elkerüli a figyelmet
Köszönöm!!
tegnapról mára 216 új hsz …ez már kész novella
Nekiálljak?