Mutasd meg, mid van 4.0

Tudom,én könnyen beszélek :joy:
Ha véletlen bekeveredek a műhelybe,ha nem látnak akkor is tudják a szagmintából hogy ott vagyok :grin:

9 kedvelés

Na meg könnyen meg is találnak!! :grin:

2 kedvelés

Nekem most sikerült belenyúlnom valami kegyetlen rossz aromába. Traubi néven fut,de a szappan ízen kívül nem érzek mást. Mondván ez így is úgy is tré feldobom valamivel. Kolléga hozott baromi erős mangó szörpöt. Tettem a tankba egy kicsit. Amint megjött az íz brutál finom volt,úgy 10 slukkig. Aztán ráégett a tekercsre a cukor és égett karamell ízű lett. :rofl::rofl: Szóval ez nem lesz altarnatíva.:smile:

9 kedvelés

Trauma Kóla, mondtuk anno …:rofl::open_mouth:

4 kedvelés

Azt a Traubi “témát” már hanyagolom egy ideje, nálam kuka lett az 50ml amit kevertem. :nauseated_face:
“Kár érte, kiváló ügynök volt-lehetett volna.” :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Ha eléírták volna, hogy “romlott”…
(Kóstoltam anno​:nauseated_face:)

4 kedvelés

Sajna sürgős volt a dolog és baromira csóró vagyok. Van pár mili ilyen olyan leves majd keverem őket.:roll_eyes:

4 kedvelés

Van 2x 10 ml bontatlan traubim. Felajánlom.

4 kedvelés

Csak kíváncsiságból kérdezném, az ExpromizerV4-hez milyen magon tekersz coil-t?

3 kedvelés

2.5 szigorúan. (átlag 5 menet). Kettessel nem bohóckodok, a 3-as meg nehezen fér, és nem hozott nekem pluszt.

6 kedvelés

12 kedvelés

A driptipen keresztül hígítod? :grin::+1:

4 kedvelés

Akkor ugyanaz mint nálam :smiley: Gondolkodtam a 2-esen hogy ki kellene próbálni de akkor hanyagolom

5 kedvelés

Egy próba nem kerül semmibe, de nekem a th-igényemhez a 2-es mag kicsi és hamar kopik :grin:

5 kedvelés

A nap végén mindenki fáradt.

13 kedvelés