Show me your 4.0

Pl.ez?

9 Likes

Én is esti sĂșlyzĂłs edzĂ©st tartok:

14 Likes

Marha nehéz az biztos :grin:

6 Likes

Ugye, hogy egészségesebb a vape!! Van bent sport is!! :smiley: :grin:

7 Likes

:ear_of_corn::+1::hugs:

14 Likes

Egészségesebb de garatgyulladåssal nem kellemes :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Szép bakancs.:grin::grin: Yihi pihen?

3 Likes

GyönyörƱ  :roll_eyes: (S3
)

Yihi most pihen, ill. itthon szolgĂĄl. (Az akkufedele mĂĄr amĂșgy is javĂ­tott, de mĂ©g kap majd revĂ­ziĂłt.)
Perpill nem sok cigiszĂŒnetem van

De ez a Thelema nekem eddig praktikus. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Nehogy enyhe bokasĂŒllyedĂ©sed legyen a sĂșly miatt! :wink:
Season 3 Hand GIF by Party Down

5 Likes

Reuma, 2 szĂ©tkopott mĂĄr anno operĂĄlt tĂ©rd, ne sĂŒllyedjen mĂĄn inkĂĄbb semmi :grin:

day leg GIF

7 Likes

Szoktasd rĂĄ a fƑnöksĂ©get :joy:

4 Likes

Addig a jó, amíg nem látom Ƒket :rofl::sad_but_relieved_face:

russian woman GIF by Munter Film

6 Likes

Olyan munka kell,ahol fĂ©l kĂ©zzel lehet pupĂĄkolni közben.:grin: Nekem is lĂłg a belem egĂ©sz nap annyit megyek ,de amint van idƑm kezembe van a cucc. Demagozni is tudok fĂ©lkĂ©zzel. Meg is vadulnĂ©k olyan helyen ahol 2-3 ĂłrankĂ©nt van 5 perc szĂŒnet.:face_with_diagonal_mouth:

7 Likes

Most ez jutott, nekem se tetszik, de valamibƑl rendelni kell Azhad’s -ot :thinking::confused:

7 Likes

Tudom,én könnyen beszélek :joy:
Ha véletlen bekeveredek a mƱhelybe,ha nem låtnak akkor is tudjåk a szagmintåból hogy ott vagyok :grin:

9 Likes

Na meg könnyen meg is talålnak!! :grin:

2 Likes

Nekem most sikerĂŒlt belenyĂșlnom valami kegyetlen rossz aromĂĄba. Traubi nĂ©ven fut,de a szappan Ă­zen kĂ­vĂŒl nem Ă©rzek mĂĄst. MondvĂĄn ez Ă­gy is Ășgy is trĂ© feldobom valamivel. KollĂ©ga hozott baromi erƑs mangĂł szörpöt. Tettem a tankba egy kicsit. Amint megjött az Ă­z brutĂĄl finom volt,Ășgy 10 slukkig. AztĂĄn rĂĄĂ©gett a tekercsre a cukor Ă©s Ă©gett karamell Ă­zƱ lett. :rofl::rofl: SzĂłval ez nem lesz altarnatĂ­va.:grinning_face_with_smiling_eyes:

9 Likes

Trauma Kóla, mondtuk anno 
:rofl::open_mouth:

4 Likes

Azt a Traubi “tĂ©mĂĄt” mĂĄr hanyagolom egy ideje, nĂĄlam kuka lett az 50ml amit kevertem. :nauseated_face:
“KĂĄr Ă©rte, kivĂĄlĂł ĂŒgynök volt-lehetett volna.” :wink: :saluting_face:

6 Likes

Ha eléírtĂĄk volna, hogy “romlott”

(Kóstoltam anno​:nauseated_face:)

4 Likes