Nem lehet hengerenként trafót cserélni?
Külön is kapható gyertyapipa és rugós érintkező a hídhoz, először én azokat cserélgettem csak, aztán végül komplett hídcsere lett. Még szerencse hogy egyszerű a csere de legalább nem olcsó Sajnos így van legtöbbször, végén mindig teljes cserénél köt ki az ember…
ez melyik szerviz??
Interat Budakeszin
Ha automata arra sajnos nem vagyok szerszám ügyileg be rendeszkedve…az már bonyolult az olajcsere is.
Nem lehet…
Nem is rabolnám vele az időd
Azért kérdeztelek, hogy teljesen azért ne húzzanak le, legalább sejtesem legyen mi lehet a hiba
Eddig korrektek voltak, mégha rosszul is csináltak meg valamit, szóltam hogy nem oké, és javították amit elcsesztek
Szívesen segítek de ezen az autón a váltó és a váltó olaj cserét nem tudok csínálni.Minden mást igen.És mível automata lehet,hogy ott a gond lehet kevés az olaj a váltóban akkor is ránt …
Az is lett cserélve 60ezernel, most 68 van benne
Az nem biztos,hogy cserélték vagy kevés vagy szoftveres hiba…de majd meg mondják.És mielött igent mondasz nekik hívj fel és beszéljünk.
Úgy lesz, köszönöm!
Nagyon szép sport ez az autótartás is, csak közben kicsit durva meglepetések tudnak előjönni. És ezek nem feltétlenül földi halandók kapacitására vannak árazva. Mi családias hangultatban elkezdtük június vége-júli elején egy ’ picit könnyezik a szívósor tömítése, hétvégén kicseréljük’ bulival. 7 számjegy, számtalan vidám pillanat, mosolygós 3 betüs alkatrészek holttestjeinek kupaca az udvar végében és többszöri ‘az oldalára fordítom és felgyújtom ezt a sz@rt’ idegrohamjai után most végre béke van. Közben egy főtengely szimering cserére gyűjtök. Természetesen váltóoldali…
Az élet szép! Azért ilyenkor hiányoznak az 1.6 szívó benzinesek, ridegtartással
Pedig, az, nagyon jól sikerült aroma volt.
Egy túllihegett világban élünk. A Zsigulin három lámpa volt index – világítás – gyújtás…
Nem sokkolt mindig valamilyen agresszíven világító hibaüzenet. Télvíz idején a meglepetést-rácsodálkozást kerülendő szájbarágós figyelmeztetés a várható jegesedésről, nyitott ajtóról stb…
Az időtájt egy éjszaka lehullott 70-80 cm. hó és meg is maradt hetekig.
A téli gumi létezéséről meg nem is tudtunk a gyári diagonál gumikkal a csomagtartóba dobott zsák cementtel autónk a téli közlekedésre felkészített volt és nem állt meg az élet…
Most meg ha gyengére sikerül a reggeli kávéd és nem ébredsz fel teljesen az autód további pihenést javasolva megtagadja a beindulást…
A technikai fejlődés nem minden része felesleges, de némelyik komikusan ostoba és csak a gazdaság élénkítését szolgálja.
Minden gáncsra van megoldás ; 3D igen - igen éber szemgolyó hurkapálcikán, Alpesi levegő spray, amit ráfújsz a beépített szondára stb…
Tisztára mint a pilóták, kézifék kiengedve - kézifék kiengedve, kormánymagasság – kormánymagasság rendben, fékpedál – fékpedál rendben…
Amikor a kulcsra van beprogramozva az egyéni beállítások és a feleség véletlenül a férj kulcsával indulna…
Sötétítő rollók felhúzódnak, ülések vízszintesbe süllyednek és a médián halkan megszólal a je t’ aime, na az elég bukó…
Nem fázol?
Sőt!!
Méterben hasítani jó móka!! Ez a fa többször ad meleget!!